Jean Michel Jarre 22/6/2026, Release Athens x SNF Nostos 2026!

10:00 η πληρωμη; Πώς ρε θηριο, αφου 10:00 ακριβως δοθηκε το λινκ. :smiley:

10:02 .βλεπω στην καρτα μου.

Θα ειναι εμπειρια ζωης παντως!

1 Like

Φαντάζομαι θα αργήσει το sold out, ε;

Αναλόγως με τις κινήσεις των φασαίων.

Θελω να παρω εισιτηρια για μενα και τ ην μανα μου, που μεγαλωσε στα 70ς ακουγοντας Simon and Garfunkel και JMJ, αλλα αυτο δε μου δινει κααι τεραστιο κινητρο, ασε που εχει ενα θεμα με το γονατο της και δεν θα ψηθει για την ορθοστασια. Βασικα και 20 λεπτα ορθοστασια θα ηταν ακατορθωτο για αυτην. Ξερει κανενας κατι καλυτερο? Ειναι δυνατον σε μια τετοια συναυλια να μην εχει καθημενους? Και τι φαση με τις 6 ωρες?

Στα φεστιβάλ δεν έχει καθήμενους συνήθως. Υπάρχουν κάποιοι πάγκοι στους χώρους εστίασης και κάποια καρεκλακια και παγκάκια στα περίπτερα των χορηγών.

Στην πλατεία νερού νομίζω έχει σταντ στα VIP.

Πιθανόν να είναι και αντίστοιχο το στήσιμο και στο ξέφωτο.

6 ώρες είναι μια εκτιμώμενη συνολική διάρκεια όλων των σετ, από τις 17:30 που θα ανοίξουν οι πόρτες μέχρι τις 23:30 που θα λήξει το σετ του JMJ.

1 Like

Ό,τι σου είπε ο Μιχάλης.
Στα φεστιβάλ δεν έχει καθήμενους. Μια πλαγιά είναι ο χώρος, άρα θα έχουμε και καλύτερη εικόνα της σκηνής σε σχέση με Πλατεία Νερού.
Κι εγώ έχω θέμα με τη μέση, σοβαρό.
Αλλά για JMJ όλα θα τα υπομείνω! :smiley:
Εννοείται ότι δεν υπάρχει λόγος να πάτε από τις 5 και μισή, να σας κάψει ο ήλιος, για να ακούσετε τα dj sets. Κατά τις οκτώ και μισή, καλά είναι.

Αφού πήρα εισιτήρια, μου λύθηκε και η απορία γιατί έγινε sold out η συναυλία των Gorillaz…Ήταν σε άλλο χώρο :upside_down_face:

Οι Gorillaz είναι στην Πλατεία Νερού.
Ο David Byrne και ο JMJ είναι στο ξέφωτο.

Αναλόγως και τη μαζικότητα (και την ευκολία να κάθεσαι κάτω) ίσως να μπορείς να αραξεις στο γρασίδι στα σαππορτ κλπ.

Επίσης τριγύρω ο χώρος έχει παγκάκια τώρα που το σκέφτομαι.
Δεν ξέρω αν θα υπάρχει πρόσβαση στους χώρους του ΚΠΙΣΝ ή αν με τον έλεγχο των εισιτηρίων ο κόσμος θα πρέπει να παραμένει εντός του πάρκου.

OK, το ξαναείδα και παρόλα αυτά μου παραμένει η εντύπωση που έγινε κάτι sold out στην πλατεία νερού. Τεσπά. Καλά να περάσουμε και να περάσουνε όσοι πάνε.

Το ξέφωτο αυτό που ακριβώς είναι; (είμαι άσχετος)

στα γρασίδια του ΚΠΙΣΝ (να το πω φοιτητικά)

2 Likes

Στο Google maps βλέπω ένα χώρο με γρασίδι ακριβώς μπροστά από το κτίριο και έναν άλλο, μεγαλύτερο, λίγο πιο μακριά, στην ίδια ευθεία με το κολυμβητήριο της Καλλιθέας. Ποιον από τους δύο εννοείς;

2 Likes