Οχι οτι διαφωνω απλα οι Sabbath ειναι πιο classic (αν με καταλαβαινεις…) και η διαφορα ειναι οτι οι Metallica ειναι ακομα ενεργη μπαντα με δισκους, περιοδειες, σε καποια σχετικη ακμη και πιο “συγχρονοι” (Οι Sabbath βραβευτηκαν μετα απο 37 χρονια παρουσιας στην δισκογραφια ενω οι Four Horsemen μετα απο 25 οσα δηλαδη χρειαζονται για να μπει καποιος στο Hall of Fame)…
Αλλα ΝΑΙ η πρωτη heavy metal μπαντα ηταν οι Black Sabbath και αυτο ανοιξε το δρομο για ολους τους υπολοιπους οπως εκαναν και στη μουσικη για τις επομενες γενιες…
τι να πω μπηκα και ειδα οτι και η madonna ειναι στο RnR hall of fame…δηλαδη ελεος.Καλα τα λες James και πετας μπηχτες για priest maiden motorhead δεν ειναι δυνατο να μην εχουν μπει ακομα αυτες οι μπαντες μεσα.Αλλα στο κατω κατω το θεμα δεν ειναι αν θα μπεις αλλα αν μετα απο 30-40 χρονια σε θυμουνται ακομα και δεν πιστευω αυτες οι μπαντες (και οι μεταλικα εννοειται) να ξεχαστουν ευκολα.Αυτο μετραει στο τελος
Παντως προσωπικα δεν θα ηθελα μια επιστροφη του Jason. Πιστευω πως το φερσιμο τους απεναντι του ηταν απαραδεκτο και επισης εκανε μια σωστη επιλογη οταν εφυγε. Η μπαντα ειχε παρει ανεπιστρεπτει αλλο δρομο απο αυτον. Η πικρια και το παραπονο του ηταν δικαιολογημενα. Θα πρεπει να συνεχισει να κανει αυτο που τον εκφραζει και να κρατησει τον σεβασμο του κοινου.
Ο Τρουχιλο ειναι ενας πολυ ικανος μπασιστας, μπορει ανετα να σταθει μεσα στην μπαντα. Και εφοσον το οικονομικο ειναι μια προτεραιοτητα για αυτον (δεν το κατηγορω) καλα κανει και ειναι εκει.
kai go simfono. logika den iparxei allo melos mpantas pou na exei faei toso poli kapsoni oso o jason kai den nomizo oti kai autos tha ithele na ksanagirisei.
To σκηνικο στο some kind of monster οπου πανε ολοι μαζι για να κοροιδεψουν την μπαντα του Jason ειναι απιστευτο. Στο τελος βεβαια τον πινουν γιατι και τους γραφει (μ αρεσει που τους κακοφανηκε) και ειδαν πως αν και μικρο live μια χαρα περασε και ο κοσμος και η μπαντα αντιθετα με αυτους τους αραχνιασμενους και τα ψυχολογικα τους.
Παιδιά οι Metallica δεν είναι τίποτα άλλο απο ένα ξεφτιλισμένο group,τίποτε το λιγότερο τίποτα το περισσότερο.
Μια μπάντα που δεν έπαιζε για το κόσμο.
Μου άρεσε μόνο το Black album.
Δηλαδη ειναι ξεφτιλισμενη μπαντα και σ’αρεσει το πρωτο αλμπουμ στο οποιο αλλαξανε ηχο και αρκετοι
οπαδοι τους κραζανε ως ξεφτιλες και εμπορικους και και … ?
Φίλε Deathster καταρχάς με τους Metallica έχω μια ιδιαίτερη σχέση καθώς το πρώτο metal δισκάκι που αγόρασα ήταν το Black Album προσωπικά μου άρεσε αρκετά, αγόρασα και το Load και το Reload και είδα ότι οι τύποι έχουν χάσει κάθε ιδεά…
Το Death Magnetic πάντως το βρήκα κάπως συμπαθητικό αλλά όχι και να με τρελάνει(έλεος!!!), επίσης με τους Metallica έχω μια ΑΣΧΗΜΗ εμπειρία εξαιτίας της ιστορίας με το napster που το κλείσανε…
Αν αυτό δεν είναι ΞΕΦΤΙΛΑ τότε τι είναι???