κι εγώ προς τα εδω τείνω στην ουσία. :-s
20? ειναι καλη τιμη, λογικα θα τιμησουμε. Για οσους ενδιαφεροντε, τα τραγουδια που παιζουνε πανω κατω ειναι τα παρακατω:
Legend
Nostalgia
Dream Odyssey
Pure as Snow (Trails of the Winter Storm)
Follow the Map
Unseen Harbor
Ashes in the Snow
Everlasting Light
Βεβαια θα προσπαθησουμε ελπιζω για το κατιτις παραπανω οταν ερθει η ωρα.
Ιντερνετικά προπώληση για θεσσαλονίκη δεν παίζει…?? Όχι ότι είναι πολλά τα 20 αλλά καλύτερα τα 15…
16 ευρω και 13 σεντς* παρακαλω
θένκιου…!!
κάτι ακόμα για όποιον έχει ξαναπάρει ή ξέρει τέλος πάντων… αν κλείσεις μέσω ίντερνετ, εισιτήριο έχεις στα χέρια σου ή έναν κωδικό μόνο ξέρω γω για να μπεις…?? γιατί άλλη χαρά να έχεις το τίκετ να θυμάσαι μετά από καιρό τα live σου…
εκτυπώνεις αυτό που θα σε στείλουν στο μεηλ που είναι pdf, και στην είσοδο έχουν λίστα και σε δίνουν κανονικό εισιτήριο
κομπλέ… φχαριστώ όλους για την ενημέρωση…
booked.
έκλεισα και γω… 16 ευρά τσάμπα πράμα…
ελπιζω μην ειναι πατος επι πατος…!!!
:? γιατι γίνετε χαμος?περσι στο 8ball ηταν full?
καλα εγω τωρα που θα ανέβω για samsara θα παρω και ενα για mono…
Σχεδόν γεμάτο ήταν το 8ball την προηγούμενη φορά.
Το προβλημα ηταν η τελευταια τους συναυλια στην Αθηνα. Και πιο συγκεκριμενα, η συναυλια στη (πρων;) μυγα.
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=825641&postcount=74
Θα παω, ελπιζωντας να μην ξαναπιταρουνε το χωρο. Αλλιως, μαυρο και σε αυτους.
Στη μύγα πώς σκατά λέγεται είχα ξενερώσει με όλους τους ηλίθιους που κάνανε επίτηδες φασαρία. Άμα τύχει και κάνω το γιάννενα-θεσσαλονίκη να κάνω και μια βολτίτσα και παιχτεί κάτι παρόμοιο θα πέσουν φάπες αυτή τη φορά
Συναυλιάρα θά’ναι!
(Αν πω στο φροντιστήριο να μην δουλέψω εκείνη την ημέρα θα μου κάνουν την χάρη όμως; -_- πφφφ)
πφφφ… τώρα είδα ότι είναι ίδια μέρα με Sardonis
μεταφορα στο σωστο:p (καντε ενα λοκ το αλλο να βυθιστει, γιατι βλεπω να σκανε 2-3 ριβιουζ της συναυλιας κλπ στο αλλο απο σποντα =p)
ρε πουστη μου, βαζουν και βγαζουν απ’το set το Halcyon.Ειναι Mono και δε θα ασχολιομουν με το set κανονικα αλλα το συγκεκριμενο κομματι ειναι η Θεωση η ιδια και μακραν το αγαπημενο μου.Πουτανα μπιλια κατσε εκει που πρεπει.
Έπαιζε συνέχεια μέχρι πριν τα 2 τελευτάια show. Και από ότι βλέπω δεν το αντικαθσιτούν καν.
Θέωση η ίδια μόνο moonlight όμως.
Το θέμα είναι ότι ενώ παίζουν κατά 90% κομμάτια από τα 2 τελευταία, δεν παίζουν το αγαπημένο μου απ το καθένα. :lol:
Ενηγουέη, ό,τι και να παίξουν, θα αφήσουμε κοκαλάκια θέλω να πιστεύω.