Jon Oliva's Pain Tourdates (Greece NOT included)

http://www.metal-temple.com/site/news/view/general_news/jon_olivas_pain_2.htm?filter=1%2C8%2C9%2C10%2Cpersonal&keep_session=804443978

Ελλάδα ρε παιδιά… τόσοι και τόσοι έρχονται :?:?

June
27 - Dessel, Belgium - Graspop Metal Meeting

July
16 - Balingen, Germany - Bang Your Head Festival
17 - Lichtenvoorde, Holland - Zwarte Cross Festival

The band’s tour schedule, now including a new date in Germany and two shows in Spain (**) is as follows:

September
18 - New Port Richey, Florida - Bourbon Street Nightclub
28 - Berlin, Germany - Halford **
29 - Prague, Czech Republic - Exit Club

October
01 - Gunzendorf, Germany - Prog Metal Night
02 - Essen, Germany - Turock
05 - Hamburg, Germany -New Ballroom
06 - Aschaffenburg, Germany -Colos-Saal
08 - Köln, Germany - Werkstatt
09 - Memmingen, Germany - Kaminwerk
10 - Ludwigsburg, Germany - Rockfabrik
12 - Colmar, France - Grillen
13 - Pratteln, Switzerland - Z7
15 - Tilburg, Holland - 013 (DVD concert - no support act)
16 - Vosselar, Belgium - Biebob
18 - Madrid, Spain - Heineken **
19 - Barcelona, Spain - Rassmatazz 2 **

Το ψήνω άπειρα να πάω Ολλανδία…

έλεος, παίζουν στο κάθε κεφαλοχώρι της γερμανίας και αθηνα γιοκ - αλλα τι λεω, το χαλφορντ στο βερολινο χωραει μαξ 200 ατομα :?

Και να πεις ότι πριν 2 χρόνια που ήρθαν δεν είχε κόσμο;;;

Ελπίζω να βάλουν κι’άλλες ημερομηνίες…

Ναι γιατί δε τον έχω δει και ποτέ :frowning:

εφαγα τα νιατα μου σε αυτο το σαειτ με την ελπιδα να ρθουν…θελω να ξαναδω τον ΘΕΟ ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Προπερσι αν και δεν ειχε πολυ κοσμο στη σαλονικα ηταν απο τις καλυτερες συναυλειες της ζωης μου…Ελπιζω να ξαναερθουν…

Εγώ πάντως λέω να κάνω μια ψακτική για Tilburg!!!

ελα ρε!..οταν ξεκινησε το γκατερ μπαλετ εβαλα τα κλαμματα…η καλυτερη μερα της ζωης μου

Στο When The Crowds Are Gone ανατριχίλα… έχοντας γνωρίσει και τον Mountain King λίγο πριν το live backstage άνετα ήταν από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου!!!

δεν το συζητω ρε συ…να βλεπεις το ΘΕΟ σου για πρωτη φορα ηταν κατι συγκλονιστικο…στa believe k when the crowds are gone εχυσα μια λιμνη δακρυα να πουμε…μολις τελειωσε το λαιβ ειπα πως αν δω Savatage δε θα επιζησω…βεβαια ας τους δω κ ας μην επιζησω…

Μακάρι κάποτε να το ξανασκεφτεί o Jon και να κάνει το πολυπόθητο reunion έστω και για ένα tour!!!

σχεδον αδυνατο βεβαια ας μην κοροιδευομαστε…αν και αδυνατω να καταλαβω το λογο…

Πραγματικά θεωρώ ότι ένα πιθανό tour θα είναι απόλυτα επιτυχημένο αλλά και απορίας άξιο γιατί τόσα χρόνια πεισσματικά δε γίνεται… :S

Και γιατί να περιλαμβάνεται η Ελλάδα και ειδικότερα η πόλη μου στην περιοδεία; Για τα 150 άτομα που πήγαν σε κάθε μία τις δύο προηγούμενες φορές στη Θεσσαλονίκη; Όσοι είμασταν βέβαια, ειδικότερα στην πρώτη συναυλία, απολαύσαμε ενα setlist βγαλμένο μέσα απο τα όνειρα μας…

Απο τη μια εχεις δικιο…αλλα αν ηθελε κοσμο ας εφερνε τους savatage…