Johnny Winter Live in Athens/Thessaloniki

Ο κορυφαίος λευκός μπλουζίστας όλων των εποχών, ο τιτανοτεράστιος Johnny Winter επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από 3 χρόνια! Επιτέλουςςςςς!!!Από τις συναυλίες που δεν χάνονται!

Fri 03/09/12 Thessaloniki, Greece Principle Music Theatre
Sat 03/10/12 Athens, Greece Gagarin 205 Live Music Space

TI ΛΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

λινκ;;;;;

edit: nvm το λέει και στο site!

Το ψηνω παρα πολυ.

Eκει θα ειμαστε παλι. Παιδια την προηγουμενη φορα ηταν παρα πολυ καλα. Μπορει να δυσκολευετε να βλεπει και φυσικα πρεπει να καθετε λογω του προβληματος που εχει αλλα στο παιξιμο ηταν καταπληκτικος. Οπως και στη φωνη του!!! Πολυ συγκινητικος…Αξιζει πολυ.Εχει και κατι παιχταραδες απο διπλα… Ειναι θρυλος ο ανθρωπος, πως να το κανουμε!!!

καλά ήταν ναι, μια μέρα πριν τους KISS. ελα ας το παραδεχτούμε όμως, υπήρχαν στιγμές που νομίζαμε θα τον χάσουμε… και πολλοί πάθανε ένα σοκ όταν είδαν πως τον πηγαίνανε…

Δεν βλέπει, δεν μπορεί να κουνηθεί, είναι φουλ στα τατου και είναι σχετικά άγνωστος εκτός απο τους γνώστες του είδος.

Πως είναι δυνατόν να μη τρέξω από τις 5 ξερω γω να πιάσω κάγκελο και να μείνω μαλάκας;;; :slight_smile: :slight_smile:

ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΕΚΕΙ.-

Ενημερωτικά παίδες: Η υγεία του έχει παρουσιάσει θεαματική βελτίωση. Σε συναυλία στην Αυστρία έπειτα από παραινέσεις του κοίνού στάθηκε και πάλι όρθιος στα πόδια του. Εξελήφθη ως θαύμα και αποθεώθηκε.

Πλέον, ακόμη και όραση του είναι καλύτερη. Δείτε φωτογραφίες του 2008 και του 2011. Το ένα ματι του που ηταν μόνιμα κλειστό πλέον δεν είναι έτσι βλέπει κανονικά. Ηταν μάλλον συνέπεια της αρρώστιας του αυτό που αντιμετώπιζε ο άλλοτε κολλητός του Jimmy Hendrix. Δεν είμαι γιατρός αλλά ο άνθρωπος έχει πολύ δύναμη μέσα του!!!

[SIZE=“6”][B]ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΕΚΕΙ ! ΠΑΜΕ ΡΕ ΘΕΕ ![/B][/SIZE]

Χμ,η τελευταία του συμμετοχή στο Crossroads festival που είδα δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασε κιόλας.Μου φάνηκε παραπάνω ταλαιπωρημένος απ την προηγούμενη φορά και η αποδοσή του μέτρια(για τα δεδομένα του θρύλου του).Την προηγούμενη φορά τον έχασα και το σκυλομετάνιωσα βέβαια,αυτή τη φορά,θα αποφασίσω τελευταία στιγμή.

3 σεπτεμβρη η 9 μαρτιου μαγκες?

9 μαρτίου ρε :stuck_out_tongue:

Θα το ανακοινώσει κάποιος διοργανωτής;;;

Λογικά ο Τριανταφυλλίδης…
Ελπίζω να μην γίνει πάλι καμία στραβή όπως με τους Canned Heat! [-X

Περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση για 10 Μαρτίου από το Gagarin και αντ’αυτού βλέπουμε πως έχουν ανακοινωθεί εκείνη τη μέρα Κίτρινα Ποδήλατα! Κρίμα!

πωωωω ξενέρα… ελπίζω να γίνει κάτι!

Στο site πάντως ακόμα υπάρχουν οι ημερομηνίες

Μπορει να παιξει support o johnny στα κιτρινα ποδηλατα!!!:p8O

Φτου, δηλαδή δεν θα γίνει το live για να παίξουν κάτι άκυροι;

Μπορει απλα να μετατεθει! Και, μακαρι, γιατι αυτην την ημερομηνια δεν υπαρχει σχεδον καμια περιπτωση να παω ενω ψηνομαι!

Πάντως το site του θεού το γράφει ακόμα… Για να δούμε.