Jerry Lee Lewis LIVE in Athens, 23 Ιουλιου 2010!~CANCELED~

[SIZE=“4”]ΞΥΠΝΑΤΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙ!!![/SIZE]

Ο ΘΡΥΛΟΣ LIVE!!!

Άν κ τα’χει τα χρονάκια του πιστεύω θα’ναι λιγότερο πεθαμένος απ’τον Ντύλαν… Λογικά θα πάω. :slight_smile:

[SIZE=“3”]JERRY LEE LEWIS[/SIZE]

+ LINDA GAIL LEWIS & SOME LIKE IT HOT + THE MEMPHIS BEATS

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: MUSIC BOX PRODUCTIONS

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210-6465000 & www.musicboxproductions.gr

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
35 ? (προσφορά που ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων)
55 ? (γενική είσοδος)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
[ul]
[li]PUBLIC (Σύνταγμα, Πειραιά)
[/li][li]FNAC (Μοναστηράκι, Mall, Γλυφάδα)
[/li][li]VILLAGE CINEMAS (Ρέντη, Mall, Φάληρο, Παγκράτι)
[/li][li]Ticket House (Πανεπιστημίου 42)
[/li][li]τηλεφωνικά στο 801 100 9191 (αστική χρέωση) ή από κινητό το 210 8108080 [*]ηλεκτρονικά στο www.villagecinemas.gr και στο www.ticketpro.gr
[/li][/ul]

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

[SPOILER]Γέρο μου καλή ψυχή…

http://www.youtube.com/watch?v=dvg9jxNHd68[/SPOILER]

Ποσοι ακομα φετος8) ?

Βλέποντας το παραπάνω βιντεάκι δεν μπορώ παρά να πω μια λέξη: σεβασμός

8O Έλα ρε φίλε!! Δεν είχα ιδέα οτι περιοδεύει ακόμα… πω, και λέγαμε για τον Dylan οτι θα ναι ταξίδι στον χρόνο και έτσι… εντάξει, FIFTIES, rock’n roll, τι να πω. Δε περίμενα πως θα έβλεπα λάιβ έναν απο τους μεγαλύτερους θρύλους της εποχής. Εννοείται θα πάω, δε τίθεται καν θέμα. :smiley:

και αυτα τα πρωτα 35αρια ειναι απλα μουρλια… :smiley:

Εγώ είπα μια άλλη λέξη: Γεράματα! :stuck_out_tongue:

(αλλά μπορεί κ να παω… :p)

Κι εγω τα γεραματα σκεφτηκα Jim…χμ δε ξερω κατα ποσο μπορει να αποδωσει σε αυτη την ηλικια,αλλα απτην αλλη και καλη τιμη και θα εχει τελειωσει η εξεταστικη και σε ωραιο μερος και προσβασιμο και ειναι ο JERRY LEE LEWIS !!! ο θρυλος του ροκ εν ρολ.Ξερεις τι ειναι να λες οτι προλαβες και πηγες σε συναυλια του;(μαλλον η τελευταια του λογικα) :stuck_out_tongue:

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ…κρατήστε μου μια θέση στα βραχάκια παρακαλώ :stuck_out_tongue:

δεν ξερω ακομα αν θα ειμαι αθηνα τοτε ρε γαμωτο… θα ηθελα να παω κ 35 ευρω ειναι καλη τιμη… τελευταια στιγμη με 55 δεν παω με τιποτα…[-X

Κοίτα αυτή η ρομαντική κάπως σκοπιά τείνει να εξαφανιστεί απ’το μυαλό μου… Σε ποιόν θα το λες βασικά; Στα παιδιά σου; Σε νεότερους; Κ τώρα ακόμα οι νέες γενιές δεν γνωρίζουν τίποτα για την ιστορία του rock ‘n’ roll… Πόσο μάλλον όταν φτάσεις εσύ να’χεις δικά σ παιδιά. Κανείς δε θα στο αναγνωρίσει να’σαι σίγουρη. Μάλλον θα γελάνε ή θ’αδιαφορήσουν πλήρως. :stuck_out_tongue:

στον εαυτο σου θα το λες και θα νιωθεις θεουλης :stuck_out_tongue:

+1 στον Jim
ντάξει τεράστια μορφή γενικά και κατα κοινή παραδοχή (εγώ μόνο το great balls of fire ξέρω) αλλά ως πότε θα τραβολογιούνται οι μουσικοί πάνω στις σκηνές???
δηλαδή πέρα από κάποιους που απλά πεθαίνουν να τον δούν λάιβ λογω ιστορίας και λοιπά, οι υπόλοιποι σοβαρά θα εκτιμήσουν ένα παροικμασμένο θρύλο??? τελοσπάντων δεν ξέρω…καλή τιμή πάντως (35 ευρώ είναι ευκαιρία)
φαντάζομαι θα είναι μια ωραία βραδιά που αν δεν πήγαινα interail (:D) μπορεί και να την τιμούσα…have fun guys!!!

Είναι όμως η ιστορία του rock διάολε… Από τα 50’s… Άκου 50’s… Δεν παίζει να δεις ποτέ άλλον καλλιτέχνη της εποχής. Πριν και τους Beatles/Stones… Μόνο Elvis είχε τότε. Και Roy Orbison…

Δυστυχώς είναι παρηκμασμένος όσο δεν πάει βέβαια. Παραείναι γέρος…

Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται ότι ο Lewis είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Dylan, κι ας του ρίχνει 6 χρόνια? :-k
Στην τελική, it’s only rock ‘n’ roll , δεν πειράζει και να χάνει λίγο στη φωνή (74 είναι αδερφέ μου!) θα έχει κέφι η όλη φάση, ενώ από την άλλη τα τραγούδια του Dylan “απαιτούν” καλή ερμηνεία.

Πάντως, όντως σηκώνει πολύ κουβέντα το θέμα με κάτι τέτοιες περιπτώσεις. Τι να κάνουμε, τόσα χρόνια αυτό ξέρουν να κάνουν οι άνθρωποι και τίποτα άλλο, να παίζουν μουσική! Οι περισσότεροι έφαγαν τα λεφτά που έβγαλαν τα χρόνια της ακμής τους (δεν εννοώ αυτό !) και τώρα πια βασίζονται σε κάτι τέτοια live για να βγάλουν τη σύνταξη…Άλλοι είναι αξιοπρεπείς , άλλοι διασύρονται.

Ναι αυτό ισχύει… Διότι ο Ντύλαν απλά κράζει σα βραχνοκόκορας δεν τραγουδάει… :stuck_out_tongue:

Πάντως άν θέλετε να δείτε ένα θρύλο (μην ακούσω καμιά μούφα για γαύρους ξαφνικά :p), μεταξύ των 2 προτιμήστε Lewis άφοβα ξέρω να πω εγώ… 8)

Τον ειχα δει το 1991 στο ΣΕΦ (μηπως ηταν το '90; περασαν τα χρονια) και ηταν πραγματικα απολαυστικος. Δεν μπορω να πω οτι ειναι το στιλ που μου αρεσει, δεν ειναι καν σημερα αυτο το ειδος που με τραβαει, αλλα καποιοι το ανεφεραν λιγο πιο πανω: τον εχω δει live :slight_smile: Αυτο αρκει.

κλασεις ανωτερος του ελβις, ο πραγματικος βασιλιας του rock n roll, τον ειχα δει και το 88 στο καλιμαρμαρο οπου εγινε πανικος 50.000 κοσμος πηγαινε πανω κατω, και το 90 στο ΣΕΦ. οπως ειχε πει και ο sam philips “the greatest rock n roller of them all”. Και μπορει να ειναι κακοζωισμενος παππους, αλλα οταν καθεται στο πιανο, δεν υπαρχει κανενας που να τον φτανει.

ΘΕΟΣ…ΤΕΛΟΣ :lol: