Johnny Winter Live in Athens/Thessaloniki

Σήμερα θα το ανακοινώσει και το Principal!

Δυστυχώς οι συναυλίες του Johnny Winter αναβάλλονται!

[B][SIZE=“7”]ΠΩΣ???[/SIZE][/B]

ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!! :(:(:(:(:frowning:

Dominator είσαι σίγουρος; :-s

Ναι είναι επίσημο! Λόγω προβλημάτων υγείας ο Johnny δεν μπορεί να κάνει αλλεπάλληλα αεροπορικά ταξίδια. Κρίμα…

Πόσταρε κανένα λινκ Dominator,εάν υπάρχει…
Συνταρακτικά νέα…Να’ναι καλά ο άνθρωπος τουλάχιστον…

Iδού το link: http://www.mixtape.gr/anavallonte-i-emfanisis-tou-johnny-winter/

ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

:(:(:frowning:

Έστειλαν και mail οι διοργανωτές… δυστυχώς ισχύει γαμώ τη γκαντεμιά μας…

λετε να ειναι τοσο καλα που αποφασισε να κανει διακοπες:lol:

[SPOILER]no offense ε!:)[/SPOILER]

Kαλά, μην το αγοράζετε και τοις μτρητοίς αυτό για την κατάσταση του Winter…
Kάτι μου λέει πως η δική μας κατάσταση είναι που τρομάζει διοργανωτές και μανατζαραίους, απλά προσπαθούν να είναι ευγενικοί και δεν μας το λένε στα μούτρα μας!

Για την ιστορία αναφέρω πως μονο οι συναυλίες στην Ελλάδα ακυρώθηκαν. Το tour συνεχίζεται κανονικά!

και τολμανε και λενε παντου οτι ειναι λογω υγειας?

Ρε παιδια γιατι τοσο κλαμα;Στις 9.3.2012 στη Θεσνικη θα ειναι οι Crippled Black Phoenix.

Ε λογικά κάτι τέτοιο είναι,άμα ήταν θέμα υγείας δεν θα την είχαν βγάλει καν την ανακοίνωση.

αλλα θα μας αφηναν να παμε στο principal και εκει θα εβγαινε ενας και θα μας ελεγε “τζα ο john δεν ηρθε,τον ποναει ο κωλος”;

Ακριβώς έτσι! Πάντα κάτι βρίσκουν να πουν σε περίπτωση “αναβολών”… Τουλάχιστον δεν είναι τόσο γελοίο το συγκεκριμένο σαν κάτι “ηλεκτρικές καταιγίδες” που θυμάμαι… :evil:

ναι ρε το ίδιο είναι :stuck_out_tongue:

Δε θέλω να μειώσω τα παλικάρια αλλά ο άλλος είναι ο Winter διάολε. Από τους τελευταίους ζωντανούς θρύλους…

Παιδιά, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Εγώ έχω καταλήξει πως στις συναυλίες που θέλουμε να πηγαίνουμε, καλό είναι να παίρνουμε εισιτήριο στην προπώληση. Έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες πραγματοποίησης. Καλή είναι και η πρόθεσή μας να πάμε, αλλά η κατάθεση στο ταμείο είναι αυτή που μετράει, δυστυχώς.

Η προπώληση δεν είχε καν αρχίσει όμως…