Και μια άκυρη ομοιότητά τους που διάβασα σήμερα …
Έχουν κ οι 2 συλληφθεί απ την αστυνομία.Ο Χέντριξ στο αεροδρόμιο του Τορόντο για κατοχή ηρωίνης και χασίς και ο Μόρισον επι σκηνής στο Κονέκτικατ για διατάραξη της κοινής ειρήνης, πρόκληση ταραχών και αντίσταση κατά της αρχής …
(Δεν ξέρω ποιον να διαλέξω …)
Στο τέλος τους έβριζε, επειδή ήξερε ότι η μουσική του θα καταλήξει σε κάτι παλικάρια σαν κι εσένα!! :lol::lol::lol:
Ρε τον έρμο τον Μόρισον! Μία η σύγκριση με τον Λέννον, μία με τον Hendrix…
Πάντα όμως, νικάει… Κι ένα πράγμα με κάνει να γελάω συνεχεία σε αυτό το φόρουμ, ότι αυτοί που τon βρίζουν, κάνουν και τα ποιο πολλά ποστ, στα thread που είναι για αυτόν. :lol::lol:
40 χρονιά μετά, κι ακόμα πλακώνονται για αυτόν. :lol::lol:
…Tzimis Panousis:p:!:
+100000000000000000000000000000000000000
ρε τι έχουμε πάθει, ρε τι έχουμε πάθει…
κι ας έβλεπα έναν να τον βρίζει (έστω) άλλα με επιχειρήματα…
από την άλλη τι θέλω κι εγώ και τσατίζομαι με τη γνώμη του κάθενος; έλα ντε…
να ετοιμάσω και θρεντ Τζιμ Μόρισον εναντίον Τζίμι Τραορέ να πέσουν τα τσιμέντα?
Και οι δύο!!
:bow2::bow2:
Βγαλμένο από το fight club αλλά θα έχει περισσότερη βάση από το να συγκρίνουμε τον Morrison με τον Hendrix! :lol::lol:
Θρεντ για αύξηση ποστ. Εντάξει, πρέπει και να δικαιολογήσω γιατί προτιμώ τον άνθρωπο που άλλαξε τον τρόπο που παίζεται η ηλεκτρική κιθάρα?
Πρέπει να δικαιολογήσω το γιατί πρέπει να διαγραφεί το θρεντ;
Θα προτιμουσα να κατσουν και οι δυο εκει που καθονται και να μην τους κοτσομπολευει κανεις.Η ιστορια γραφτηκε μια φορα και εμειναν στη καρδια και στη συνειδηση μας για τα οσα προλαβαν να κανουν και να πουν.Αν ζουσαν,προφανως τιποτα δε θα ηταν το ιδιο.Κανεις δε ξερει αν θα ειχαν γραψει ισαξια,μεγαλοφυεστερα πραγματα ή αν θα μας ειχαν απογοητευσει.Δεν υπαρχει λογος ν’αναμοχλευουμε τετοια πραγματα ουτε τιθεται θεμα συγκρισης μεταξυ των συγκεκριμενων δυο.Ακυρο θρεντ οπως πολλα αλλα.
Λοιπον βασικα κανενας απο τους,ας ειναι καλα εκει που ειναι δε με απασχολει
εγω μπηκα να σχολιασω αλλο πραμα
ετεθη ενα θεμα γτ οι μεταλλαδες δε γουσταρουν doors (και αρα Μορισσον)
Κυριοι φταινε οι γυναικες,ναι καλα ακουσατε κυριοι φταινε οι γυναικες
Καθε μεταλλας που σεβεται τον εαυτο του εχει μπλεξει καποτε με ψευτοκουλτουριαρα γκομενα-ενταγμενη σε πολιτικη παραταξη-σαλβαρι/σταρακι-σοβρακολαστιχο του χοτζα για πανταλονι και ουτω καθεξης
Λεπον αυτη η κατηγορια γυναικων εχει ποστερ του Μορισσον (ή του Βαλ Κιλμερ,διπλα στο μωβ ινδικο). τον αποκαλει θεο,ποιητη,ιδεολογο,θεο,επαναστατη,θεο… κοκ
Οποτε αν εχεις φαει νιλα μαζι της εχεις λογο να σιχαινεσαι οτιδηποτε της αρεσε και μαζι το Μορισσον
Η αν την εχεις σουταρει, δε θες να εχεις παλι καμμια σχεση με οτι γοουσταριζε.
Δεν ειναι επομενως μουσικο το θεμα μη γελιεστε,η πλειοψηφια ημων δεν εχει ακουσει ποτε Doors ( οπως και ο γραφων) σοβαρα και ουτε προκειται.Απλα πραματα:lol:
ΑΑΑΑΑΑα φταιει και ο Σταματουκος ο οποιος μαζι με του MAnowar εκραζε και Doors :-s:-s
:lol::lol:
Moυ αρέσει η θεωρία σου! :lol:
Να προσθέσω την κακή σχέση της γκόμενας που περιγράφεις με την αποτρίχωση, και την ενοχή της και για την αντίστοιχη απαξίωση της Joplin (και των μουσικών που την πλαισίωναν :roll:) από το hard rock/metal κοινό…
όντως πολύ φαϊτκλαμπικό…:-k
Τζιμ Μόρισον εναντιον Τζίμη Πατίκα όμως θα ταν κόλαση!
Στηρίζουμε Σταματούκο όμως! Α ρε Τάσο, να σε καλά όπου είσαι και μην ξεχνάς να κράζεις “ΠΑΤΕΡΑΑΑΑΑΑ!”
Υπήρξα μεταλλάς. Αλλά μου άρεσαν οι Doors. Όπως καταλαβαίνετε, έπρεπε ή να πάψω να είμαι μεταλλάς, ή να πάψουν να μου αρέσουν οι Doors.
Μαντέψτε. 8)
:lol::lol:
Είσαι γίγαντας, πόσο μάλλον που δεν έχεις προλάβει Πατίκα να παίζει μπάλα και να διδάσκει μία ολόκληρη γενιά πως η σωστή χαίτη συνδυάζεται με ξυρισμένο κρόταφο ώστε να μην υπάρχει υποψία φαβορίτας! :lol::lol:
Να το στήσεις το πολλ και να το συνδυάσεις και με φωτογραφίες αν γίνεται. Για κάποιο λόγο είμαι σίγουρος πως τις έχεις.