Jag Panzer - The Scourge Of The Light

Παιδες το εχω βαλει ολο αν το θελετε καινουριο αλμπουμ 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Pd-ZEdL3EjE

Ύστερα από 4-5 ακούσματα, έχω να πω τούτα:

Ο δίσκος είναι ένα κλικ κάτω από τις προηγούμενες δουλειές του γκρουπ. Δεν είναι άσχημος. Κάθε άλλο. Έχει σπουδαίες στιγμές με κορυφαίες, κατ’εμέ, το επικό Overlord και, κλασικά, το τελευταίο κομμάτι, Τhe Book of Kells, που συνεχίζει την παράδοση των εξαιρετικών κλεισιμάτων των δίσκων τους. Είναι heavy, πολύ heavy, αλλά δυστυχώς αυτό είναι το κλισέ, όταν θέλεις να ανεβάσεις το status ενός όχι και τόσο καλού δίσκου (ήχος, παραγωγή, ατμόσφαιρα, κλπ) Ξαναλέω, δεν είναι κακός ο δίσκος, κάθε άλλο, αλλά από τους Panzer έχω απαιτήσεις…πολλές απαιτήσεις.

Υγ.1 Εννοείται ότι θα το λιώσω και αυτό…
Υγ.2 Το παρακάτω δεν είναι κλισέ και δεν επηρεάζει κανένα status καλού ή κακού δίσκου…

[SPOILER][B]ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΜΕ ΤΙΜΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ HEAVY METAL ΦΩΝΗ…[/B][/SPOILER]

Οταν ακουσα πρωτη φορα τον δισκο, αυτο ακριβως (ξανα)σκεφτηκα.

[B]ΝΑΙ. Ο Harry Conklin ΕΙΝΑΙ ο καλυτερος Heavy Metal τραγουδιστης.[/B]

Τυχον ενστασεις απορριπτονται.

Και βιντεοκλιπ το κομμάτι Burn

Απλό, λιτό και γαμηστερό.
Περιττό να πώ οτι ο δίσκος ξεσκίζει το σύμπαν. Δεν περίμενα να γουστάρω τόσο πολύ. Τις τελευταίες 2-3 μέρες παίζει συνεχώς (αλλά σχεδόν όπως με κάθε άλμπουμ Jag Panzer δεν το “πιάνω” με τη μία :stuck_out_tongue: ).

Πριν λιγο το κατεβασα. Πραγματικα δεν περιμενα οτι θα μου αρεσε τοσο πολυ. Δεν περιμενα πολλα. Με την πρωτη ακροαση ο δισκος με διαψευδει πανηγυρικα και αν το ξανακουσω, μονο πιο πολυ θα μπορει να μου αρεσει. Υπεροχη δουλεια. Θα το λιωσω

έχω αρρωστήσει με δίσκο. τον έχω λιώσει

Διαβάζω αυτό το θρετν και χαίρομαι. <3 <3 <3

Btw, παρακαλείται ο χρήστης ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ να κάνει ρόμπα τον εαυτό του και εδώ, δημοσίως δηλαδή, επαναλαμβάνοντας τα σχόλια του για το δίσκο και συγκεκριμένα την πλειοψηφία των κομματιών. =Ρ

Περα απ’το σιγουρα υπερβολικο πικαρισμα του μσν,επειδη ξερω ποσο λατρευεις JP,πραγματικα δε με εχει γραπωσει ο δισκος(καμια 10αρια ακροασεις,τον εβαλα και πριν)και συνεχιζω να το θεωρω εναν καλο μεταλ δισκο και εναν μετριο JP δισκο απ’τον οποιο θα βαλω να ακουσω τις κομματαρες Οverlord,Call to Arms,The Setting of the Sun και The Book of Kells.Απο τα υπολοιπα το οπενερ ειναι τυπικο καλουλι οπενερ αλλα τα υπολοιπα δε τα πολυπαλευω και ειδικα τα Cycles,Βringing on the End και Let it Out.Αν φαω φλασια αναθεωρησης,εδω θα μαι και θα τη πω οσο ειλικρινα λεω και τα παραπανω.

[B]Conklin[/B], γαμώ τη φωνή σου ρε μαλάκα…κατέβηκα 3 στάσεις παρακάτω…

*8 1/2 και ανεβαίνει…

Μεγάλος δίσκος, ποιότητα Jag Panzer… απλά και λιτά…!!!

Μετά από πολλές ακροάσεις (σιγά μη δεν είχε φάει λιώσιμο, θεοί είναι οι τύποι) επανατοποθετούμαι…

Ο δίσκος είναι εξαιρετικός. Συμπυκνώνει σε δέκα τραγούδια αυτό που λέγεται HEAVY METAL. Ασάλιωτο. Στεγνό. ΑΓΝΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ HEAVY METAL. Ούτε prog, ούτε frog, ούτε μελωδικό, ούτε επικό, ούτε λυρικό, εθνικό, λαϊκό, πρωτοχρονιάτικο. Έχει μεγάλες στιγμές, φοβερές κιθάρες, τη μεγαλύτερη φωνή του heavy metal (να το λέμε και να το ξαναλέμε, δεν πειράζει), αλλά θα επαναλάβω την ένστασή μου…
Όποιο άλλο συγκρότημα είχε βγάλει αυτό το δίσκο θα έκανα τεμενάδες. Αλλά εδώ μιλάμε για τους Jag Panzer. Βάλτε ρε παιδιά όλους τους δίσκους τους στη σειρά κι ακούστε τους (μην ακούσετε το Ample Destruction, δεν υπάρχει λόγος). Όλους. E, αυτό με “χαλάει”.
Συμφωνώ με τον Crimson idol. Ο δίσκος είναι του 8,5. Μια μονάδα κάτω από τους προηγούμενους. Και περίπου 4 δισεκατομύρια από το Ample destruction, (αλλά είπαμε αυτό εξαιρείται)

Aυτό είναι ρε γμτ…Δεν είναι ότι δε μου αρέσει. Μου αρέσει και πάρα πολύ. Αλλά είναι ένα κλικ κάτω από τα προηγούμενα. Και καλύτερο από όλα τα άλλα του χώρου.

[SPOILER]Κι αυτή [B][SIZE=“2”]Η ΦΩΝΗ[/SIZE][/B]…[/SPOILER]

+8,5 σε οτι λέει ο απο πάνω…:stuck_out_tongue:

*εθνικό, λαϊκό, πρωτοχρονιάτικο λεει :lol:

για μενα ειναι απλα ενας καλος δισκος…
τιποτα παραπανω, τιποτα παρακατω!!!

Ωραίο αγνό και τίμιο heavy metal βασικά, τίποτα άλλο. Τα έχει τα filler του πάντως και όταν προσεγγίζει μουσικά το thane τότε πανηγυρίζω. Αν η χρονιά συνεχίζει να είναι τόσο μέτρια ίσως και παίξει και στην τελική δεκάδα στο τέλος.

Το Thane To The Throne, είναι προσωπικό αγαπημένο, και αυτά που γράφεις περρισότερο με χαροποιούν και με σπρώχνουν προς αγορά, την οποία καθυστέρησα χαραχτηριστικά:):!:

Εντάξει δεν είναι και πολλές αυτές οι στιγμές πάντως ε. Γενικά είναι πιο ευθύ metal άλμπουμ σε σχέση με το thane απλά δεν λείπουν οι στιγμές σου έρχεται στο μυαλό.