Jethro Tull in Greece - 2010

Έχασα την προηγούμενη τον Ιούνιο του 2007, και αυτή δεν την χάνω με τίποτα:):!:

Εξεταστικη ξε-εξεταστικη, παω και μπουσουλωντας.Αγαπαμε Jethro Tull και Anderson! :smiley: Ξερει κανεις ποτε και που αρχιζουν να προπωλουνται εισιτηρια; :-k

H εξεταστικη δεν ειναι τιποτα. Εσεις καλα την εχετε.
Εγω που θα ειμαι στρατο τοτε και θα χασω Tull τι να πω ρε? :frowning:
Εκτος και αν ειμαι κωλοφαρδος και εχω καμια ξεγυρισμενη αδεια τοτε. Αλλα ποτε ημουν κωλοφαρδος για να ειμαι τωρα? -_-

Τελικα εσενα απο την πρωτη στιγμη που σε ειδα, και παρα το μπλουζακι των θεων που φορουσες, δεν στο ειχα να ακους σωστα πραγματα…

Η΄οπως λεει και ο daz να ξερεις απο καλο λαδι…

Μπραβο, ευγε τεκνον μου…:p…Τις ευλογιες μου…:twisted:

Alucard κι εσυ γκαντεμης ε; :frowning: Ελπιζω να εχεις αδεια εκεινη τη μερα αλλιως θα παω να σου παρω αυτογραφο να μη κλαις :stuck_out_tongue:

Thanks Rasputin :slight_smile: ναι, ειμαι old school εγω, απο τις λιγες που υπαρχουν.Ατςςς 8)

ωραία. θα τους ξαναδούμε εννοείται!

θα δω τι σετ λιστ θα παιζουν κ θα το αποφασισω…

αμα ειναι να παω να δω παλι aqualung κ τα σχετικα σουποιδες δεν εχω ορεξη.

σαν τρελος φαν που ειμαι θελω περιεργο σετ λιστ κ με πολλα 90’ς κοματια

το aqualung θα το παιξουν παλι “πειραγμενο”?

Kαι εγώ θέλω 90’s κομμάτια. Αλλά στους Tull πάμε ό,τι και να γίνει, ποτέ δεν ξέρεις αν κάθε φορά που τους βλέπεις θα είναι η τλευταία… :roll:

O anderson εινια αρκετα γυφτος για να σταματησει απο τωρα :stuck_out_tongue:
εγω ευχαομαι να το διαλυσουν για να κυκλοφορισουν επιτελους κατι Video κ Live απο τα 70’'ς επειδη ειμαι 100% σιγουρος οτι τα κραταει ο Ian για την συνταξη του… :wink:

την τελυταια φορα που τους ειχα δει παροτι παιξανε κ μαμω κ χτυπιομουνα σε ολα το LIve το σετ λιστ δεν με ειχε ενθουσιασει. Επαιξαν πολλα κοματια απο την πρωτη περιοδος τους τα οποια δεν μπορουν να αποδοσουν οπως τους αξιζει. εχει αλαξει ο ηχος κ το παιξιμο του Group.Επισης εχω συχαθει αυτο το Jack in The Green! ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ :lol: εχουν τοσες ακουστικες κοματαρες σε εκεινα τα δυο album κ εχει κολησει με αυτο…
Η ευχαριστη εκπληξη ηταν το Farm Of The Freeway(το Budapest το παιζουν ΠΑΝΤΑ)

Θα θελα κοματια απο το Roots to Branches Dotcom Rock Island Catfish Rising ακομα κ μερικα απο το Broadsword And The Beast[ενα pussy willow k εαν Jack A Lynn(ακυκλοφορητο)]

Υ.Γ. Γιωργο εαν δεν τον εχεις αυτον τον δισκο(Broadsword And The Beast) τσεκαρετω!
Για μενα ειναι η καλυτερη στιγμη τους στα 80ς
μια φοβερη συνθεση του Group με μουσικαρες

Pussy Willow (07/21/1982)

Μακάρι να ακούσουμε τραγούδια απο το Broadsword και το ‘A’.
Επίσης απο τα 70’s θα μπορούσαν να βάλουν τίποτα απο Minstrel in the Gallery - Α Passion Play (έστω ένα μέρος του) και απο το Stormwatch.

Απο τα 90’s δεν πολυκαίγομαι να ακούσω αν και έχουν μερικά καλά κομμάτια.

Για μενα το Α ειναι ο χειροτερος δισκος τους μαζι με το Under Wraps
το Black Sunday κ ενα ακομει κοματι το σωζουν… :stuck_out_tongue:

οσο απο Minstrel passion ας το ξεχασουμε γενικα…
εχουν πολλα χρονια να παιξουν κατι δυστηχος
οσο αφορα το stormwatch πολι λιγο παιξανε Live αυτον το δισκο.
Moνο το Dun Rignil που κ που παιζουν αλλα γενικα δεν αυτος ο δισκος ξεχαστηκε γρηγορα(πολυ κακος για μενα γιατι ειναι μεσα στη αγια μου τριαδα :stuck_out_tongue: )
λογικο ομως το βρισκω γιατι ηχογραφηκε μετα κοπων κ βασανων…

Εμένα πάντως μου έχει αφήσει πολύ θετική εντύπωση το ‘Α’. Μακάρι να κρατούσαν το συγκεκριμένο line-up με τον Eddie Jobson σε πλήκτρα-βιολί.

Πολύ καλή έκδοση και το ρεμαστερ με το slipstream dvd.
Δυστυχώς έριξα καφέ πάνω σε αυτό το αλμπουμ και μου έχει αφήσει σημάδι στο οπισθόφυλλο #-o

Θα μου έκανε μεγάλη χάρη κάποιος αν έχει το πίσω μέρος του cd σκαναρισμένο

Υπαρχουν και καποιοι που δεν τους εχουν ξαναδει και δεν θα τους χαλαγε να ακουσουν ενα Aqualung ομως :stuck_out_tongue:

πολυ καλο το Line up κ αυτο φαινετε στο Live απο το slipstream(πολυ γελιο τα videoclipakia).
γενικα εχω κ καποια αλλα Live οπου τα σπανε
συνθετικα ομως ο δισκος ειναι μετριος γιατι απλα ειναι ενας προσωπικος δισκος του Ian που τελικα εγινε Jethro tull album…(A Ονομαστικε επειδη πανω τα Tapes ειχαν το Α)

για ενα aqualang ok…:stuck_out_tongue:
μην περιμενεις ομως να το ακουσεις οπως ειναι στο CD το εχουν αλαξει τα φωτα…

Όλα τα λαιβ των Tull τα σπάνε! Μακάρι να βγούνε και άλλα στο εμπόριο.

Σε γενικές γραμμές Anderson=Tull. Το ότι το ‘Α’ προοριζόταν για προσωπικό του άλμπουμ δεν σημαίνει και τίποτα. Αλλωστε η συνεισφορές του Jobson και του Craney είναι προφανείς στα τραγούδια.
Εχει ένα πιο φουτουριστικό ύφος το αλμπουμ αυτό που το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα + την προσθήκη του βιολιού.

Αλλά και τα προσωπικά του άλμπουμ, με εξαίρεση το Walk into Light δεν είναι άσχημα.

Τα χειρότερα τους είναι για μένα το under wraps, rock island, το Catfish Rising αλλά και το this was (δεν μου αρέσουν τα μπλούζ!).

Αλλά σε γενικές γραμμές ο anderson είναι πολύ καλός συνθέτης. Μέχρι και bonus track είναι φοβερά τραγούδια όπως και το Nightcap με τα ακυκλοφόρητα, που αναρωτιέσαι γιατί δεν συμπεριλήφθηκαν σε κάποιο cd.

μακαρι…
εχω μπολικα κ ολα τα σπανε!:smiley:

στο πρωτο σκελος διαφωνω αρκετα. Οκ ηταν ο βασικος συνθετης του Group αλλα παντα εγραφε με την βοηθεια των αλλων μουσιων που ειχε. Ιδικα η συνεντευξη που εχουν στην επανακυκλοφορησει του THick As A Brick λεει πολλα.:slight_smile:
o Craney ειναι απιστευτος Drummer αλλα ο Jobson ποτε δνε μου κατσε…

πολυ αισχος δισκος απλος το πηρα για να λεω οτι το εχω…:lol:
αμα τα προσωπικα του με τρελενει το Divinities απο το οποιοα ειχε παιξει κ μερικα με την συμφωνικη πριν κατι χρονια

το Catfish Rising σαν album ειναι μετριο εχει ομως μερικες κοματαρες ιδικα stiil loving you tonight. Για το rock Island πιστευω οτι αξιζει να τους δωσεις μια δευτερη ευκαιρια σιγουρα δνε ειναι κανας δισκαρος αλλα κομτια σαν το strange avenue εινια επος!
καλα για το THis Was δεν λεω τπτ γιατι θα σε βρισω χαχαχαχαχ

καλα για το Nightcap οποτε ακουω το πρωτο CD με τα “The Chateau Disater Tapes” καιγομαι… αλλα κ το αλλο CD εχει μερικα πολυ πολυ ενδιαφεροντα κοματια οπως το Paradise Steackhouse Κ το I Don’t want to be

:oops::slight_smile:

κανεις πλακα ετσι?? πες μου οτι δεν κανεις πλακα…

δες εδω ρε σαλιαμανγκουρα! :lol: