JULY
19 Athens Lycabetus Theatre
20 Thessaloniki Moni Lazariston
Oooooooooooooλοι μεσα! Τελεια νεα! Το καλοκαιρι οσο παει γινεται ολο και καλυτερο.
Υ.Σ. Το line up του γκρουπ ειναι ιδιο με το κλασικο? Δηλαδη εποχες Aqualung και ετσι?
έτσι ρε τρέλα ! απο τώρα θα αρχίσω να λιώνω τη δισκογραφία .
Θα τους δω για πρώτη φορά!!!Έχω δει βέβαια Ian Anderson αλλά…
Κι αν παίξουν και Budapest θα με πάρουν τα ζουμιά…
Όλε, το περίμενα καιρό αυτό, ωραία
Κι εγω το περιμενα γαμωτο και θα ερθουν το καλοκαιρι που θα ειμαι στρατο :(! Αμα ειμαι κωλος και εχω καμια αδεια θα παω στανταρ
Το 2010 φέρνει τις καλύτερες συναυλίες!!! αρχίζω κιόλας τις οικονομίες!!!
Αυτά είναι νέα, εκεί θα είμαστε!
Hopeto το Budapest γενικά το παίζουν συχνά live. 8)
Η μία συναυλία μετά την άλλη. Δε θα ξέρουμε που να πρωτοπάμε. Θα κοιτάξω να πάω αν έχει λογικό εισητήριο και είμαι κοντά σε μία από τις 2 πόλεις εκείνη την περίοδο.
Στις 14 Ιουλίου 2003 στο Ηρώδειο οι Jethro μου χάρισαν μία από τις καλύτερες συναυλίες που έχω δει στη ζωή μου. Δεν τους ξαναείδα από τότε…
Από τώρα μέσα λοιπόν! :vibrate:
lλογικα θα εχω αδεια απολυσεως τοτες…:D:D:D
Το 2010 φέρνει γαμάτες συναυλίες, κι εγώ θα υπηρετώ στο Greek Army. Την τύχη μου μέσα…
Και εγω λογικα εκει θα ειμαι…
Τους ειδα το 2007 απο βραχακια…Τωρα λεω να παω μεσα…
το γαμημένο Greek Army… πρώτα μας κουρεύουν, μετά δεν μας αφήνουν να πάμε στις συναυλίες!!! Εγώ ευτυχώς αργώ ακόμα να μπώ!!!
εννοείται ότι θα παω να τους δω, θα είναι η δευτερη φορά, τέτοιες συναυλίες απλά δεν χάνονται.
θα πάω να …μονάσω στη Μονή Λαζαριστών για χαρη του Ιαν:p
Τι λες τώρα; ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ;
Καλά τι κοιτάω στο forum εγώ από το πρωί και το παίρνω είδηση 6-7 ώρες μετά; Κοιμάμαι όρθιος και πληρώνω ξενοδοχείο μου φαίνεται. Νομίζω ότι θα κανονίσω την άδεια γύρω από αυτό. Τι λέμε ρε; IIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNN…
[SIZE=“3”]Με λένε Κωνσταντίνο και μόλις τελείωσα …[/SIZE]
#%^ εξεταστική 3 μέρες μετά το μαθαίνω :?
αλλά ποιός νοιάζεται
[SIZE=“5”]TULL ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!![/SIZE]
καλη φαση ! ! ! ακομα εχω το εισητηριο απο την συναυλια στο Ηρωδειο
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Φοβερά νέα!!! Επιτέλους θα τους ξαναδώ!!! :bounce::yahoo: Όσοι είστε οπαδοί μην τους χάσετε!!! Ανατριχίλα!!!