Πήρα τίκετ, ραντεβού μέσα. Ιστορικό λάιβ.
Λιγες ωρες μονο.
Λοιπόν. Αύριο πρωί ξεκινάω. Τα λέμε εκεί παίδες!
Μεγάλη μέρα σήμερα
Τι ωρα περιπου ανοιγουν οι πορτες,γιατι πρεπει να παρω και εισητηριο; Το λαιβ 22:30 δεν αρχιζει;
το εισιτήριο γράφει ότι οι πόρτες ανοίγουν στις 9, ε οπότε υπολόγισε κανα μισάωρο καθυστέρηση, αμα πας 9:30 θα είσαι κομπλε
‘ΣΟΠΕΔΩΣ’
το live γαμησε,ειλικρινα τοσο κοσμο δεν περιμενα να δω,περιμενα πολυ λιγοτερους
Εκτενέστερη περιγραφή για τους άτυχους αυτού του μάταιου τόπου.
Υσ: έστω και αύριο
TA ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΛΕΜΕ ΡΕ.
είδαμε μία από τις πιο ιστορικές μορφές του ροκ ν ρολλ. αυτή τη στιγμή το μονό που μπορώ να κάνω για να περιγράψω τα συναισθήματά μου για αυτό το λάηβ είναι να κλέψω την ατάκα του Σταύρου των Deus Ex Machina κατά την αποχώρησή τους από τη σκηνή. Είδαμε τον πατέρα μας. Περισσοτερα αύριο.
τι σκατά λάηβ να ξαναδώ τώρα;
Για μενα δεν υπαρχει κατι αλλο να δω live!!! Αυτο που ειδαμε ηταν το κατι αλλο!!
Πριν αρχισει μου λεγε ο Panagiotis οτι δεν θα κανει τα τρελα του οπως πριν 25 χρονια. Μπορει να ναι 50 χρονων πλεον και στο τελος να τα εφτυσε, αλλα ο ανθρωπος ηταν αλλου. Παλαβος, πρεπει να τον βλεπει ψυχιατρος:p
βασικα αυτό. ρε μιλάμε δεν το περίμενα να κάνει όπως όταν ήταν 25 χρονών. αιώνιο ρεσπεκτ ρε. Σε ένα από τα stagedives του, έπεσε πάνω μου. έχω το magic touch τώρα χαχαχαχα
θεικο λαηβ, απο τα καλυτερα φετος…και παρα πολυς κοσμος, δεν θα εκπλαγω εαν μαθω οτι ηταν σολντ αουτ. Ευτυχως επεσα τελειως εξω, οταν προεβλεπα οτι δεν θα ειχε κοσμο
τζελο θεος γαματος, τα τραγουδησε ωραια, τα πε και ωραια, η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα τετοια ενεργεια εκ μερους του πια, αλλα τα σπασε!
με μια λεξη, γαμω τα λαηβ!
H μιση συναυλια!!! Ασχετως με το αν συμφωνεις ή διαφωνεις ο τυπος ειναι respect!
Τα πρώτα βιντεακια που βρήκα στο γιουτουμπ
αααααααααααααααααααααααα
Δηλαδή πόσα έπαιξε από Dead Kennedys;
Από Melvins τίποτα; Lard; Nomeansno;
Μαλακία έκανα που δεν ήρθα τελικά, ε;
αυτά που πόσταρα πιο πάνω και Lets lunch the landlord και too drunk to fuck :!:
κλαίγε :!:
Τρου μεταλ τίαρς!
Το πραγματικό Βig 4 ήταν χτες: η φωνή, τα καρύδια, το μυαλό και η καρδιά του Μπιάφρα.
Θα πω περισσότερα αύριο μεθαύριο, αλλά εύκολα συναυλία της χρονιάς.
Πάρα πολύς κόσμος χτες. Η απάντηση σε οποιδήποτε πίπα των διοργανωτών το εικοσάευρο εισιτήριο και η πήχτρα του γκαγκάριν.
Πριν το ξεκίνημα άκουσα δυο παλαίουρες δίπλα μου να αναπολούν τις εμφανίσεις των ramones στο Ρόδον το 89-90. Δεν ξέρω άμα το χτεσινό πλησίασε. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ήταν τα λάιβ των dead kennedys όταν ήταν ενεργοί.
Ξέρω πως ο Τζέλο είναι ο πιο πειστικός από όλους τους “θεατρικούς” φρόντμεν αυτού του κόσμου. Και φωνή του δεν έχει αλλάξει καθόλου παρά τα 30 χρόνια που έχουν περάσει από το fresh fruit. Και βουτούσε στο κοινό σαν εικοσάχρονος.
Αναμενόμενος χαμός στα California uber alles, Holiday in Cambodia και Too drunk to Fuck (αφιερωμένο στον Αντρέα Παπανδρέου). Ο Jello ήταν ο μόνος που ήρθε δω να πει μια κουβέντα και δε μας μίλησε για μάρμαρα. Έδειξε να έχει ασχοληθεί όντως με το τι παίζει σ’αυτό το κωλομέρος που ήρθε να παίξει και δεν ψώνισε από τα τουριστικά. Άξιος.
Δέος να βλέπεις μπροστά σου τον πατέρα του σύγχρονου σκληρού ήχου. Κι ας μην έπαιξε πολλά “χιτς”. Αν έπαιζε το γκαγκάριν θα γκρεμιζόταν.
Πολύ καλοί και Deus ex Machina που άνοιξαν τη βραδιά.
Μεγάλο λάιβ. Πολύ μεγάλο.
Αυτό το ποστ είναι αφιερωμένο στον Τάκη και το Θανασάκη. Δυο παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί ακούγωντας dead kennedys αλλά η ηρωίνη δεν τα άφησε να είναι μαζί μας χτες. Όμως είμαι σίγουρος πως χόρευαν πογκο εκεί ψηλά στον ουρανό.