Jeff scott soto -danger angel live in athens 20/2/2010

http://rockwaynews.blogspot.com/2010/01/danger-angel-jeff-scott-soto.html
…θα μαστε εκει…:D:D:D

τους Danger Angel τους είδα στην ισοπαδωτική εμφάνιση των Winger τον Δεκέμβριο… Παρ’ ότι τότε δεν με εντυπωσίασαν, θα τους δώσω μια ακόμα ευκαιρία…

JSS = solid gold

Έχει συμμετάσχει ο Soto και στο πρώτο τους album σ’ένα τραγούδι.Γενικά θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα,τους είδα πρώτη φορά στους Winger (αυτό το separate ways αξέχαστο μου χει μείνει…) και δεν ενθουσιάστηκα.Αλλά το όλο θέμα με Soto θα ναι κάτι όμορφο,οπότε θα μαστε εκεί!

:yahoo:
We 'll be there!! :smiley: :smiley: :roll:

“Oh, just between us
Lies can wait until the morning light
Oh, just between us
tonight we will be as one” :–

Εννοειται πως θα ειμαστε εκει…Εγω τους εχασα με Winger και θελω να τους δω σε κανονικη εμφανιση…

Ο Soto φυσικα ειναι ο νουμερο ενα λογος…

O Soto έρχεται με δική του μπάντα όπως το 2005 ή θα παίξει με αυτούς τους Danger Angel; :-s

Λογικα,θα ειμαι εκει εκτος απροοπτου.Τον εχω δει ξανα :1)2005 πακετο με Pink Cream 69 και Raw Silk και ηταν μια απο τις καλυτερς συναυλιες που εχω παει.
2)Mε Talisman
3)Περυσι στο 8ball στην συμπρωτευουσα και ηταν μετρια προς απλα καλη η εμφανιση του κυριως λογω playlist.
Φετος θα ξαναερθω αν και οι Danger Angel μου φαινονται μετριοτατοι,αλλα ως γνωστον αθηναικη μπαντα ειναι εχει τα κονε και τρωει σπρωξιμο.

ανεξαρτητα απτον αν ειναι καλοι η οχι (δεν τους κρινω καθοτι δεν τα εχω δει τα παιδια λαιβ) νομιζω αν υπηρχε η γνωριμια καλα κανανε και την εκμεταλευτηκαν την ευκαιρια.αυτοι μονο να κερδισουν εχουν.οι περισοτεροι θα το εκμεταλευουντουσαν,δεν ειναι κατακριτεο νομιζω.
αυτος ο οποιος εχει να χασει η να διακιδευσει πραματα ειναι ο soto.δεν τις καταλαβαινω τις κινησεις του τον τελευταιο καιρο.

κ θα συμφωνισω και για το λαιβ στο οχταμπαλο.ηταν μετριο το λαιβ με την ιστορια που κουβαλαει.και για το σετλιστ αλλα και για τις μουσικες κατευθυνσεις τις μπαντας με τους λατινους που ειχε.

anyway παντως εγω αγαπαω jeff 8)

εμεις ετοιμαζουμε παρεα απο 4 μεχρι και δεκα ατομα-αναλογα τις γυναικες που θα ακολουθησουν:lol: !..

με αυτα που λετε …με τρομαζετε!..Σοττο παιξε για την φανελα!:smiley:

εισαι νουμερο ενα φωνη!..

ΥΣ.
για τους απιστους!

8):metal:

Την Κυριακή που είχα παει στο Revenge είδα μια αφισα που έλεγε ότι την Πεμπτη 18/02,
αύριο δηλαδή, οι Danger Angel και ο JSS θα βρίσκονται στο Revenge… :roll:

Moυ κανει εντυπωση το οτι τοσες μερες δεν εχει γραψει κανεις εντυπωσεις απο το live!Θα γραψω εγω λοιπον εντυπωσεις που ημουν εκει.Οι Danger Angel παρουσιασαν το νεο τους album σε μια βραδια εχοντας σαν καλεσμενο τον Jeff Scott Soto.Ειναι δεμενη μπαντα,σαν μπυσικοι ειναι πολυ καλοι(προσωπικα με εντυπωσιασε ο πλξκτρας με το hammond),αλλα οι συνθεσεις τους δεν νομιζω οτι ειναι και κατι το ιδιαιτερο.Επαιξαν καλα ομως,ειχαν παθος και κεφ και απεδωσαν καλα τις διασκευες που επελεξαν να παρουσιασουν(1)Rebel Yell,2)Forever Young,3)Seperate Ways,4)Perfect Strangers).
Ο Jeff Scott Soto τωρα εξελισσεται σε Νταλαρα του metal.Οπου υπαρχει αρπαχτη ειναι μεσα.Δεν τραγουδησε ασχημα,απλα εκανε περιττες χαζομαριτσες(καπνισμα,μεγαλα κενα ανουσιας φλυαριας αναμεσα στα τραγουδια,χαζα σχολια για το τσουτσουνι του drummer)που ως αποτελεσμα ειχαν να χανεται η ουσια.Δεν ηταν κακη η απο κοινου εμφανιση τους καθως επαιξαν πολλα κι αγαπημενα κομματια απο Talisman και προσωπικη καρριερα του Sotto,αλλα εκεινη η μαγεια στο live με Pink Cream 69 και Raw Silk ειναι
και θα ειναι αξεπεραστη.Αυτη τη φορα αγνοησε την εποχη που τραγουδουσε με τον Yngwie Malmsteen αν και φωναζα επι ματαιω να παιξει το ‘‘I Am A Viking’’.Σε γενικες γραμμες η βραδια ηταν καλη,δεν λεω,και περασα πολυ ωραια.

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάω, αλλά υπερθεματίζω αυτά που έγραψε ο jiopas για τη μαγική βραδυα του Soto με τους Pink Cream 69