Καθαρά υποκειμενικές οι απαντήσεις,το θέμα δεν είναι ποιος είναι “ανώτερος” μουσικός,αλλά ποιον γουστάρετε περισσότερο…
Χαλαρά Richie…βλέπε These days,stranger in this town,undiscovered soul…
Me too! Τον Jon ποτε δεν τον πηγαινα… Ασε που εχει και καλυτερη φωνη ο Ριτσι…
Στη γοητεια τον τρωει ο Γιαννης.
Richie Sambora.αυτος ηταν το μουσικο ταλεντο του συγκροτηματος.σιγα μην ψηφιαω το ποζερι:p
Eίμαι 100% σίγουρος ότι μολονότι ο Richie μου είναι οριακά πιο συμπαθής,δε θα έκαναν τίποτα αν δε συνεργάζονταν,μαζί έχουν γράψει κομματάρες όπως τα You give love a bad name,Living o a prayer.Βέβαια να μην ξεχνάμε ότι το καλύτερο από κιθαριστικής πλευράς τραγούδι τους (Dry County) το έχει γράψει ο Jon,οπότε η επιλογή είναι με βαριά καρδιά!
Ο Sambora για μενα ειναι σιγουρα ανωτερος μουσικος απ’ τον Bon Jovi αφου αν συγκρινουμε το πρωτο σολο αλμπουμ του, Stranger in this Town, με τους 2 σολο δισκους του Jon, και ο πιο αδαης μουσικα θα καταλαβαινε πως και η μουσικη και οι στιχοι του Sambora ειναι πολυ πιο “ψαγμενα” απο αυτα του JBJ. Ομως δεν ειναι ολα στη ζωη ψυχρη λογικη. Ο Bon Jovi παντα ηταν πιο κοντα στο στυλ της μουσικης που ακουω, παρα ο Sambora που εχει πιο πολυ blues επιρροες. Παντως οτι και να λεμε, αν αυτοι οι δυο δε συνεργαζονταν, ποτε δε θα ειχαν τετοια επιτυχια, ουτε ο Bon Jovi, ουτε ο Sambora, ουτε η μπαντα τους
Sambora με διαφορά!Αν ακούσεις το Stranger in this town καταλαβαίνεις!
Και οι δυο!!! Τι λεμε τωρα!!!
Συμφωνώ και επαυξάνω!!! Θεοί και οι δύο!!!
Νομίζω ότι ο ένας χωρίς τον άλλον δεν παίζει (αν και την αδυναμία στον Γιαννάκη την έχω - αυτό δεν παλεύεται):lol::lol:
Αφού πρέπει να διαλέξω… ρίχνω τη ψήφο μου στον Ρίτσι