JAMES CHRISTIAN interview ON ROCK RADIO

Ο τραγουδιστης των HOUSE OF LORDS, James Christian θα δώσει τηλεφωνική συνέντευξη στον ROCK RADIO 104.7 Thessaloniki.
Την Δευτέρα 24 Οκτωβριου στις 11.00 το βράδυ.
Μπορείτε να την ακούσετε και on ine στο site www.rockradio.gr κάνοντας κλικ στο link listen live

Πολύ ευχάριστα νέα!!!Πες μας οτι θα παραβρίσκεσαι κ εσύ στο στούντιο όταν θα γινεται η συνέντευξη!PLEASEEEEEEEEEEΝα ακούσουμε τουλάχιστον τίποτα της προκοπής,οχι μόνο τι καιρό κάνει εκεί και αν ήταν παραγωγός στο Rock Radio ποιό τραγούδι θα διάλεγε να παίξει!!!Ελεος!!! :x

ρε σκατούλιδες μην με φέρνεται σε δύσκολη θέση.
:wink: :wink: :wink:
Ναι θα είμαι και εγώ στο studiο. Παντως πρέπει να παραδεχθείτε οτι τουλάχιστον το rock radio μας φιλοξενεί με την καρδιά του σε αντιθεση με μερικους άλλους.

Ρε bitch εχεις φυγει απο το Rock Radio ? Gmt και ηθελα να σε ακουσω καμμια φορα …
Θα ακουσουμε το interview αν παραδεχτεις οτι οι Europe ειναι μαναβηδες και wanna be μουσικοι.

Υ.Γ. Ο norum ειναι εκτος γιατι ειναι νορβηγος το παιδι.

Αφού θα είσαι κι εσύ εκεί θα την ακούσουμε!! :lol: Εντάξει παραδέχομαι οτι το rock radio το κάνει με την καρδιά του σε αντίθεση με κάποιους άλλους, αλλά πρέπει κι εσύ να παραδεχτείς οτι οι ερωτήσεις που γίνονται είναι χαζές και οτι ακόμα και οι καλλιτέχνες καταλαβαίνουν οτι αυτός που τους παίρνει την συνέντευξη είναι άσχετος!!!Ελα παραδέξου το!!!

γκαντεμιά!!!
Μια φορά θα μιλούσα και εγω με το Christian και τον χτύπησε τυφώνας!!!
Οταν τηλεφώνησα στο σπίτι του γινόταν Ο χαμός, το μόνο πράγμα που ήταν στην θέση του ήταν το τηλέφωνο του και αυτό δεν ξέραμε για πόση ώρα θα δούλευε, έτσι αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε. Λοιπόν μόλις περάσει ο τυφώνας από την Φλόριντα θα κάνουμε την συνέντευξη. Θα σας ενημερώσω άμεσα.

Ανδρέα με δυο μωρά και ένα φεστιβαλ που χρόνος…Και είπαμε άσε κάτω τους Europe (by the way ο Kee ήταν θεσ/νίκη πρόσφατα…αλλά δεν τον έκοψα για μανάβη, θα μου πεις δεν είναι τώρα στη μπάντα αλλά δεν ήξερε και πολλά απο ζαρζαβατικά!!!)

BlackCat some truths are better left unsaid!!!

Ναι τι γκαντεμιά!!Δεν πειράζει!!Θα γίνει κάποια άλλη στιγμή οπότε μην χαλιέσαι!Οσο για αυτό που μου απαντάς κατα κάποιο τρόπο έχεις δίκιο,μερικά πράγματα καλύτερα να μην τα λέμε,γιατί ποιος τους σώζει!! και από την άλλη όμως καλό θα είναι να τα λέμε έξω απο τα δόντια μπας και ταρακουνηθούν οι “άσχετοι” και την δουν αλλιώς :roll: και κάνουν καμιά δουλειά της προκοπής!!! 8) καλοπροαίρετα τα λέω!!

ναι καταλαβαίνω τι λες αλλά και η πολυ πιεση καμια φορα φερνει τα αντιθετα αποτελεσματα. προσεξες τελευταια στο προγραμμα μια στροφη αλα RSO? O αλλος σταθμος παιζει οτι να’νε… στο τελος θα εχουμε δυο “ροκ” ραδιοφωνα που μονο ροκ δεν θα παιζουν…να μου το θυμηθεις!!!

Εχεις απόλυτο δίκιο!Εγώ είμαι σίγουρη για αυτό!!Και να σου πώ και το πιο αστείο;Ετοιμάζεται ένα ακόμη ίδιο “ροκ” ραδιόφωνο!!Μα τι πόλη είμαστε ε; τόσα πολλά “ροκ” ραδιόφωνα;Ποιο θα πρωτοακούμε δεν ξέρω!!βαλε και τον RSO, 4 στο σύνολο!!Πανικός!!!Ασε που έχω και μια υποψία οτι στο τέλος και το ΖΟΟ θα καταλήξει και αυτό “ροκ”.Πλάκα δεν έχει;

Λοιπόν παίδες, θεού θέλοντος και κυρίως καιρού επιτρέποντος η συνέντευξη θα γίνει σήμερα Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στις 11.00μμ στον RockRadio

Και αύριο Τρίτη 8 Νοεμβρίου στις 10.00μμ ο Ted Poley των Danger Danger θα μιλήσει στον RockRadio για το Firefest κλπ κλπ

www.rockradio.gr για οσους δεν μπορούν να "πιάσουν " επίγεια τον σταθμό στους 104,7.
Αυτα!