επισης πολυ καλος ειναι ο αισθησιακος που σκαει στην πανια
Δεν ξερω πραγματικα,εχω κολλησει#-o
Ξεκόλλα ε!!!
Ian Anderson λέμε!!
Δεν ξερω δεν μπορω να διαλεξω,ειναι καθαρα υποκειμενικο το συγκεκριμενο,δεν μπορει να γινει αντικειμενικη συγκριση.αλλα ακομα και υποκειμενικα ειναι δυσκολο!
βασικα αν δεν ειχαν γραψει το Great Gig In The Sky και το Shine On You Crazy Diamond θα ψηφιζα Jethro Tull χωρις 2η σκεψη…κατα τη γνωμη μου ειναι τα 2 σημαντικοτερα συγκροτηματα εκεινη την εποχη!
ολοι οι αλλοι ειναι ΠΟΛΥ πιο κατω
Gilmour!!:lol:
pink floyd:)
Σεβασμός στην πιο παρανοϊκή ιδιοφυία των '70s. Ιan Anderson και ξερό ψωμί. Εννοείται Jethro Tull και τα μυαλά στα κάγκελα…
Jethro Tull χαλλλαρα !
Που το ξέθαψες αυτο βρε Μαρία;
Aπό τα πιό δύσκολα poll για μένα, μου αρέσουν πάρα πολύ και οι δύο μπάντες.
Οριακά θα επιλέξω Tull γιατί συνεχίσουν να περιοδεύουν με αμείωτη ένταση και να παίζουν φοβερά live χωρίς να βασίζονται σε ακριβές παραγωγές, εφέ κλπ.
Όχι πως δεν μου άρεσαν οι Floyd όταν έκαναν το αντίθετο, κάθε άλλο… :roll:.
Απλά έχω μία συγκεκριμένη ιδέα για το τι θεωρώ την πεμπτουσία του ροκ και τα live των Τull βρίσκονται πιό κοντά σε αυτή.
Χμμμ… Θύμισέ μου να σου γράψω κάτι bootleg των Floyd από την περίοδο τέλη 60 μέχρι αρχές 70 μήπως και αλλάξεις γνώμη…
Τελικά τα άκυρα polls (για να το θέσω κομψά) είναι παλιά συνήθεια στο rocking… [-X
Είναι ανάγκη όμως να ξεθάβονται;! #-o
Πάντως επειδή πάει να ανοίξει ενδιαφέρουσα κουβέντα περί live (χωρίς poll και παπαριές) έχω να πω ότι απ ότι live video των Tull έχω δει, ο Ian Anderson είναι ΜΑΚΡAΝ η μεγαλύτερη rock φυσιογνωμία, ο ορισμός του frontman!
8)
τώρα που το σκεφτομαι, έχω δει live μέλη και των δύο γκρουπς. αλλά και πάλι δεν μπορώ να συγκρίνω.
αυτό που μπορώ να πω πάντως είναι ότι το όλο στήσιμο του live του Anderson (οι κινήσεις που κάνει σαν ξωτικό κλπ κλπ) μου θύμισαν μια πρώιμη εκδοχή του τυπά με τα σαξοφωνα των Van Der Graaf Generator. (έχει φύγει πλέον από το γκρουπ)
να σου φερω κ εγω μερικα Tull bootleg να δεις πως παιζαν “μουσικη” ? :lol:
Nα τον δεις και live πέρα από βίντεο (δεν μπορεί να μην ξανάρθουν…:roll:).
Εκεί να δεις πλάκα που θα πάθεις!
Θα γίνω κουραστικός. Εκτός του ότι οι Floyd, όσο τεράστιοι κι αν ήταν (δεν το αμφισβητώ), δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου, ο Ian δεν παίζεται σαν μορφή. σαν συνθέτης, σαν μουσικός, σαν φρόντμαν (απίστευτος), σαν προσωπικότητα, σαν οτιδήποτε. Και βέβαια, τιμή και δόξα στον μεγάλο κιθαρίστα Μartin Barre.
Πολύ εύκολη επιλογή . Jethro Tull από μένα.
Ο,τι βλαμμένο topic πρέπει να ξεθάβεται τελικά ανά διαστήματα… PATHETIC! [-X
Ήμουν δευτέρα γυμνασίου μεν όταν το άνοιξα αλλά γιατί ακόμα δε μου φαίνεται καραάκυρο τοπικ;;
Επίσης όποιος δε λέει τουλάχιστον κόσμια ότι το τοπικ είναι άκυρο αλλά με κράζει κιόλας θα τον σαπίσω στα κλωτσομπουνίδια
Pink Floyd
Xαχαχαχα…αν διαβάσει κανείς όλα τα post θα βγάλει μάλλον το συμπέρασμα ότι οι floyd δε πιάνουν μία και τυχαία είναι ψηλά στις λίστες επειδή κάνανε καλό promotion :lol: .Κάπου είδα και διαγωνισμό ποιός την έχει μεγαλύτερη (τη δισκοθήκη)…Συνέρθετε λιγάκι, η οπαδική αντιμετώπιση της μουσικής έχει και τα όριά της…Θα συμφωνίσω με αυτούς που αρνήθηκαν να ψηφίσουν απλά.
εννοείτε Pink Floyd!!! 8)