Πατίκα πρόλαβα στον ΕΥΡΩΠΑΙΟ Αθηναϊκό (καργια Μάντσεστερ) παρέα με τους ΤΙΤΑΝΕΣ Τζαλακώστα, Σαλβατόρε Κατσάι, Μίροσλαβ Μπονγκ, Καπουράνη, Αλβέρτο Παπαδάκη και Κρίστο Κόλεφ!
Σε προσκυνάω :!:
Ρε σεις, τώρα που το σκέφτομαι, είχαν συμβόλαιο με DHI στάνταρ!
ΕΠΟΠΟΙΪΑ!
Ρε παιδιά, οκ, χαζό θρεντ, αλλά οκ, είπαμε.
Κάτι πρέπει να γίνει να κάνουμε τον Ελλανορ ποδοσφαιρόφιλο… :roll::lol:
Σωστός. Και μόνο το Who knows και το Machine Gun, φτάνουν για να κερδίζει ο Χέντρικς!
Και να πω ότι το 1ο γκολ της Μάντσεστερ ήταν τρελό επιθετικό φάουλ:( ΟΚ κομμένο το σπάμ.
Back on topic λοιπόν:
Who Knows? ε;
Δείτε αυτό και θαυμάστε την επιρροή του Hendrix σε ένα παληκάρι που γεννήθηκε 9 χρόνια μετά τον θάνατο του:
Μεθαύριο είναι η 39η επέτειος του θανάτου του και ψήνομαι άσχημα να ανοίξω σχετικό tribute thread! 8)
Α, τώρα που το πες, με αφορμή την επέτειο έχει ετήσιο μνημόσυνο του Χέντριξ στο Ψυχιατρείο (το μπαρ πίσω από τη Θ13) το Σάββατο με λάιβ και άλλα καλούδια.
Δεν ήξερα καν πως γίνεται ετήσιο μνημόσυνο στον Hendrix! 8O
Αλλά το Σάββατο βαφτίζει την κόρη του ένας από τους καλύτερους μου φίλους… :roll:
Toυ χρόνου για τα 40 χρόνια! 8)
Tο βρίσκω εύκολα,ε?
Τι εννοείς; :-s
Το μπαρ.
Πανεύκολα. Είναι ακριβώς στο στενό πίσω από τη 13, οδός Παναθηναϊκού.
Thanks!
Γιατί ελλάνορ; έπρεπε ντε και καλά να διαλέξεις ένα από τα δύο; εγώ ακούω μέταλ (τα περισσότερα μου ακούσματα είναι από μέταλ, πες με μεταλλά, δεν έχω πρόβλημα, ίσα ίσα) και φυσικά μ’ αρέσουν οι doors. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο.
Προσωπικα ακουω κυριως metal και hard rock πλεον, αλλα ξεκινησα με classic rock και γενικοτερα παλαιοτερα ακουσματα. Αν και το ερωτημα ειναι πολυ δυσκολο, θα πω τον Jim Morrison, γιατι μου αρεσουν παρα πολυ οι Doors και του εχω αδυναμια του κερατα τι να κανουμε…:p:D