Ο Jason Newsted επιστρέφει στους Metallica για μια εμφανιση

Είμαστε δύο!

Συμφωνώ α-πό-λυ-τα και μου άρεσε και μένα το St. Anger!

Έχει κάνει και δίσκους με τους Echobrain! Αλλά εντάξει άλλο η συμμετοχή(Sepultura, Rock Star Supernova) και άλλο η σύνθεση, που από όσα γνωρίζω δεν είναι και πάλι μεγάλη αριθμητικά!

Ειμαστε τρεις !

Nαι σωστά Echobrain-το πρώτο project αφού έφυγε, είμαι τόσο καμένος αυτή τη στιγμή που ούτε την αντιγραφή δεν έκανα σωστά#-o
Άλλο η ποιότητα και άλλο το ανεπιτήδευτο στη δουλειά του καλλιτέχνη, και γι’ αυτό το Στ. Άνγκερ δεν είναι σίγουρα η πατάτα που κάποιοι διατείνονταν.

και εμενα μου αρεσε το στ.ανγκερ.ειδικα 2-3 κομματια τα ακουω συνεχεια και τωρα

Υπαρχει κατι που να ειναι προτεινομενο; Ανω του συμπαθητικου; Πραγματικα ρωταω, οχι ρητορικα. Το πρωτο Voivod που αναφερεις θυμαμαι ειχε καλες κριτικες… Αλλα δε νομιζω να θεωρειται δικια του δουλεια.
Σορρυ για τις ερωτησεις αλλα λογω ηλικιας εχω χασει αρκετα την επαφη με τη μεταλ επικαιροτητα τα τελευταια χρονια.

Το St. Anger είναι ίσως ο πιο ειλικρινής δίσκος που έχουν βγάλει! Αλλά τελικά πρέπει να δούμε τι ζητάμε κι εμείς…ειλικρινής δίσκους ή αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα?? Κι εγώ συμφωνώ ότι το Death Magnetic είναι το πρώτο τους πισωγύρισμα, αλλά τόσα χρόνια κάτι τέτοιο δεν θέλαμε?? Και τελικά οι Metallica αρνήθηκαν ποτέ ότι έκαναν πισωγύρισμα?? Όχι!

Πάνε οι εποχές που ο κάθε τους δίσκος ήταν και ένα βήμα ή και περισσότερα μπροστά, μην ξεχνάτε ότι όταν βγάλουν νέο δίσκο θα πενηνταρίζουν οπότε…

οι μεταλικα βγαζανε συνηθως δισκους που αντιπροσωπευανε το πως περνουσαν εκεινη την καθε εποχη ή την ψυχολογικη τους κατασταση καθε εποχης.εμενα προσωπικα μου αρεσε πολυ αυτο.οποτε και εγω θεωρω το στ.ανγκερ τον πιο ειλικρινη δισκο τους

Όπως μαρτυρά και αυτό το polo:

Χε χε χε…

Να πουμε καλυτερα οτι ειμαστε 1013 με τη μια?:stuck_out_tongue:
Μαμαει το στ ανγκερ αλλα εχει αθλιο ηχο, αδικιεται παρα πολυ.

Δηλαδή κι εγώ που φοράω πόλο πάει να πει ότι γέρασα πριν από την ώρα μου? Και τις είδα τις άσπρες τρίχες εγώ και έλεγα ότι κάνουν τα μάτια μου πουλάκια :stuck_out_tongue:

Πάντως ωραίο είναι αυτό το πολο!

υπολογίζοντας πρόχειρα ότι το Ride The Lightning βγήκε το 84, δύσκολο μου κάνει να είναι τριαντάρηδες και όχι σαραντάρηδες, αν και όλα τα έχουμε ακούσει…

προσωπικά τα ειλικρινή και τα λοιπά είναι όλα καλά, αν η μουσική είναι καλή. Η μουσική στο St. Anger είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων μέτρια. Δεν πρόκειται να ξαναμπω σε διαδικασία ανάλυσης αν φταίει η σκατένια παραγωγή ή το ότι επαναλαμβάνουν το ίδιο θέμα υπερβολικά πολύ και το κουράζουν ή χιλια δυο άλλα αρνητικά.

οπως και σε εμεις βεβαια που μας αρεσει δε θα μπουμε ξανα σε διαδικασια αναλυσης του γιατι το στ.ανγκερ μας φαινεται ωραιο

ρε original sorry κιόλας το 90% των μουσικών posts σου είναι για τους metallica και 100% αυτών αποθεωτικό.

δικαίωμά σου.

αλλά δικαίωμά μου να θεωρώ τις απόψεις των ανθρώπων που κρίνω προκατειλημμένους σε κάποια πράγματα σεβαστές μεν, λιγότερο σημαντικές δε.

μα αυτο λεω και εγω.οπως εσυ λες δε θα κατσεις να αναλυσεις οτι δε σου αρεσει το στ.ανγκερ ετσι και εγω δε θα αναλυσω γιατι μου αρεσει.καθενας με την αποψη του

Συνεχίζοντας το όμορφο offtopic, θα παρατηρήσω πως:

1. Όπως και να το κάνουμε, το polo για τον μεταλλοροκά αποτελεί στοιχείο “ωρίμανσης”.

2. Πάντως, γενικότερα υπάρχουν πολλά προϊόντα εμπνευσμένα από το Death Magnetic που είναι λίγο κακόγουστα. Εκτός από τα μεταλλομπλουζάκια, όλα τα υπόλοιπα είναι κάπως… ανατριχιαστικά. Όπως το έθετε όμορφα ένας οπαδός σε γράμμα στο περιοδικό του fan club: είχε παραγγείλει το box του άλμπουμ και αυτό έφτασε στο σπίτι λίγες μέρες αφότου γεννήθηκε το παιδάκι του και η σύμπτωση να συνυπάρχουν στο σπίτι το μωρό και μια «κάσα» στα μέτρα του δεν ήταν το πιο ευχάριστο πράγμα.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ μπορώ να φανταστώ το σκηνικό! Τραγικό! Αλλά ομολογώ πως το σχεδιάκι με την κάσα και τα 4 Μ μου αρέσει!

Στο θέμα του St.Anger εμένα 5 τραγούδια μου αρέσουν πολύ! Το μειον του δίσκου πέρα από την παραγωγή είναι ότι δεν υπάρχει έμπνευση γενικά. Αλλά τραγούδια σαν τα Frantic, St. Anger, SKOM, Sweet Amber και The Unnamed Feeling(αυτά που μου αρέσουν πολύ δηλαδή) θα μπορούσαν να τα παίζουν live που και που!

γιατι το χιλιοκουραζετε με τους δισκους;
δεν προκειτε να βγει ακρη ποτε 8)
Το polo και μενα μου αρεσε και ας ειμαι 16
δειχνει τον μεταλλα πιο κυριλε

εμενα μου αρεσει αυτη η μπλουζα

Για τον ύπνο είναι?