Κασέτα πικάντικου περιεχομένου με πρωταγωνιστή τον Jimi Hendrix;

http://www.rocking.gr/article4564.php

λογικα θα γ@μ@ει χαχαχαχαχαχα!:lol:

:lol: :lol:
Τι είναι αυτά τα πράγματα??Απατεωνίσκοι ποταποί[-X :stuck_out_tongue: :lol:

δεν μου φαινεται καθολου παραξενο, στο μελλον μπορει να δουμε και τον Lemmy σε κατι παρομοιο…:stuck_out_tongue:

Ε ρε τον κ@βλ@ντη τον Hendrix! Χορτασμενος θα πηγε ο μακαριτης

Έλεος τι άλλο θα δούμε ρε

Kυριολεκτικά :lol: :lol:

Πάντως στο σχετικό θέμα του CNN κάποιος από το τότε στενό περιβάλλον του Hendrix αμφισβητεί την αυθεντικότητα της ταινίας και λέει πως μάλλον πρόκειται για κάποιον που τον μιμείται στην εμφάνιση.

εχει παιξει!
οχι να συνουσιαζεται αλλα παιζει!:lol:

Κραταει το φαναρι?:-k

Οτι θέλει ο καθένας λέει τέσπα ότι και να ναι
Ο ΑΠΟΘΩΝ ΔΕΔΙΚΑΙΩΤΑΙ

παντως θα ναι αισχος για τον νεκρο να χρησιμοποηθει κατι τετοιο μονο και μονο για εμπορικους λογους[-X …(γιατι για αυτο το λογο θα γινει,αν γινει τελικα)…και αν ειναι πραγματικο και οχι fake…

δεν προκειται να προσδωσει κατι παραπανω στην καλλιτεχνικη του αξια η στο μυθο του μια τσοντα…

R.I.P. jimi

Ετη φωτος μπροστα οι Ροκομεταλλαδες… Τι ζαχοπουλοι και μαλακιες…! Αν και εγω πιστευω αρκετα πως θα ειναι μονταζ ή καποιος αλλος που του μοιαζει.
RIP Jim…

Ακριβώς! :wink:

Όσοι είναι γεννημένοι πριν το 1980, θα θυμούνται ότι το καλοκαίρι του 1993 τα κανάλια μας είχαν πρήξει με τον Μάμπιτ… και το πουλί του! :lol:

Μια αληθινή ιστορία, όπου ένας αμερικάνος ονόματι John Bobbitt είχε γυρίσει μεθυσμένος σπίτι του, βιάσε και ξυλοκόπησε την γυναίκα του και μετά έπεσε για ύπνο!
Όταν βρισκόταν στο πέμπτο όνειρο, η Lorena, η γυναίκα του, πήρε ένα χασαπομάχαιρο και… του έκοψε το ματζαφλάρι! :-s

Απτόητη μπήκε στο αυτοκίνητο, έβαλε στη θέση του συνοδηγού τον “αντρισμό” του John και κάποια στιγμή που βρήκε ένα χωράφι της αρεσκείας της, το πέταξε από το παράθυρο… :roll:

Έγινε σάλος και μια χρονιά αργότερα, κυκλοφόρησε η ακατάλληλη για ανηλίκους βιντεοκασσέτα, με τίτλο “John Wayne Bobbitt Uncut”!

Δεν την έχω δει, αλλά ξέρω ότι σε κάποια στιγμή της ταινίας και εκεί που ένας τύπος κάθεται χαλαρός, ξαφνικά κάτι πετιέται δίπλα του!

Η κάμερα ζουμάρει στις άσπρες μπότες του τυπά και σιγά σιγά ανεβαίνει προς τα πάνω!
Ένας έκπληκτος Lemmy εμφανίζεται και πετάει την ατάκα:

“Oh shit! This must be a dick!” και μετά φεύγει! :lol: :lol: :metal:

Για τον μύθο ενός rock star, όλα βοηθάνε! :wink:

[QUOTE=starstruck;354668δεν προκειται να προσδωσει κατι παραπανω στην καλλιτεχνικη του αξια η στο μυθο του μια τσοντα…
[/QUOTE]

Συμφωνω απολυτα!

Ασχετο μιας και μιλησατε και για Lemmy, στη βιογραφια του (αν θυμαμαι καλα) λεει ηταν roadie στον Τζιμι και λεει τα καταφερνε πολυ καλα(με τις γυναικες), λεει πως εβγαινε απτο καμαρινι με 3, και ηταν και οι 3 μες τη χαρα (ε, το τζιμακο).

Στη βιογραφια του Ντενσμορ(ντραμερ των Ντορς) λεει ειχε γινει μια εκθεση απο πηλινα ομοιωματα φαλων διαφορων ροκ σταρ. Ο τζιμι ειχε παρει μερος και ο δικος του HUGE!!! (ηταν και μελαχρινο αγορι):lol: :lol:

Αυτό πάει να πει άσχημο ξύπνημα…:lol:

• 1

Αν είναι δυνατόν για τα λεφτά να βγάζουν στη φόρα προσωπικές στιγμές ενός νεκρού, χωρίς τη συγκατάθεση του…

Πέρα από την πλάκα για αυτό ακριβώς πρόκειται και θα έπρεπε το ίδρυμα που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του Hendrix να αποτρέψει την κυκλοφορία ή την χρήση του ονόματος του (αφού ο πρωταγωνιστής είναι πιθανότατα άλλος)

Βλακες οσοι πηγαιναν να τους υπογραψει κιθαρες και βινυλια…Που να ηξεραν για την κασετα…:lol:

Αισχος ξε-αισχος,νομιζεις οτι νοιαζονται οι κατοχοι των δικαιωματων αν αυτο θα αμαυρωσει τη φημη του;
ANY publicity,it is good publicity!

Σωστός…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Πάντως εγώ γουστάρω που έστω και με αυτή την ιστορία η φάτσα του Jimi δεσπόζει αυτές τις μέρες πρώτη είδηση στα νέα του Rocking.