H rock opera των A.L. Webber και T. Rice ανεβαίνει για ακόμη μια φορά στην Μουσική Σκηνή “Αθηνά” του ωδείου Φακανά. Οι προγραμματισμένες παραστάσεις είναι μόλις 5 ξεκινώντας από την Τετάρτη 8 Απριλίου και ως την Κυριακή 12 Απριλίου στις 22.00.
Το εισιτήριο τιμάται 10?
Οι συντελεστές της παράστασης:
Μουσική διδασκαλία : Ευαγγελία Βελλή-Κοσμά
Ενορχήστρωση: Μιχάλης Κιταψιδάκης
Σκηνοθεσία : Γιώργος Τζαβάρας
Χορογραφίες : Σοφοκλής Κωστούλας
Σκηνογραφική επιμέλεια : Juliette Jeanclaude
Ενδυματολογική επιμέλεια : Σοφιάννα Θεοφάνους
Δύσκολο εγχείρημα αλλά εμπιστεύομαι τον Φακανά πως δεν θα άφηνε να ανέβει στον χώρο του κάτι κακό ποιοτικά.
Φίλος σου ο Ιούδας;
Tην τελευταία φορά που είχα δεί το Jsesus Christ Superstar ήταν στην Αμερική πριν δυόμισυ χρόνια και τον Ιούδα έπαιζε ο Corey Glover ο τραγουδιστής των living colour: Μάυρος Ιούδας με βαμμένα κατακκόκινα μαλλιά! :lol:
Και καταπληκτική φωνή βέβαια! 8)
Ε,μη συγκρίνουμε τώρα μια διεθνή παραγωγή πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με μία low budget “ερασιτεχνική” παράσταση ενός ωδείου… Είναι εντελώς άλλη φάση. Πάντως εμένα το badmigton με απογοήτευσε…είχα άλλες προσδοκίες από μια τέτοια παράσταση.
Όπως και να έχει εγώ πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα είναι αξιόλογο… και σας περιμένουμε
στην πρεμιέρα την τετάρτη μάλλον θα γινεται χαμός οπότε καλό είναι να κάνετε κράτηση αν θελετε να έρθετε εκεινη την ημέρα… Να μη βρείτε εισιτήρια δύσκολο, αλλά μπορεί να μη βρειτε τραπεζάκι
εχθες ειδα την παρασταση…
ΠΑρα πολυ καλη τοσο που δεν το περιμενα
Οι μαθητες μονο μαθητες δεν φαινοντουσαν και ποσο μαλιστα αν σκεφτει κανεις οτι το εργο ειχε δουλευτει με προβες 2 μηνων μόν!!!
Respect στον Μιχαλη Κιταψιδάκη ο οποίος ενορχηστρωσε το όλο έργο
φιλε πετρο ηρθα χτες απο τηνσκηνη σας μιας και ειμαι λατρης της συγκεκριμενης ροκ οπερας και πραγματικα εμεινα ευχαριστημενος απο το επιπεδο σας…ειδικα εσυ ησουν εξαιρετικος σαν ιησους…εχοντας δει και το αμερικανικο αλλα και το ελληνικο σε κασετα απο τον πατερα μου της τοτε εποχης μπορω να σου πω οτι ησουνα μεσα στο ρολο και φωνητικα και ερμηνευτικα…αντιθετα με το παλικαρι που κανε τον ιουδα που ναι ενας πολυ σημαντικος ρολος ο οποιος ηταν μεν καλος αλλα υπερεβαλλε παρα πολυ σε εκφρασεις με αποτελεσμα πολλες φορες να μην καταλαβαινουμε και τι λεμε…καλ θα χαρακτηριζα την μαγδαλην…και καλο τον καιαφα και τον αννα που χανε μπει στο πετσι…ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΠΙΛΑΤΟΣ και ολα τα λεφτα η σκοπια με τηνοποια παρουσιασατε τον ηρωδη…σε γενικες γραμμες μπραβο…
χαίρομαι που σας άρεσε. Ναι έπαιζα στην παράσταση, ήμουν ο Ιησούς…
Ευχαριστώ πολύ εκ μέρους όλους των συντελεστών για την παρουσία σας εκεί και την υποστήριξη σας
Όντως ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα, που επιτευχθηκε με πρόβες 2 μηνών και ουσιαστικά μηδενικό budget και γενικότερα πόρους. Να είμαστε καλά να κάνουμε κι άλλα, μεγαλύτερα πράγματα