Ο Jason Newsted επιστρέφει στους Metallica για μια εμφανιση

Όπως βλέπεις λέω “καθαρή μεταλ μπάντα” oι Sabbath ανήκουν πιο πολύ στην ευρεία έννοια του ροκ…και φυσικά δεν μου διέφυγε.

Γενικά συμφωνώ με αυτά που λέει ο drenie…

Παντως προσωπικα δεν θα ηθελα μια επιστροφη του Jason. Πιστευω πως το φερσιμο τους απεναντι του ηταν απαραδεκτο και επισης εκανε μια σωστη επιλογη οταν εφυγε. Η μπαντα ειχε παρει ανεπιστρεπτει αλλο δρομο απο αυτον. Η πικρια και το παραπονο του ηταν δικαιολογημενα. Θα πρεπει να συνεχισει να κανει αυτο που τον εκφραζει και να κρατησει τον σεβασμο του κοινου.

Ο Τρουχιλο ειναι ενας πολυ ικανος μπασιστας, μπορει ανετα να σταθει μεσα στην μπαντα. Και εφοσον το οικονομικο ειναι μια προτεραιοτητα για αυτον (δεν το κατηγορω) καλα κανει και ειναι εκει.

kai go simfono. logika den iparxei allo melos mpantas pou na exei faei toso poli kapsoni oso o jason kai den nomizo oti kai autos tha ithele na ksanagirisei.

To σκηνικο στο some kind of monster οπου πανε ολοι μαζι για να κοροιδεψουν την μπαντα του Jason ειναι απιστευτο. Στο τελος βεβαια τον πινουν γιατι και τους γραφει (μ αρεσει που τους κακοφανηκε) και ειδαν πως αν και μικρο live μια χαρα περασε και ο κοσμος και η μπαντα αντιθετα με αυτους τους αραχνιασμενους και τα ψυχολογικα τους.

nai re mia xara einai tora o jason. toulaxiston epitelous to xairetai :stuck_out_tongue:

Παιδιά οι Metallica δεν είναι τίποτα άλλο απο ένα ξεφτιλισμένο group,τίποτε το λιγότερο τίποτα το περισσότερο.
Μια μπάντα που δεν έπαιζε για το κόσμο.
Μου άρεσε μόνο το Black album.

ooooooooooooooooook

Ω!Μας ανοιξες τα ματια!Μας εδειξες τον σωστο δρομο!Συνεχισε.

ενδιαφερουσα αποψη…#-o[-X

εγω ξερω μονο τοι οι metallica βγηκαν στην μαλακασα κ δεν εμεινε τιποτε ορθιο!!!

Tι να λέμε τώρα οι Metallica πεθάνανε μετά το No life 'till leather! :p#-o

Ρεεεε σοβαρευτείτε λέμε!!!

Απο τοτε που εφυγε ο McGovney η ψυχη της μπαντας ξεφτυλιστικανε…

Δηλαδη ειναι ξεφτιλισμενη μπαντα και σ’αρεσει το πρωτο αλμπουμ στο οποιο αλλαξανε ηχο και αρκετοι
οπαδοι τους κραζανε ως ξεφτιλες και εμπορικους και και … ?

Φίλε Deathster καταρχάς με τους Metallica έχω μια ιδιαίτερη σχέση καθώς το πρώτο metal δισκάκι που αγόρασα ήταν το Black Album προσωπικά μου άρεσε αρκετά, αγόρασα και το Load και το Reload και είδα ότι οι τύποι έχουν χάσει κάθε ιδεά…
Το Death Magnetic πάντως το βρήκα κάπως συμπαθητικό αλλά όχι και να με τρελάνει(έλεος!!!), επίσης με τους Metallica έχω μια ΑΣΧΗΜΗ εμπειρία εξαιτίας της ιστορίας με το napster που το κλείσανε…
Αν αυτό δεν είναι ΞΕΦΤΙΛΑ τότε τι είναι???

Πριν το Black Album έχουμε ακούσει τίποτα ή μπα?

ε βεβαια ρε σι…ολα πριν το μπλακ…αλλα πιο πολυ μου αρεσε το μαστερ οφ παπετσ απο τα αλμπουμ πριν το μπλακ…

dn thelw na se agxwsw alla yparxoun 4 CDARES prin to black album…
boreis na ta akouseis an thes…

μεγαλη αληθεια αυτο που ειπε ο απο πανω romantic7

parepiptontws stin periodia tous sti notio ameriki oi metallica 8a exoun mazi tous lamb of god kai gojira sto ena skelos kai volbeat sto allo… 8O
episis exoun pros8esei sto set list kommatia opws to hollier than thou, trapped under ice, fight fire, fade to black, ride the lightning (olokliro), an kai genika syni8izoun na allazoun set apo synaulia se synaulia (eidika stin idia xwra)… metanoiwsa pou den ekana ena taksidi na tous dw fetos.

@romantic7, kai mono pou mpantes opws oi metallica h’ oi maiden sou ema8an na akous metal, tous ofeileis aperioristo sevasmo.
gia to Load ta leme edw kai 10 xronia. gia mena den einai metal (de me noiazei kiolas), alla einai ena fantastiko album…
exoume to kako synh8eio na nomizoume oti oi agaphmenes mas mpantes mas anhkoun kiolas. kai pws prepei na epanalamvanoun to agaphmeno mas album se ka8e tous kukloforia.
otan kykloforise to ride, meta to kill em all, kapoioi tous eipan prodwtes. to idio me to justice, to idio me to black album, to idio me to load…
gia mena to master einai to kalytero album olwn twn epoxwn. ama 8elw na to akousw to vazw sto cd player kai to akouw. den perimenw na to ksanakykloforisoun to 2009 gia na ikanopoihsoun emena.

Ξεφτιλα ειναι να τρως 18 χρονια ουσιαστικα απο τα ετοιμα. Καταλαβαινω οτι καποιοι αρεσκονται στην φαση των Load, Reload αλλα εγω πιστευω πως ηταν μουσικη εκπτωση, ειδικα την χρονικη στιγμη που βγηκαν. Οσο για τα δυο επομενα, επροκειτο για μουσικο βατερλω. Το γκρουπ ασχοληθηκε με αλλα πραγματα εκτος της μουσικης εδω και παρα πολλα χρονια, απο αρχηγοι εγιναν παρατρεχαμενοι και μαλιστα β κατηγοριας στα μουσικα δρωμενα. Πλεον για εμενα δεν αποτελουν ενεργη μπαντα, παρα μεσο αναπαραγωγης αναμνησεων. Στο τελευταιο τους live εγινα και παλι εφηβος σε χρονο dt. Περασα πολυ ωραια, αλλα ειναι μια καταντια η μεγαλυτερη μπαντα να εχει πλεον μονο ρετρο αξια.