Δίκιο έχεις όπως το θέτεις, συμφωνώ, απλά από τη στιγμή που είχαν τον JSS δεν πιστεύω ότι χρειάζονταν αλλαγή - άσχετα αν εν τέλει τους “κάθησε” καλά. Και με τον JSS δε λέω ότι θα είχαν νέο ήχο ή κάτι, αλλά ρε παιδί μου θα ήταν κάτι έστω και λίγο διαφορετικό.
δε αμειζινγκ στορι οφ…πινέζα
ρε γαμω τα πάντα όλα ελλάδα θα έρθουν ποτέ;…εντάξει βγαίνουμε στα εξωτερικά για συναυλίες, αλλά η ψυχή-συντάκτης-φίλος-(α)χιουμορίστας δεν νομίζω πως θα τραβηχτεί ποτέ για ένα τέτοιο λάιβ
πρόπερσι ήταν καλή περίπτωση παρέα με foreigner πάντως
Εκεί γύρω στο 2008 που κάνανε την “ανάσταση” στας Ευρώπας έιχαν 100χιλ κασέ με την τιμή στην Αμερική να ήταν πολλαπλάσια 2,5 φορές, σε δολάρια. Με πάσα επιφύλαξη.
500 δεν θα είναι στην Ελλάδα ηρεμήστε, υπό κ.σ. 10 φορές επάνω ναι. Αλλά είναι και η κρίση που δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο. Το DSB σου μαζεύει 4000 κόσμο από μόνο του.
γιά κάποιο λόγο οι ΤΟΤΟ στην Ελλάδα έχουν μεγαλύτερο έρεισμα
και προσωπικά αν το πάρω, είχα ακούσει τους ΤΟΤΟ από τα 10 μου και πρωτοάκουσα Journey τυχαία στο ραδιόφωνο στα 19 μου. Hold the Line και Africa κυρίως ήταν massive εδώ
Επειδή γνωρίζω το 80᾽ς ελληνικό ραδιόφωνο πάρα πολύ καλά μέχρι και το 86 είχαν παιχτεί άπειρα τραγούδια. Θα σου πω ενδεικτικά μόνο κάτι “εκτός” Journey, Oh Sherrie, She’s mine, Foolish heart, παίζονταν καθημερινά από τον Άκη Έβενη (πραγματικό επώνυμο Αρκούδας) ο οποίος ήταν τότε μαζί με Πετρίδη οι πιο δημοφιλέις εκπομπές. Τα άτομα από 80᾽ς θα τρέχανε. Στα 90᾽ς είχαμε την υπενθύμινση της Μαράια στο Όπεν Αρμς και στα τελευταία 5 χρόνια ένα απίστευτο κρεσέντο του Νο1 ντιτζιταλ σινγκλ έβερ μέχρι πριν λίγο καιρό.
Το μόνο πρόβλημα ακούει στο όνομα εισητήριο, σήμερα που μιλάμε.
Εδιτ. Μην σε μπερδεύει η αμπαλίαση από μελωδία του Ελληνικού ροκ κοινού, ζήτημα αν το 10% θα ήταν ροκ κοινό και πολύ λέω.
Ε δεν λέμε ότι δεν ξαναπαίχτηκαν, σε τέτοιες περιπτώσεις θες 3 μέγκα χιτς και στην προκειμένη περίπτωση δεν έχεις και έλλειψη. Αν ήσουν στους Τοτο καταλαβαίνεις για τι κοινό μιλάμε.