βασικα δεν νομιζω πως ειναι και πολυ καλη επιλογη απο την αποψη πως μπορει να ξεσηκωσει γκρινιες για τον trujillo…(βεβαια θα μου πειτε υπαρχουν ηδη γκρινιες και αυτοι που γκρινιαζουν θα γκρινιαζαν ουτως η αλλως…)
τελοσπαντων δεν το αισθανομαι και πολυ ροδινο το κλιμα
Υποθετω οτι θα ειναι φορτισμενο αλλα ολοι θα ειναι πολυ χαρουμενοι και ικανοποιμενοι που μπορουν να κανουν κατι τετοιο.
Ο Mustaine που δεν νοιωθει ανετα δεν δεχτηκε την προταση…
Οσο για τις γκρινιες οπως και να εχει οι Metallica φαινονται πιο υγιεις τωρα οποτε αυτο δεν προκειται να το αλλαξουν με πειραματισμους…
(ενα παρομοιο παραδειγμα που δεν λειτουργησε ειναι οι Anthrax οταν εκαναν περιοδεια με τον Belladonna και ο Bush απλα εφυγε και μπηκε ολοκληρη η μπαντα σε περιπετειες…)
Αλλα θα εχει πολυ ενδιαφερον να το δουμε πως θα τσουλησει το πραγμα εστω και αν ειναι για ενα κομματι, εστω και αν θα παιξουν και με τους 2 μπασιστες ταυτοχρονα (λεω εγω τωρα)…
Είναι πολύ ενδιαφέρον όλο αυτό και σίγουρα θα προκαλέσει συζητήσεις και ανάμικτα συναισθήματα…μπράβο πάντως στον Jason που δέχτηκε, 14 χρόνια σε μια μπάντα είναι μια ολόκληρη ζωή, και ειδικά όταν μιλάμε για μια μπάντα σαν τους Μεταλλικα. Έδωσε τη ζωή του και θα ήταν μαλακία του να μην πήγαινε.
Δεν τους εχω τοσο βλακες ωστε να σκεφτονται σοβαρα ενα reunion. Περασαν αρκετα χρονια μεχρι να ξαναπατησουν δυνατα στα ποδια τους οπως τωρα και δεν θα ηθελαν να ρισκαρουν την τωρινη δυναμικη του συγκροτηματος.
Συμφωνω απολυτως και οσο και να γουσταρα τον Jason (ειδικα οταν ημουν πιο μικρος) δεν θελω με τιποτα να γυρισει πισω (για πολλους και διαφορους λογους) γιατι ειπαμε τωρα μετα κοπων και βασανων ειναι υγιεις σαν μπαντα…
__Αν του έκαναν πρόταση και δε δέχτηκε… Ε… είναι απίστευτα γεροπερίεργος και κομπλεξάρας… Κρίμα, αγαπάμε Μαστέιν και θα γούσταρα τρελά να τον δω να παίζει μαζί τους το Mechanix! 8) Τέλος πάντων, κρίμα, αλλά αφού έτσι θέλει αυτός (σήμερα! :p), ποιοί είμαστε εμείς που θα το κρίνουμε…
__Στον ΜακΓρόβερ δεν έκαναν πρόταση?
__Οσο για τον Τζέισον, μπράβο που δέχτηκε. ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ 101%, το ότι μπαίνουν στον Hall OF Fame, το χρωστάνε και σ’ αυτόν. Προσωπικά πιστεύω πως δεν τίθεται κανένα θέμα επιστροφής, από καμία από τις δύο πλευρές…
__Ηταν ΠΟΛΥ καλός, αλλά και ο Ρομπ είναι ΠΟΛΥ καλός και πιο ιδανικός γι’ αυτό που θέλουν ΣΗΜΕΡΑ -δηλαδή πιστεύω πως πιο πολλή δυναμική τους δίνει ο Τρουτζίλο ως περσόνα, χαρακτήρας και μουσικός, παρά ακόμα κι αν επέστρεφε ο Τζέισον (που θα έφερνε κακές αναμνήσεις, ενώ με τον Ρομπ υπάρχουν μόνο θετικές και τους δίνει και ενέργεια στη σκηνή).
__Ακόμη και να το σκεφτόντουσαν και οι δύο μεριές, πιστέυω πως θα το σκεφτόντουσαν πολύ σοβαρά το να κρατήσουν τον Τρουτζίλο και όχι να πάνε για το ρεγιούνιον. Ασε που τους βολεύει και μουσικά. Τους υποστηρίζει 100% ο Ρομπ και προσθέτει κι αυτός με το παίξιμο, την διάθεση, την ενέργεια του αλλά και συνθετικά, αλλά ταυτόχρονα, ξεχωρίζει, οπότε υπάρχουν “οι 3” και “ο ένας που είναι ισότιμο μέλος” -δηλαδή ακόμα και εμφανισιακά που είνα λίγο πιο ξεχωριστός, κι αυτό καλό είναι γι’ αυτούς.
__Και μη ξεχνάμε πως από την πρώτη μέρα, ο Ρομπ είναι “ένας από τους 4”, είναι κανονικό μέλος της μπάντας στα πάντα… και στα συμβόλαια. …Νομίζω δεν τίθεται κανένα θέμα, οπότε θα είναι απλά μία υπέροχη μεγάλη γιορτή των Metallica που και οι 5 θα περάσουν καλά και θα είναι όλο χαμόγελα (κάτι σαν το MTV Icon π.χ.). 8)
Νταξ, δε νομίζω να παίζει ενδεχόμενο ριγιούνιον, απλά, σίγουρα θα’ταν κατάφορα άδικο να πάρει ο τρου διάκριση στο χολλ οφ φέιμ κι όχι ο νιουστεντ (που στο κάτω-κάτω είναι και ο μαροβιώτερος μπασίστας τους, μην το ξεχνάμε!). Εγώ αυτό βλέπω πίσω από την κίνιση και τους δίνω μπράβο.
Λέτε να’χουμε θρεντ “Απαράδεκτη κίνιση από τον James Hetfield 2 - The Return”? :lol::lol::lol:
Στον McGovney λοιπον αν διαβασεις θα δεις οτι εχουν κανει προταση να ειναι εκει και θα ειναι…
Οσο για τον Mustaine εκεινος το παρουσιαζει λιγο διαφορετικα και οντως μπορει να ειναι οπως τα λεει το θεμα ομως παραμενει οτι δεν θα παει που αυτο και αν θα ειχε ενδιαφερον…
πολυ κριμα να μην μπορει ενα συγκροτημα να εχει 2 μπασιστες… να τον ξαναβλεπαμε του χρονου το καλοκαιρι που θα μας ξαναρθουν
για μας που τον ειδαμε στην ριζουπολη το 99…και πολυ περισσοτερο για αυτους που τους ειδαν το 93…καταλαβαινουμε τι σημαινει jason…
οπως και οτι η χρυση περιοδος των μεταλλικα ειναι συνυφασμενη με τον jason…και τετοιες δοξες με τον τρουιλα δεν θα δουν ποτε οι μεταλλικα…γιατι πολυ απλα μια φορα στην ζωη σου εισαι απο 20κατι εως τριαντα .κατι
γεια σ jason παικταρα!!! ισως η πιο αγαπητη μορφη για μενα…!!!
__Ναι αυτόν έλεγα, δεν πολυθυμόμουν το όνομά του…! Μπράβο τους!! Φέρθηκαν πολύ σωστά οι Metallica. 8)
[SIZE=“4”]EDIT:[/SIZE]
__Φίλε International Superstar Soccer, δεν διπλοπόσταρες, σε κάλυψα, καθάρισα εγώ! 8) :lol:
__Ρε συ, drenie, στο link όμως που έδωσες λέει πως θα είναι όσοι ήταν σε δίσκο μόνο… Μάλλον έκανε πρόταση σε όλα τα μέλ να είναι την προηγούμενη μέρα όλα τα μέλη, αλλά στη σκηνή μόνο όσοι είχαν συμμετάσχει σε επίσημο δίσκο ε;
φιλε νομιζω οτι αυτο που λες …σε αυτο που λες εχεις 10000% δικιο …αλλα απο την αντιθετη πλευρα…λαθος τα λες…
οσο τεχνικα καλος και να ειναι ο τρουιλας…οσες σβουρες και να κανει…οσο εντυπωσιακος και να ειναι…και μπλα μπλα που τα δεχομαι…δεν φτανει τον jason σε επαφη που ειχε ο τελευταιος με το κοινο…
και μην ξεχναμε και τα θεικα headbangin του που αφησαν εποχη με η χωρις μαλλι
και μην νομιζεις οτι ειναι προσωπικη μου αποψη …κανε μια βολτα απο τα φορουμ των μεταλλικα γενικα…