Jean Michel Jarre Live in Greece: 30/05 - 01/06 2010

Ο κορυφαίος Jean Michel Jarre θα εμφανιστεί το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

30/05 - 01/06 2010

(στην αριστερή στήλη βλέπουμε και τις ημερομηνίες… 3 μέρες!!! Ελπίζω όχι μόνο σε Αθήνα :slight_smile: ). Γνωρίζει κάποιος περισσότερες πληροφορίες ???

Να ελπίζω σε ανθρώπινο εισιτήριο ή μπα?

Σε κάνα Ηρώδειο θα γίνει λογικά άρα τί είδους ανθρώπινο εισιτήριο να περιμένεις… :?

κ θέλω κ εγώ απίστευτα να τον δω…

α. Ανθρώπινα εισιτήρια είναι για ανθρώπους, όχι για τον Jarre…
β. Εδώ έχω τις τιμές από άλλες πόλεις http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=10114&page=253
γ. Επειδή εδώ είναι Ελλάδα και όχι Ευρώπη, αναμένουμε… :stuck_out_tongue:

:open_mouth:

Jarre!!! Μακάρι να έχει εισητήριο κάτω απο 100-90 Ε …

trela to perimena xronia!!!:D:dizzy:

Στο Bercy στο Παρισι εχει 3 κατηγοριες εισιτηριων που κοστιζουν 51 ,73 και 100 ευρω.

o Jean Michel Jarre σε Θεσσαλονικη - Αθηνα. Οπως ανοιξει η σελιδα ψαξτε λιγο πιο κατω και δειτε

world tour 2010: new dates
http://en.jeanmicheljarre.es/

δημοσιεύτηκε στο blog της “The PR Agency” : http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=111060881&blogId=530826343

30 ΜΑΪΟΥ 2010
Θεσσαλονίκη, Θέατρο Γης

1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010
Αθήνα, Κλειστό Φαλήρου - Γήπεδο TaeKwonDo

JEAN MICHEL JARRE

Ο κορυφαίος συνθέτης και performer στην ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο μοναδικές εμφανίσεις, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
Από το 1977 και την εκκωφαντική επιτυχία του πρώτου δίσκου του ?Oxygene?, ο οποίος πούλησε 18.000.000 αντίτυπα και είναι ο γαλλικός δίσκος με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία, ο Jean Michel Jarre, γιός του μεγάλου επίσης συνθέτη Maurice Jarre, είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα της μουσικής σε όλα τα είδη. 80.000.000 αντίτυπα των δίσκων του έχουν πουληθεί παγκοσμίως, κατατάσσοντας τον στην λίστα των καλλιτεχνών με τις περισσότερες πωλήσεις του 20ου αιώνα.
Οι συναυλίες του είναι μοναδικά οπτικοακουστικά θεάματα, τα οποία παρακολουθούν τεράστια πλήθη κόσμου, προσφέροντας του 4 ρεκόρ Guiness προσέλευσης θεατών! Έχει εμφανιστεί 4 φορές μπροστά σε περισσότερους από 1.000.000 θεατές! Ήταν ο πρώτος δυτικός καλλιτέχνης που έπαιξε ζωντανά στην (μετά τον Μάο) Κίνα το 1981. Το 1997 την συναυλία του στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας παρακολούθησαν 3.500.000 θεατές, το απόλυτο ρεκόρ όλων των εποχών για εκδήλωση ανοιχτού χώρου!
Έχει συνεργαστεί με την NASA, έχει δώσει συναυλίες στις Πυραμίδες της Αιγύπτου, στον Πύργο του Άιφελ, στους αμμόλοφους της ερήμου Σαχάρα στο Μαρόκο, στην Απαγορευμένη Πόλη του Πεκίνου, έχει δώσει συναυλία για τον Πάπα Ιωάννη-Παύλο τον Δεύτερο. Είναι εκπρόσωπος της UNESCO και των Ηνωμένων Εθνών για θέματα Περιβάλλοντος και Παιδείας. Ένας αστεροειδής έχει ονομαστεί προς τιμή του ?4422 Jarre?.

Στις 30 Απριλίου ο Jean Michel Jarre θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Γης. Την 1η Ιουνίου θα εμφανιστεί στην Αθήνα στο Κλειστό Φαλήρου ? Γήπεδο TaeKwonDo.
Οι συναυλίες πραγματοποιούνται στα πλαίσια της πρώτης παγκόσμιας περιοδείας του Jean Michel Jarre με τίτλο ?2010?, φόρο τιμής στον φίλο του και κορυφαίο λογοτέχνη Arthur Clarke. Θα μας παρουσιάσει έργα από όλη την δισκογραφία του, σε ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα, το οποίο στηρίζεται στην πλέον πρόσφατη τεχνολογία σε ήχο, φώτα και ειδικά εφφέ.

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν την Παρασκευή 19/3

Πληροφορίες για το κοινό: 210 9611240 (καθημερινές 12.00 ? 17.00)
Επικοινωνία με media: Σταύρος Στριλιγκάς, www.myspace.com/pragency

Μάλιστα. Και οι τιμές;

Εμ κι εσύ… Όταν ακούς πολλά φρου φρου κ αρώματα κ διαφημίσεις από’δω κ από κει κ να μη σου λέει τιμή δεν την ψιλιάζεσαι τη δουλειά; :stuck_out_tongue:

Σίγουρα από άποψη εισητηρίου το Ταε Κβόν ντό είναι καλό νέο σε σχέση με το Ηρώδειο και τις συναυλίες που διοργανώνει εκεί ο σύλλογος ξανθών κυριών Εκάλης.
Αλλά για συναυλία του Jarre όπου η ακουστική έχει τεράστια σημασία, η γνωστή τενεκεδένια οροφή του χώρου με κάνει να σκέφτομαι σοβαρά να προσπεράσω… [-X

Η αλήθεια είναι ότι το Τροκαντερό έχει το σοβαρό μείον του ήχου. Και οι δημιουργίες του Jarre, νομίζω ότι μπορούν άνετα να θαφτούν εκεί…

E, γι’αυτό το λέω :stuck_out_tongue:

Ας το ρίξει επιτέλους κάποιος το Tae Kwon Do να ησυχάσουμε… :thumbdown:

Πάντως στη σελίδα του γράφει τα εξής:

  • 30/05/10 Thessaloniki, Greece. Earth Theatre
  • 31/05/10 Athens, Greece. Lycabettus Theatre

Στην επίσημη σελίδα έχει και τιμές για Θεσσαλονίκη, αλλά από τις σελίδες που αναφέρει για προπώληση δεν υπάρχουν ακόμα…

Thessaloniki, may 30th
Thessaloniki, The Earth Theater

ONLINE SALES: www.i-ticket.gr , www.ticketarena.gr
TICKET PRICE: 55/120 euros
ONSALE DATE: Tuesday 16th March

mark this forum as read λοιπόν.

Πήγε κανείς Αθήνα ή Θεσσαλονίκη για να κουτσομπολέψουμε ? :stuck_out_tongue:

Mπάνιο σε lazer!!!

Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που είδα, δεν υπάρχει και δεν νομίζω να ξαναπαρακολουθήσω κάτι ανάλογο!!!Ο άνθρωπος είναι τρελός , με ενέργεια έφηβου, ορισμένες στιγμές νόμιζα ότι ήμουν κάπου στο διάστημα και το ζούσα αυτό. ΌΤΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ. Ακουσα ότι απίθανο ήχο θα μπορούσα να ακούσω. Μίλησε με πολύ φιλελληνική διάθεση πολλές φορές στον κόσμο, φαινόταν πολύ χαρούμενος που ήταν εδώ, όλοι την ώρα εμψύχωνε και χοροπήδαγε σαν μικρό παιδί. Πέρασε όλο τον κόσμο για να ανέβει στην σκηνή, η ακτίνα λέιζερ και η οπτική ίνα έκαναν τρελό πάρτυ, ήχος απίστευτος!!!Είμαι πολύ χαρούμενη που αξιώθηκα να δω κάτι τέτοιο, η τεχνολογία που είχε επάνω στο stage, είναι και τώρα πολλά χρόνια μπροστά!!! Ο κόσμος τον τίμησε ήταν γεμάτο το ΤΑΕ, το μόνο αρνητικό ο λίγος χλιαρός κόσμος που δεν είχε την εμπειρία του πωςνα αντιδράσει σε όλο αυτό. Είχε κατέβει πολύ Εκάλη…και ήταν σον σον, δεν σηκώνονταν, εντάξει τον αποθέωσαν και το μάζεψαν στο τέλος, επειδή ο άνθρωπος δεν ήθελε να το τελειώσει με τίποτα!!Μείνετε δυνατοί μας είπε στο τέλος, σας αγαπάμε και χρωστάμε πολλά στην Ελλάδα και τον πολιτισμό της!!!
Και εμείς σου χρωστάμε πολλά ταξίδια!!!JEAN να είσαι καλά και ελπίζουμε να ξανάρθεις όπως μας είπες!!!:slight_smile:

Αυτός είναι εξωγήινος :stuck_out_tongue: Ότι είδαμε χτες ήταν σαν επιστημονική φαντασία!!