Jack White - Lazaretto

Το πολυαναμενόμενο, δεύτερο προσωπικό άλμπουμ του Jack White θα ονομάζεται “Lazaretto”, με την κυκλοφορία του να είναι προγραμματισμένη για τις [SIZE=3]9 ή 10 Ιουνίου.[/SIZE]

Πρώτο κομμάτι από το άλμπουμ που δίνεται στη δημοσιότητα είναι το ορχηστρικό “High Ball Stepper”, το οποίο διατίθεται ήδη για ακρόαση μέσω του αντίστοιχου video clip.

http://www.rocking.gr/news/Lazaretto-tha-onomazetai-to-neo-album-tou-Jack-White–Video-clip-gia-to-High-Ball-Stepper/19731/

Πιθανότατα είναι το Θρεντ του καλύτερου Rock δίσκου της χρόνιας! Οκ προτρέχω, το ξέρω, αλλά το “High Ball Stepper” ήδη μου έχει κολλήσει για έναν παράξενο λόγο, άκουγα και για νιοστή φορά το Blunderbuss τις προάλλες, ε δεν θέλει πολύ.

Ρε σεις είμαι ενθουσιασμένος λέμε ! :smiley:

Λοιπόν έχουμε tracklist και το ομώνυμο κομμάτι (Lazaretto) στη δημοσιότητα. Κομματάρα είναι, π’αμε σίγουρα για δισκάρα πάλι. https://www.youtube.com/watch?v=cYF0LtfUvJs

01 Three Women
02 Lazaretto
03 Temporary Ground
04 Would You Fight for My Love?
05 High Ball Stepper
06 Just One Drink
07 Alone in My Home
08 Entitlement
09 That Black Bat Licorice
10 I Think I Found the Culprit
11 Want and Able

πουσαι ρε μορελλο;

Όντως το λένε πολλοί αυτό και δεν μας χαλάει καθόλου νομίζω. Τα έγχορδα μετα το 2.40 όλα τα λεφτά πάντως.

Ακόμα ένα νέο κομμάτι από τον …μερακλή Ιάκωβο . 8)

[B][I][U]Just One Drink[/U][/I][/B]

Πως και δεν έχει λικάρει ακόμα?
Μέχρι στιγμής δεν βγάζει κάτι ανώτερο από το blunderbuss πάντως με ότι έχουμε ακούσει

πολυ ωραιο το ομωνυμο

Πανέμορφος δίσκος. Προφανώς δε περίμενα κάτι λιγότερο από τον White, αλλά λέμε.

Σχετικά κοντά στο ύφος του Blunderbuss, αν και με κάπως λιγότερες ηλεκτρικές απ’ όσο περίμενα, με καλοδουλεμένες συνθέσεις και πολλές όμορφες, πιασάρικες μελωδίες. Ιδιαίτερη λατρεία στα περάσματα με το βιολί. Συνολικά μου αφήνει την αίσθηση ότι έχει δέσει πάρα πολύ ωραία με τις μπάντες που τον συνοδεύουν.

Προσωπικά αγαπημένα το γκρουβαριστό ομότιτλο, η τριπλέτα Would You Fight for My Love/ High Ball Stepper/ Just One Drink που περιλαμβάνει όλο το δίσκο σε περίπου 11 λεπτά και το πιο ροκάδικο That Black Bat Licorice.

Παίζει εύκολα με το Mods για σαουντρακ του καλοκαιριού και λογικά θα πάω μέσα στη βδομάδα να τσιμπήσω βινύλιο να το βάζω να λιώνει μέχρι να πιάσουν τα κρύα

Πολύ ωραίος και ποιοτικός δίσκος. Για μένα καλύτερο από το Blunderbuss. Ο Τζακ Ουάητ δικαιολογεί τον ντόρο γύρω από το όνομά του.

απο τη πρωτη ακροαση καλυτερο του μπλαντερμπασ

Not even close καλύτερος από το blunderbuss. Γενικά με απογοήτευσε το γεγονός πως είναι safe δίσκος. Από τον White περιμένω “τρέλες”. Κινείται ακριβώς πάνω στο blunderbuss, χωρίς να έχει ένα στοιχείο που θα πεις οτι ξεχωρίζει σε σχέση με το ντεμπούτο. Δεν εχει να λέει βεβαια είναι καλό.

Το ομώνυμο, high ball stepper και would you fight ξεχωρίζουν ιμο.

Μιας και το ανέφερε ο Μάνος, να πω πως τον θεωρώ τον κορυφαίο Rock μουσικό της γενιάς του ή των 00’s και γενικά είμαι σίγουρος πως θα αφήσει εποχή.

H Blues στροφή σίγουρα του ταιριάζει γάντι πάντως.

Τώρα αναμένουμε Dead Weather με λύσσα. :smiley:

εγω θα ηθελα να κανει επιτελους εναν δισκο που να μην εχει μεσα οτι στυλ μπορει να τραγουδησει.

Σκεφτειτε αλμπουμ ξερωγω με

Three Women
Lazaretto
Would You Fight For My Love?
High Ball Stepper
That Black Bat Licorice
Sixteen Saltines
Love Interruption (για να μπει και η μπαλαντα)
I’m Shakin
Love Is Blindness
δυο τρια ακομα

και ενα αλλο αλμπουμ για τα country του