Απαράδεκτη κίνηση από τον James Hetfield

Και η γραφικότητα
ποτέ δε πεθαίνει
δε τη σκιάζει φοβέρα καμιά
απλά ξαποσταίνει
και ξανά προς τη δόξα τραβά τραβά

Είδα το βίντεο.

Απογοητεύτηκα.

Άναψα μια φωτιά και πέταξα μέσα ό,τι έχω από Μεταλλικα.
Εκτός από 1-2 σπάνιες εκδόσεις που τις σκότωσα στο μοναστηράκι.

Μετά βρήκα και πού αλλού έχει συμμετάσχει ο Χέτφιλντ. Πέταξα στην πυρά και όλα τα Danzig (Σόρρυ Ανγκμαρ, έπρεπε) και Corrosion of Conformity που είχα.

Μετά πέταξα και ό,τι είχα από μπάντες που έχουν διασκευάσει οι Μετάλλικα. Πέταμα και τα Misfits, Diamond Head, Killing Joke, Nick Cave, Iron Maiden κλπ.

Πώς θα ζήσω μετά από αυτό? Ο Τζέημς μας? Το παλικάρι μας? Ο άνθρωπός μας να κάνει κάτι τέτοιο? Πού οδεύει αυτός ο πλανήτης? Σε τι κόσμο φέρνουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα???

ΛΕ.ΠΑ. ΡΕ ΑΠΙΣΤΟΙ!!! :p:p:p:p:p:p

απευθυνομουν σε αυτον που αρχισε το θρεντ

E τι, αυτός δε μπορεί να έχει άποψη?

Όχι γιατί είμαι γραφικός.

Εσύ όχι δεν είσαι γραφικός, αυτοί που παίρνουν όμως στα σοβαρά τέτοιου είδους δηλώσεις-διαμάχες είναι :slight_smile:

Δλδ Μία.

φωνή (:

Και όχι μόνο… :twisted:

Αμάν πια τι κατιναρες που είστε όλοι σας λυσσάξατε με τον άνθρωπο. [-X

«Απαράδεκτη» είναι η έλλειψη χιούμορ μερικών! Εγώ γέλασα και ομολογώ ότι δεν γνωρίζω κανέναν που να μην έχει κοροϊδέψει ποτέ τη φωνή του Mustane. Όταν ο κωμικός «ειρωνεύτηκε» τον τρόπο που μιλάει/τραγουδάει ο Hetfield στο MTV Icon, ο James το δέχτηκε πολύ όμορφα, πάντως: http://www.youtube.com/watch?v=Bx-uPU4IWDQ

Θεος ο τυπας.Γαμω τις μιμησεις.:lol::lol:

Αχαχαχαχαχαχα! Το είχα ξεχάσει αυτό. Φοβερός ο τύπος! :lol:

Πσσ… “ατράνταχτο” επιχείρημα.

2 POINTS:

1. Ο τύπος πριν “σατιρίσει” τον Hetfield τον έχει λιβανίσει/κωλογλειψει μέχρι αηδίας. Δεν υπάρχει πιο “ασφαλής” τρόπος για να βρει απήχηση μια παρωδία που θες να κανεις, ακόμα και σε εκείνον στον οποιον απευθύνεται, αλλα αυτό ΣAΤΙΡΑ δεν είναι.

2. Ας είμαστε ειλικρινείς, ο τύπος δεν είναι και κανένας John Cleese! Ένας από τους πιθανούς λόγους που ο Hetfield διασκεδάζει με τη μίμηση του είναι ότι (δεν) μοιράζονται την ίδια αίσθηση(:wink: του humor.

Κινδυνεύω να γίνω γραφικός, αλλα πιστέψτε με, δεν ανησυχώ για τα αισθήματα του καημένου μικρούλη Dave, ούτε για τον κακό και άπονο James, αλλα για το τι δείχνετε να θεωρείτε “αστείο”.

Χαλάρωσε λίγο. Πως κάνουν έτσι μερικοί… καρφώνεστε με τον αντι-μεταλλικα-νισμό σας :stuck_out_tongue:

168 posts σε μόλις 20 μέρες; Τρελό κάψιμο :stuck_out_tongue:

Εμπρος πολεμιοι των μεταλλικα, πειτε οτι αυτο που εκανε ο Τζ. δεν ηταν μια κρυαδα και μιση.

1. Κανένας “αντί-metallica-νισμός” αγαπητέ φιλε “χειρότερο album στην πρόσφατη μουσική ιστορία”. :stuck_out_tongue: “Αντί-fanboy-metallica-νισμός”, ναι. Όχι τίποτα άλλο αλλα δε θέλω να γίνω εμπαθής με ένα συγκρότημα που αγαπώ ειλικρινά, επειδή η αγάπη κάποιων άλλων γι αυτό οδηγεί στο βιασμό της κοινής λογικής. Πες με στραβόξυλο, αυτό δε θα το αρνηθώ. :roll:
  2. Ελπίζω οι συνθήκες που οδήγησαν σ αυτό το κάψιμο στο οποιο αναφέρεσαι να εκλείψουν όσο γίνεται πιο σύντομα, για το καλο όχι μονο το δικό μου αλλα όλων σας. :frowning:

Για το 1) διαφωνώ… ε όχι και χειρότερο γενικά… τόσα άχρηστα cd βγαίνουν κάθε μήνα στον χώρο του μέταλ (για να μην πάμε σε άλλα είδη) :stuck_out_tongue:
Για το 2) μακάρι για όλους γενικά (και δεν πήγαινε τίποτα προσωπικά πάντως)

Πάντως (και άσχετο) θα είχε πλάκα να έβγαινε επεισόδιο happy tree friends με τον Hetfield να διαλύει τη μάπα του Mustaine κλπ :lol: (είμαι κάφρος το ξέρω!)

αιντε μωρε παιρνετε στα σοβαρα μια μαλακια που εκανε ο χετφιλντ να ουμ…

παντως στο αλλο με το χαλφορντ γελασα να πω την αληθεια :-s

Εγκυκλοπαιδεια δε νομιζω,εφημεριδα σιγουρα.Παντως οπως πολυ σωστα ειχε πει καποιος ο King ειναι πλεον κατι σαν Κακαουνακης του metal.:lol: