Jimi hendrix - valleys of neptune η νέα κυκλοφορία του τζίμαρου

κυκλοφορησε το νέο σι ντι του χέντριξ με 2ή3 νέα κομμάτια κ επανεκτελέσεις καποιων άλλων.
ορίστε κ το ομότιτλο -->http://www.youtube.com/watch?v=UD5n9aMkLpA

καλά κανένας δεν ακούει πλέον τζίμι???:-k:-k:-k:-k[-X[-X[-X[-X

και βεβαια αγαπαμε τζιμακο!!απλα μαλλον τι να γραψουν τα αυτονοητα:)

Απο βδομαδα το αγοραζω αυθεντικο και το λιωνω,οπως ΠΡΕΠΕΙ!ενα κομματι που ειχα ακουσει παντως,εσπερνε…

Φοβερος δισκος. Κριμα που τρωει τετοιο θαψιμο!![-X

Από ποιους???

το πρωμηθευτηκαμε και ειμαστε ετοιμοι για ακροαση8)

E όχι και “κανείς δεν ακούει πιά”! :stuck_out_tongue:

40 χρόνια μετά τον θάνατο του συνεχίζει να βρίσκει ακροατές ανάμεσα σε παιδιά που γεννήθηκαν πολύ αργότερα, σε εποχές που το τοπίο στη μουσική έχει αλλάξει εντελώς. Και αναφέρομαι μόνο στους "συνειδητούς " ακροατές του. Γιατί υπάρχουν και αυτοί που χωρίς να “ακούν Hendrix” θα γεμίσουν στις 24/6 τη Μαλακάσα για να ακούσουν τον Kirk Hammett να “παιδεύει” το Wah και θα γουστάρουν ακόμα και αν αγνοούν την πηγή της έμπνευσης του…
Ειδικά αυτή η “έμμεση επίδραση” είναι τεράστια, δύσκολο να μετρηθεί και απλώνεται σε πάρα πολλά μουσικά είδη, πολλές φορές άσχετα μεταξύ τους.

Ον τόπικ: Κάθε νέα κυκλοφορία με ακυκλοφόρητο υλικό Hendrix - πόσο μάλλον με ακυκλοφόρητη σύνθεση- είναι ευπρόσδεκτη. 8)
Από την άλλη, είναι λογικό μία συλλογή από ηχογραφήσεις που έχουν γίνει σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και με διάφορους συνεργάτες να μην έχει τη συνοχή που έχει ένα κανονικό άλμπουμ που θα επέλεγε να κυκλοφορήσει ποτέ o ίδιος ο καλλιτέχνης αν ζούσε.
Άρα, είναι μία πόλύ καλή κυκλοφορία για όσους τον γνωρίζουμε ήδη και θέλουμε να ακούσουμε κάτι παραπάνω από τον Hendrix, όσοι τώρα τον μαθαίνουν είναι καλύτερο να προτιμήσουν τις δισκάρες που έβγαλε όσο ζούσε: Are you experienced?, Axis: Bold as love, Electric Ladyland και φυσικά το Βand of Gypsys, ένα από τα καλύτερα (ή μήπως το καλύτερο; :roll:) live albums που κυκλοφόρησαν ποτέ.