Kαμμια διαθεση για επιδειξη αλλα πρωτον επρεπε αυτο να ειπωθει για συγκεκριμενα αυτια (αν καταλαβαινεις) και δευτερον για να τονισω οτι οσες φορες και να τον δεις σου επιφυλασει εκπληξεις (κατι πολυ δυσκολο)
Δεν ειμαι πιτσιρικι για φυγουρες,τα εχω τα χρονακια μου.[/quote]
Α οκ απλως ηθελα να σου πω οτι και h bitch αλλο ηθελε να πει μαλλον , το οπως το εξελαβα εγω και αλλοιως το εξελαβες και συ . Το κακο / καλο ειναι οτι σχεδον ολοι οσοι ακουμε αυτο το συγκεκριμμενο ειδος τα εχουμε τα χρονια μας . Οποτε εχουμε και την σοφια .
Την επομενη φορα (θα ειναι η πεμπτη ) που θα δω το SOTO , θα του πω να παθει αγκυλωση, να στεκεται με ισια την πλατη και ψηλα το κεφαλι (LEMMY),οχι πολλα γελια και κουνηματα ( αντε μονο κανενα headbanging) ,σωστη ενδυμασια (βρωμυλος) και να πει και κανα ξυλικι αμα λαχει να ουμ!!
Εσυ θα εβγαζες στο david lee roth καρτα ανεργιας επειδη κουνιοτανε και ηταν ομορφος.Τελικα εσεις οι “ροκαδες” εισαστε πολυ προοδευτικα ατομα .Εγω ειμαι απο αυτους -για να συστηθω- που δεν περιμενα ποτε θα αξιωναν τα ελληνικα αλανια να φερουν κανενα ονομα απο την AOR σκηνη.Ακομα και την πεμπτη φορα (και τη νιοστη) το τυπακι δεν χορταινεις να το βλεπεις.Αν ολο το rock κοινο ηταν σαν και εσενα ,δεν πειραζει θα εβγαζε το ψωμι του σαν male stripper(σε πιο ψαγμενες γυναικες).Εναι η απολυτη ενσαρκωση του ορου “larger than life”…Respect.[/quote]
εχεις παρανοησει εντελως τα λεγομενα μου. πως να το θεσω πιο απλα…θελω ο Soto να μεινει σε ροκ μονοπατια αυτο ειναι ολο. και μην σου περναει απο το μυαλο οτι μιλας σε καμια ασχετη. δεν νομιζω οτι εχει νοημα να λεμε ποσες φορες ειδαμε τον Soto η οποιονδηποτε αλλο καλλιτεχνη…
Ε, τωρα και εσυ βρε bitch, αφου είσαι ΑΣΧΕΤΗ με hard rock και AOR κλπ, κλπ τι θες και λες την άποψη σου;;; Ακου εκεί τίποτα άλλο, εκτός από Ρόκο, Σφακιανάκη κλπ, να μάθεις από μουσική και μετά έλα να μας πεις για τον Soto και τα υπόλοιπα…
Να εκφράσω μια απορία σχετικά άσχετη με τον Soto, αλλά και σχετική από την άλλη; Ο φίλος μας που έφερε τους TESLA σε εκείνη την φοβερή συναυλία που ολοι μας απολαύσαμε, ήρθε; έσκασε μύτη; εσπασε στο ξύλο τον Angel In Black όπως είχε πει;
Ήταν εκεί. Σας παρακολουθούσε αλλά εσείς δεν ξέρατε ποιος είναι. Νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα αλλά κάνετε λάθος. Ο φίλος σας ήταν εκεί και άκουγε όσα λέγατε γι’ αυτό τώρα προσέχετε.
Πάντως μάπες δεν έφαγε ο Angel in Black… Οπότε αποδεικνύεται εκτός από ψεύτης και κότας ο Tέσλας… Άλλη φορά να μας το πει, να ρίξουμε εμείς τις μάπες στον Ανδρέα…
ΟΚ bitch μπορει να παρανοησα αλλα σαφως και εχει νοημα να πω ποσες φορες ειδα το Soto . Τοσα χρονια ετρωγα τα ωραια λεφτουδακια μου στα ταξιδια για music festivals επειδη καποιοι γκαγκαου promoters νομιζαν οτι ειναι ρισκο να φερεις AOR ονοματα αλλα ηταν οκ να φερνουν κατι μαιμουδες που κοπανανε drums και ξυνουν κιθαρες.
Τωρα το καταλαβαν αλλα τι να το κανω εχω ηδη χαλασει μια περιουσια!!!
Μεγαλη μαγκια στην περιπτωση των DARE τον δεκεμβριο γιατι αυτο ειναι ρισκο .
ειναι απιστευτη η μουσικη τους αλλα στο περιθωριο επειδη δεν τους ενδιαφερει η προβολη…[/quote]
Mπα , και ο λογος ειναι οτι ειχα απλωσει το ενα @ μου κατω και τον περιμενα αλλα σκονταψε πανω του και εσπασε το κεφαλι του . Και ετσι πανε οι Τesla δεν θα τους δουμε ποτε παλι , οχι πως τους ειχαμε δει δλδ αλλα αστο μη το ψαχνουμε .
Τελη μην απλωσω και το αλλο μου @ και σκονταψεις και εσυ οπως και ο Τεσλας…
Mπα , και ο λογος ειναι οτι ειχα απλωσει το ενα @ μου κατω και τον περιμενα αλλα σκονταψε πανω του και εσπασε το κεφαλι του . Και ετσι πανε οι Τesla δεν θα τους δουμε ποτε παλι , οχι πως τους ειχαμε δει δλδ αλλα αστο μη το ψαχνουμε .
Τελη μην απλωσω και το αλλο μου @ και σκονταψεις και εσυ οπως και ο Τεσλας…[/quote]
Πρόσεχε γιατί θα σε κάνω Soto στο ξύλο… Εγώ δεν είμαι Τέσλας…
Ε οχι και αμαρτια.Αυτο σημαινει οτι παιρνεις χαμπαρι απο μουσικη.Σε αυτα τα cd ξεφυγαν τελειως ενω στα δυο πρωτα ηταν απλα κοινοι.Τωρα με την μουσικη που παιζουν τους ακουει πολυ λιγοτερος κοσμος αλλα δεν τους καιγεται καρφι επειδη αυτο γουσταρουν να κανουν.CALM BEFORE THE STORM και τα μυαλα στα καγκελα.
Ε οχι και αμαρτια.Αυτο σημαινει οτι παιρνεις χαμπαρι απο μουσικη.Σε αυτα τα cd ξεφυγαν τελειως ενω στα δυο πρωτα ηταν απλα κοινοι.Τωρα με την μουσικη που παιζουν τους ακουει πολυ λιγοτερος κοσμος αλλα δεν τους καιγεται καρφι επειδη αυτο γουσταρουν να κανουν.CALM BEFORE THE STORM και τα μυαλα στα καγκελα.[/quote]
και το beneath…ειναι δισκαρα αλλα θελει ακουσμα. anyway δεν ανοιγουμε αλλο topic να γλυτωσουμε το μπινελικι?? Δημητρη το θελω το σωβρακακι σου λεω!!! :lol: :lol:
χμ … με την πρωτη που το ακουσα περσι επαθα πλακα … και τωρα θυμηθηκα τι ειπε μια φιλη μου που το ακουγε ενω μιλαγαμε ταυτοχρονα στο τηλεφωνο …
" Ρε Ανδρέα , πολύ καλοι οι Dare … αλλα ειναι πολυ νυστακτικοι … " και απαντηση δικια μου ," καλυτερα νυστακτικοι παρα δισταχτικοι … "
Βitch θα σου πω μια αληθεια για το Δημητρη , η οποια ειναι οτι δεν φοραει ποτε σωβρακακι . …
χμ … με την πρωτη που το ακουσα περσι επαθα πλακα … και τωρα θυμηθηκα τι ειπε μια φιλη μου που το ακουγε ενω μιλαγαμε ταυτοχρονα στο τηλεφωνο …
" Ρε Ανδρέα , πολύ καλοι οι Dare … αλλα ειναι πολυ νυστακτικοι … " και απαντηση δικια μου ," καλυτερα νυστακτικοι παρα δισταχτικοι … "
Βitch θα σου πω μια αληθεια για το Δημητρη , η οποια ειναι οτι δεν φοραει ποτε σωβρακακι . …
Τελη αντε Soto μαμησου βραδυατικα[/quote]
Για τον Δημητρη το πιστευω αλλα δεν εννοω το δικο του. Καποιος ξεχασε κατι…