Δεν μου αρεσει που ποσταρω τετοια νεα …
Στην 'καριερα ’ μου σαν ακροατης , η οποια ειναι μακροχρονια … ακουσα παρα πολλους μεγαλους μουσικους στον ευρυτερο χωρο της rock ,αλλα σε 2-3 ειχα ιδιαιτερη αδυναμια . Ισως ο πιο πληρης συνθετης απο τις 2-3 αδυναμιες μου , ο John Wetton .
Ο John ηταν πολλα παραπανω απο οσα νομιζαμε οι περισσοτεροι οι οποιοι τον ειχαμε στο μυαλο σαν την ‘φωνη’ των Asia . Περα απο το περασμα του απο UK και King Crimson , ο John ηταν ενας καταπληκτικος συνθετης που μπορουσε να φτιαξει απο ευπεπτα pop κομματια μεχρι soundtrack και ατμοσφαιρικη μουσικη . Εκτος απο την πολυ ιδιαιτερη φωνη του , κατακαθαρη με μια χροια που συναρπαζε , ειχε και ενα ιδιαιτερο τροπο μουσικης γραφης .
Περασε απο σπουδαιες μπαντες στις οποιες ηταν πρωταγωνιστης και συνεργαστηκε επισης με μεγαθηρια μουσικους ,για μενα εκτος απο τους Asia εκτος που ειναι μεσα στις 5 αγαπημενα μου σχηματα , οι προσωπικες του δουλειες
ηταν πολυ ποιοτικες , ιδιαιτερες και με χαρακτηρα .
Μια απο τις πληρεστερες δουλειες και μεσα στις 2-3 αγαπημενα μου το battle lines ,
και φυσικα τα υπερκλασσικα κομματια των Asia ( heat of the moment , only time will tell κτλ κτλ ) θα ειναι
παρακαταθηκη για τις επομενες γενιες
το μονο που μπορω να πω εκτος απο τα κλασσικα , ειναι ενα μεγαλο Ευχαριστω !