Λοιπον, εν βρασμω ψυχης δρω. Να κανουμε petition που να σταλει στον john_vla ωστε να γυρισει πισω? Τον φορουμ τον χρειαζεται οσο τιποτα αλλο!
Που υπογραφω?
Μα νόμιζα ότι στο forum μας υπήρχαν ικανοποιητικά επίπεδα χαζομάρας:-s
Ηθελα να βαλω πολλ αλλα το ξεχασα. Οποτε θα δρασουμε ετσι.
1-0 με την δικη μου ψηφο. (1-ναι, 2-οχι)
2-0 με του Chris-P.
Κι οποιος ποσταρει θα γραφει και το σκορ. Δεν θελω σπαμ και αηδιες, το θεμα ειναι ιερο.
Οποιος πει τον τζων βλα χαζο ή κατι τετοιο, θα του πεσει το πουλι σε 24 ωρες.
Καλά ο τζον βλα είναι παλικάρι απο τα λίγα. Είναι ο μοναδικός που του είχαμε βάλει tag “χαζούλης” για λίγο καιρό κ νόμιζε ότι το είχε κάνει ο ίδιος με κάποιο τρόπο.
Σε θέλουμε πίσω.
btw κάποιος πρέπει να ψάξει να βρει το ποστ που περιέγραφε τα χουφτώματα. είναι highlight σεζόν για το φόρουμ μας κ πρέπει να μπει στο τόπικ με τις ατάκες.
Μπορεις και τωρα να βαλεις poll…
Εχει ηδη μπει το λινκ απο τον led…
Βαλτε link με τη photo του αμα μπορρι κανενας…
Καλώς τα παιδιά… 3-0!!!
4-0,στανταρ ασος το ματς ρε.
Aν και δεν πρόλαβα να ζήσω Live post του φαινόμενου, σήμερα είδα τα θρυλικά post και έμεινα άφωνος.
Θέλω να γυρίσει!!!
5-0
Και εγώ μία από τα ίδια.
6 - 0
Bασικά όποιος (ανχολη πχ) έχει μσν, μέηλ ή οτιδήποτε από το καλύτερο παιδί που γέννησε ποτέ το ελληνικό ιντερνετ, ας του στείλει το συγκεκριμένο λινκ, να το δει, μπας κ συγκινηθεί κ έρθει.
Άσε που θα με φάει κ το άγχος: τι έγινε τελικά με την προσωπική του ζωή? Με τα χουφτώματα? Τα κόκκινα σπίτια? Τα επικά όνειρα? Την επιχείρηση με τις τυρόπιτες?
Χμμμ, 7-0!
Μιλούσαμε καθημερινά μσν (αγγίξτε με) αλλά κάποια στιγμή εξαφανίστηκε. Έκτοτε πάπαλα =(
Θα είναι για πάντα στις καρδιές μας.
Κάνε κόπυ πέιστ τα λογκ του μσν τώρα κσι στείλτου μέηλ να γυρίσει…
Τον αγαπάμε κ δεν τον έχουμε ξεχάσει!
Πρεπει να στειλουμε εγκυκλιο σ ολα τα σχολεια της Κρητης και να αναρτηθει το ψηφισμα των χρηστων του φορουμ με τις υπογραφες μας για επιστροφη.Στο καπακι να ταξουμε και δωρεαν ιντερνετ απ το ΥΠΕΠΘ αν επιστρεψει!!
7-1
Έτσι για να σας την σπάσω
Ο Μανος ζηλευει John_vla. Ποσο πιο πατος δηλαδη.
8-1
Ε μα, κάνετε λες και δεν υπάρχουμε άλλοι χαζοί… Μην κοιτάτε που προσπαθούμε να το παίζουμε σοβαροί
9 - 1 σαφως… :roll: