ναι το κοινό το γνωρίζω. όπως γνωρίζω πως υπάρχει απόσταση από το “πάμε στους Journey” μέχρι το “πως τους λένε αυτούς που λέγανε το Open Arms”. τεσπά μακάρι να έχω λάθος αλλά δεν νομίζω πως η Ελλάδα ένιωσε ποτέ με Journey
Μην υποτιμάς τους σαραντάρηδες, απλά αυτἠ τη στιγμή είναι ταπί και ψύχραιμοι.
Η κόρη μου έμαθε να παίζει το φέηφουλυ παρεπιπτόντως προχθές, δουλέυουμε και υπογείως.
Η μαμά δεν θα ερχότανε όμως σε ενδειξη διαμαρτυρίας γιατί είναι Πέρυ “Τζιχάντιστ” και αρρωσταίνει με τον Πινέζα
μάλλον γιά τους 50άρηδες μιλάμε τόση ώρα
εδώ εγώ κοντεύω τα 40 :lol:
Αλητάμπουρα, 45 είμαι, ο κολλητός μου, συνομίληκος και επίσης φανατικός τους έμαθε από τον πατέρα του, μεγάλο φαν των Σικάγο και Τζέρνευ
Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα πιστεύω κι εγώ. Και γενικότερα με τον αμερικάνικο αορ/χαρντ ροκ ήχο, ειδικά τελών 70’s/αρχών 80’s δεν νομίζω να είχε ποτέ η Ελλάδα ιδιαίτερη σχέση πέρα από 5-6 σινγκλάκια στο ραδιόφωνο(σύνολο ε, όχι ανά μπάντα). Μάρτυρας κι η συναυλία των KISS πριν λίγα χρόνια.
:):!:
Για λίγα χρόνια, όπως και με το DSB πρόσφατα, οι Journey ήταν κομμάτι της ποπ κουλτούρας, ακόμα μπερδεύεστε από το σαιτ που βρίσκεστε.
ok, μας πείσατε. θα βάλουμε Journey στο party (σημέρα πλέον).
[SPOILER]μπορεί και παραπάνω από 1 κομμάτι… :p[/SPOILER]
Είδες για πότε σωφρονίζεται το ρόκιν;
Kαλά βρε σκάω, έγινα φορτικός, αλλά μου αρέσουν τα δέβατα. Rock you tonight at the party (με μπλούζα Ινφίνιτυ)
Απλά να υπενθυμίσω πως είχε 4.000 σε μία μέρα που έπαιζαν και οι: Blues Brothers, Twisted Sister, Roxy Music KAI Iggy Pop. Την ίδια μέρα όλοι. Κοινώς δεν ήταν μόνο 500 οι “ταλιμπάν”. Γιατί για τους “περαστικούς” είχε πολύ πιο “γνωστά” (βλ. ραδιοφωνικά) ονόματα να πάνε.
Αν έχει όρεξη κανείς να δει μια μπάντα να … και να …, στα ντουζένια της, άμα γουστάρετε την εποχή προ E5C4P3, κυκλοφορεί στο σωλήνα ένα λάιβ στη Γιαπωνία (sic) με αναβαθμισμένο ήχο. Ο Περάκος καλυβώνει ψύλλο στον ανήφορο βεβαίως βεβαίως, όχι ότι τα υπόλοιπα αλάνια κάθονται και τον κοιτάνε 8)
Ωραίος 8). Μόλις έψαξα και στο βρήκα και στο DIME και έχει seeders, θα κατεβεί από εκεί 8).
EDIT: και [U]εδώ[/U] για όποιον θέλει.
Aν έχεις τόρεντ, στείλε καλύτερα κανένα τέτοιο λινκ γιατί τα πολλά φαιλς τα βαριέμαι
Έχει λινκ στο σάϊτ με τα πολλά φάϊλς που έβαλα , απλώς πρέπει να είσαι ρέτζιστερντ στο ντάϊμ.
Πω πω, πόσες αγγλικές λέξεις χρησιμοποιούμε :lol:.
Ελπίζω να κάνεις ρέτζιστερ χωρίς τραμπλ και να κάνεις ντάουνλοουντ ίζυ. :lol:
Σκέτος Μπαμπινιώτης διάλογος…
Edit: Yay!!! Thanks brother!
Έκανες registration; Θα λιώσεις εκεί, να ξέρεις 8).
Προς το παρόν απολαμβάνω αυτή την συγκεκριμένη συναυλία, είχα δει παλιά σχεδόν όλα μεμωνομένα με τον παλιό ήχο αλλά να βλέπεις την τριάδα Of A Lifetime, Kohutek, People and Places στη σειρά και με πολύ βελτιωμένο ήχο ειλικρινά κάνει τους σημερινούς Journey να δείχνουν σαν παιδάκια του κατηχητικού. Η έκδοση του Cryin’ επίσης και τόσα άλλα καλούδια σε αυτή τη συναυλία, οι στιγμές μεγαλείου μιας μπάντας στα ντουζένια της και καταλαβαίνει κανείς όταν περάσουν τα χρόνια και κοιτάξει πίσω πως τέτοιες στιγμές δεν ξανάρχονται…
Edit: progressive/jam, rock n roll, classic rock, hard rock, soul/blues, early aor, μερικά από τα μουσικά είδη που παρελαύνουν σε αυτή τη συναυλία.
Είχανε και το καλό-καλό lineup τότε, παπάδες έπαιζαν και έκαναν όλοι.
2/5 από αυτά θα ξανασμίξουν με τον Κάρλος και ελπίζω να θυμηθούν να καλέσουν ξανά όλη την ιερατική σύνοδο…
Journey may never make another album ? because they?re not sure anyone wants them to.
Keyboardist Jonathan Cain says the relative failure of their last release, 2011′s Eclipse, has led them to rethink the value of writing and recording new material.
He tells The Pulse Of Radio: ?We?re not convinced the market will bear another CD from us. And it?s so much work to make one.
?The last album we made was a departure; we did a heavy rock?n’roll record. It wasn?t received very well in the States and they kinda liked it in Europe. That?s what I thought was going to happen. It barely sold 100,000. After all that time and money, what are we doing here??
Cain says Journey may decide to release an EP rather than a full-length record ? but that their thoughts are directed to the stack of material they already have.
?We have a great catalogue here, right now, to play,? he reflects. ?We?ve got a lot of songs that we?re not even playing. So we?re like, ?What?s the point of making a new CD right now???
Ωραία, να σιγουρέψουμε το Σαντάνα, πάντα έλεγα ότι μπορεί να βγάλουν άλλη μία κυκλοφορία ή καθόλου. Αν και ο κλαψομούνης Κέην είναι μανούλα σε τέτοιες δηλώσεις, μπορεί να κρύβεται και η αλήθεια σε αυτή όμως.