Jucifer (usa), Earth Of Distrust (gr), Korsikov (gr) - 9/11/13 @ Αθήνα, Six Dogs

Αυτό που ονειρευόμουν τελικά, φαίνεται να πραγματοποιείται.
Παρασκευή Suma στο Six Dogs και Σάββατο Jucifer στον ίδιο χώρο. Κορυφαίο ΣΛΑΤΖ διήμερο ρε πούστη μου.

Επίσης οι Jucifer έρχονται με αδιανόητη δισκάρα που αναμένεται να καταστρέψει αυχένες, ζωντανά.

https://www.facebook.com/events/152558808282519/

Περισσότερες πληροφορίες, εν καιρώ, φαντάζομαι.

Γαμω, το φετινο τους οντως ειναι αδιανοητα χιεβυ

Άκυρο τελικά για Θεσσαλονίκη ή παίζει να γίνει σε άλλο μαγαζί? Θα παίξουν μόνο Αθήνα? Γνωρίζει κάποιος τι παίχτηκε? :?

08/11/13 Eightball Club - Thessaloniki (GR) ::: CANCELLED!
09/11/13 Six d.o.g.s - Athens (GR)

https://www.facebook.com/events/152558808282519/

θα γίνει μόνο η συναυλία της Αθήνας.

περισσότερες πληροφορίες εδώ:
https://www.facebook.com/events/615574611828060/

Ανακοινώθηκαν τα support. Εarth of Distrust και Korsikov.

Ε, ρε, γλέντια!!!

μεσα και γω

Και είχα στριμωχτεί στο μπάρ τρύπα του 013 γιατί έλεγα σιγά μην ερχόντουσαν Ελλάδα
Ομορφιές! :smiley:

bump

Λίγες μέρες έμειναν και πάρα πολύ λίγα 10ευρα εισιτήρια στο eventbrite!

Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Jucifer (usa)
Earth Of Distrust (gr)
Korsikov (gr)

Πόρτες: 21.00

Είσοδος:
?10 (περιορισμένη προπώληση στο http://jucifer-ath.eventbrite.com/)
?15 (ταμείο)

Εκκεντρικοί rock νομάδες, decibel junkies, φανατικοί πιστοί της ηλεκτρικής ενίσχυσης: ξεπερνώντας τους τυπικούς χαρακτηρισμούς και ταγμένοι με πίστη στο ασυμβίβαστο lifestyle και ακραίο μουσικό τους attitude, οι εκκωφαντικοί Jucifer, το ριζοσπαστικό noise rock/sludge duo από την Georgia των ΗΠΑ, έρχονται στην Ελλάδα για μία στάση από το - αισίως 12χρονο! - καθημερινό nonstop world tour τους, στις 9 Νοεμβρίου στην Αθήνα!

Σχηματίζονται το 1993 και παρ?όλο που ξεκινούν ως παραδοσιακό power trio, το κοινό όραμα της Gazelle Amber Valentine (μπάσο) και του Edgar Livengood (drums) θα χαράξει με καθαρότητα την επικείμενη κοινή μουσική πορεία τους: οι οδυνηρές σε ένταση και βραδύτητα live εμφανίσεις τους θα εκτονώσουν την ακραία drone κιθαριστική εμμονή τους ενώ ταυτόχρονα η μουσική πολυσυλλεκτικότητα του ντουέτου θα διοχετευτεί εξ ολοκλήρου στην πλούσια δισκογραφία τους , όπου η pop ευαισθησία και ο ωμός rock αυθορμητισμός συναντάνε την επιθετική sludge και τα φρενιασμένα grind ξεσπάσματα.

Το 2001 αποφασίζουν να εγκαταλείψουν την κοσμική ζωή, μετακομίζουν στο γεμάτο ενισχυτές και καμπίνες RV τους και βάζουν μπρος το απόλυτο rock tour σχέδιο ? την έναρξη της διαρκούς nonstop περιοδείας τους ανά τον κόσμο, καθώς και την ίδρυση της νομαδικής DIY Nomadic Fortress Records, μια επιλογή-μονόδρομο για το διψασμένο για μουσική αντρόγυνο. Με το εμβληματικό τείχος από ενισχυτές στα μετόπισθεν να ψηλώνει χρόνο με τον χρόνο, οι Jucifer παράγουν τον κυριαρχητικό live ήχο τους με απόλυτη ακρίβεια και συντονισμό: οι θηριώδεις κιθαριστικοί αυτοσχεδιασμοί της Amber βρίσκουν στήριγμα στα εκρηκτικά μονολιθικά τύμπανα του Edgar. Ο αποκαλυπτικός τους live ήχος θα καταγραφεί τελικά για πρώτη φορά με πιστότητα στο τελευταίο θηριώδες WW2 concept-epic LP ?За Волгой для нас земли нет? (2013), έναν αποκαλυπτικό φόρο τιμής στην μεγαλειώδη μάχη του Στάλινγκραντ και τον αδιαφιλονίκητα επιθετικότερο δίσκο της χρονιάς.

Μέσα στα 12 χρόνια συνεχόμενης περιόδευσής τους κατάφεραν να κάνουν εκατοντάδες εμφανίσεις σε Αμερική/Ευρώπη/Ασία, πλάι σε θρυλικά ονόματα της underground όπως οι Melt Banana, The Melvins, Eyehategod κ.α… Στις 9 Νοεμβρίου, οι πολεμικοί καταστροφικοί sludge ήχοι των Jucifer θα ακουστούν για πρώτη φορά και στην Αθήνα, στη σκηνή του six d.o.g.s.

Links:
http://www.jucifer.net/


fb event page: https://www.facebook.com/events/615574611828060/

αααχ

Εκατσε προσκληση, πολυ καλα θα περασουμε και αποψε:!:

Οι ωτασπίδες με έσωσαν και πάλι. Ισωπεδωτικοί.

Τρομοκρατία ήτανε !!!

Και παρολα τα χαμηλα κουρδισματα και τον απιστευτο ογκο, ηταν πολυ καλοι μουσικοί!!! δεν το περιμενω τοσο ουσιαστικό λάιβ! τρου τελειως

Υπάρχει όλη η συναυλία στον σωλήνα.

Αυτή η συναυλία έκλεισε το καλύτερο sludge διήμερο που έχει λάβει χώρα σε αυτό τον τόπο. Πραγματικά οι Jucifer έσκισαν και δε χρειάστηκαν καν ωτασπίδες, όπως σε κάθε τίμιο σλατζολάιβ.
Διαβάστε δύο ριπορτάκια παρακάτω: