Journey/ Foreigner / Styx - UK Tour

εγώ στο πηγάδι κατούρησα? :?

Από ticketmaster τα πήρες και συ;

ναι…

Μαλακία… και αν θυμάμαι καλά τα πήρες και λίγο πιο πριν από μένα. Ε λογικά θα στείλουν όπου να’ναι δε μπορεί!!

:smiley: :smiley: :smiley:

Θα πω κατι που θα βαλει σε κινδυνο την σωματικη μου ακεραιοτητα, αλλα θα το πω…

ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΛΟΝΔΙΝΟ (4/6)!!!

Αν και θα ειμασταν ετσι κι αλλιως Λονδινο εκεινη τη μερα, δεν θα πηγαιναμε…Με χαλαγε πολυ το οτι ηταν μονο καθημενοι…Αλλα εκατσε απροσμενα και τελικα με τα πολλα εκλεισε…

Τωρα η negative creep με ψαχνει…Ωχ Μαρινα μη βαρεσεις πολυ…Εκατσε απροσμενα και στο μπαμ, δεν το ειχαμε υπολογισει…:p:p

Χμμμμ τελικά θα είμαστε αρκετοί! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

τρελαθηκες ? εκτος αν ολοι αυτοι παιζαν σαν support στους flames ,τοτε καποια πιθανοτητα υπηρχε .

σωστο … και ισως και μεγαλο νουμερο ειναι αυτο . Προκειται για την μεγαλυτερη μουσικη ανακολουθια ,ελληνικου με διεθνες κοινο .Αυτα τα 3 οπουδηποτε θα γεμιζαν τους χωρους , απο ινδονησια -ιαπωνια μεχρι χαβαι και οκλαχομα .

το γιατι , εχει αναφερθει κατα καιρους .

Τελικα ποιοι θα βρισκονται στη συναυλια του Λονδινου και Λονδινο γενικοτερα εκεινες τις μερες…??

Εμεις ανεβαινουμε 3/6 βραδυ και φευγουμε 5/6 απογευμα για Δουβλινο…

Χαρη στο Α3 ειναι και τα δικα μας εισιτηρια…??
Γιατι αν ειναι τοσο κοντα θα αρχισω να καβλωνω απο τωρα…:stuck_out_tongue:

παρόν

Έλα να μαζευόμαστε!!!

Ελληνάρες invading London:

Rasputin (3-5/6)
Τραμπάκουλας
Astaldo (4-7/6)

Είσαι τυχερός γιατί εκ των πραγμάτων τελικά δεν θα μπορούσα καμία απ αυτές τις ημερομηνίες,πρώτον και δεύτερον ήξερα πριν απο σένα ότι θα πας καθώς είχα πληροφορηθεί για το ορφανό εισητήριο του οποίου και ήμουν σίγουρη πως δεν θα αρνιόσουν σε καμία περίπτωση να γίνεις κηδεμόνας!!Οπότε εγώ θα αρκεστώ στις φωτο που θ’ανεβάσει ο Χάρης σε κανα fb :stuck_out_tongue:
(την σωματική βία θα την γλιτώσεις,γιατί είμαι και κοντή αλλά όχι την ψυχολογική!Μην νομίζεις ότι τέλειωσα μόνο μ’ένα ψωροποστ εκβιασμού όπως αυτό)

Ουφ, φθηνα την γλιτωνω…:stuck_out_tongue:

Θα αναγκαστω να δωσω υποσχεσεις οτι θα σε παω Sweden Rock του χρονου…??

Χρηστάρα, ελπίζω να ενημερώθηκες πως το εισιτήριο που παίρνεις είναι… δικό μου :roll:
(θα πήγαινα στη συναυλία, αλλά προέκυψε εκδρομή στην Ιρλανδία που δεν ήθελα με τίποτα να χάσω. Και εντάξει, αγαπάμε Journey αλλά δε πεθαίνουμε κιόλας :p)

Οχι δεν το ηξερα, τωρα το μαθαινω…

Ελπιζω να ειχες κλεισει 2 μαζι σε θεσεις, γιατι ειμαστε 2 ατομα (2 εισιτηρια πηραμε) και δεν θελω να ειμαστε μακρια…

Ιρλανδια πρεπει να γαμαει…Θα τιμηθει και αυτη…

Δεν χρειάζεται να το πηγαίνουμε τόσο μακρυά,υπάρχει και το firefest :stuck_out_tongue: (άκου θα αναγκαστεί κιόλας,τραβάτε με κ ας κλαίω!!!)

Ιδού οι αδικίες της ζωής κυρίες και κύριοι!!

Βασικά ο Χάρης τα έχει κλείσει, οπότε ρώτα αυτόν, αλλά νομίζω όλα μαζί είναι και μάλιστα όλα αρκετά μπροστά! :wink:

Καλα θα το τσεκαρω…Αν και δεν νομιζω να εχει κανει μαλακια και να τα εχει παρει ξεχωριστα…

Να μπει να εξηγηθει ο ψηλεας…:p:p

Θα τιμηθουν δεοντως τα εισιτηρια σου στα χερια μας…Μεινε ησυχος…!!!

Sorry που ημουν αδικαιολογητως απων μερικες μερουλες…

Δυστυχως θα σε απογοητευσω…ειναι χιλιομετρα μακρια απο την σκηνη…Α4! :smiley:

ΕΣΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ BETRAYER!

6αδα εισητηριων μαζι βαρεσα, σαν τα αυγα τα αγοραζω τα καταραμενα.

Τα εισητηριακια θα λαβουν ΜΠΟΛΙΚΗ φροντιδα και προδερμ.

Negative: Ναι, θα ανεβασω. :stuck_out_tongue: