Jinjer

Ούτε εγώ τρελαίνομαι για αυτούς . Έχει πολύ ωραία φωνή η τραγουδίστρια άλλα μουσικά κάτι με χαλάει , νομίζω τα djent στοιχεία που έχουν δεν μου κάνουν κλικ

1 Like

Ε, δεν είμαστε και λαός! 3-4 νοματαίοι είμαστε όλοι και όλοι, οι υποστηρίζοντες :roll_eyes:

1 Like

Με το δίκιο μας όμως, ίσως προερχόμαστε από το live με τους arch eneny, που ήταν πολύ καλοί…

2 Likes

Πάντα μια λαηβ εμφάνιση αλλάζει όποια γνώμη μπορεί να έχει σχηματίσει κάποιος για ένα συγκρότημα

Ίσως αν τους είχα δει ή όταν τους δω που θα το επιδιώξω , να τους δω με καλύτερο μάτι

3 Likes

Ήταν ανέλπιστα καλοί… Και συγκεκριμένα η Τατιάνα ήτανε εξαιρετική…

1 Like

Περνάω απλά για να πω ότι το attitude και οι συνεντεύξεις της μπάντας στα μάτια μου είναι όαση στο πλαίσιο του σκληρού ήχου, σύγχρονου και μη.

Επίσης

3 Likes

Ειμαστε λιγο χαλια ως ειδος ε. Το προβλημα δεν ειναι το big bang βεβαια, αλλα το συγκεκριμενο παρακλαδι εξελιξης στην Γη, αλλα υπομονη λιγες εκατονταδες χιλιαδες χρονια και θα αντικατασταθουμε ισως απο κατι καλυτερο.

Εγώ ψιλοσυμφωνω με την Τατιάνα… Τα λέει σωστά η φιλενάδα… Πόσες φορές κάθομαι στη δουλειά και χαζεύω τις γάτες απέναντι τι ζωαρα κάνουν και εμείς τις ενοχλούμε + του ότι καμία φορά πατάνε και τα γατάκια που είναι μικρά και δεν ξέρουν πως να αποφύγουν τα αυτοκίνητα :smirk:

Καλωσταπαιδιά.

4 Likes

Ωραίο το άσμα, “κόλλημα” το break στο 3:30. Πάντως, δεν τρελάθηκα, ρε γαμώτο. Περίμενα περισσότερα (δώσε πιο πολλές από αυτές τις τρελές αλλαγές, μωρή μπαντάρα). Εντυπωσιακό το video.

Στο πρώτο 1:30 σκέφτηκα ότι “μαλάκωσαν” και “πήρε η μπάλα” και τα brutal φωνητικά της Tatiana. Πού να 'ξερα;

1 Like

Τι ΥΠΕΡΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ ειναι αυτη.

Πω πω απλα επος. Παιζει να ειναι απο τα καλυτερα τους εβερ για μενα.

Stop.

Go.

5 Likes

GO OOON

Γιες, δις ιζ ε κομπλίτ σέντενς φόρουμ.

1 Like

Κομματαρα

Μου το πέταξε προτεινόμενο το youtube, συνήθως τέτοιες συνεντέυξεις σε πιο ερασιτεχνικό επίπεδο είναι ωραίες

1 Like

J

2 Likes

Δεν είμαι φαν αλλά αυτό που το άκουσα είναι ωραίο τραγούδι!

Ακουσα σημερα το νεο αλμπουμ και ειναι πολυ καλο… αλλα εχει τοσες νεες κυκλοφοριες ( neal morse , btbam , sepultura ,leprous κλπ) και δεν ξερω αν θα βρω χρονο να το ακουσω οπως χρειαζεται …

1 Like

Με ποιον δισκο να ξεκινησω;