Judas Priest - A Touch Of Evil Live (2009)

Ακομα μια live κυκλοφορια απο το αγαπημενο μου συγκροτημα.

Για μενα ηταν ακομα μια απογοητευση οπως και το προηγουμενο live τους.

Η παραγωγη ειναι αρκετα καλη,αλλα ειναι φανερο οτι ο Rob δεν το χει τοσο πλεον.

Το προτεινω μονο σε die hard fans,η σε καποιους που εχουν ας πουμε μια απορια πως ακουγεται το dessident agressor εν ετει 2009…

Και επιτελους βγαλτε απο το setlist το painkiller,η υπομονη μας Rob εχει και καποια ορια!

Το Highlight του δισκου για μενα ειναι το Death απο το Nostradamus,γιατι ταιριαζει αψογα στην “καμμενη” φωνη του Halford.

Touch of Evil Voice Live

Έχει βγει κιόλας; Πού το βρήκες Γιάννη;

το διαφημίζει και ο sport-fm!

βασικά μπορεί να διαφωνώ με πολλούς, αλλά δεν έχω πειστεί ότι η επιστροφή του Halford απέδωσε σημαντικά στους Priest.

ίσως φταίει το γεγονός ότι μεγάλωσα με το Live Meltdown 98, αλλά πραγματικά πιστεύω πως τα τραγούδια των Priest δεν μπορούν να ακουστούν καλύτερα live από ότι ακούγονταν σε αυτό το cd πλέον.

Επίσης, όπως σχεδόν όλες οι μεγάλες σε όνομα μπάντες έτσι και οι Priest δεν παρεκλίνουν της λογικής studio album - live cd/dvd. Απλά για κάποιους (που το κάνουν ΠΑΝΤΑ καλύτερα είναι ανάθεμα και κατακριτέο), ενώ για άλλους απλά διαδικαστικό.

Δυστυχως οσον αφορα Priest και 00’ς, η αληθεια βρισκεται μονο

στο Subterfuge. Και στα υπολοιπα κομματια αυτου του εξαιρετικου δισκου.

άνισος δίσκος. πάρα πολύ.

Hell Is Home, Feed On Me, In Between, Lost And Found, Subterfuge (φυσικά!)
άντε με το ζόρι Bloodsuckers και One On One.

από την άλλη έχεις Worth Fighting For, Angel, Eulogy και Lochness από το Angel Of Retribution.

γενικά πεσμένο επίπεδο πάντως οι Priest.

Η αλήθεια βρίσκεται παντως (και) στο διπλό tribute που κυκλοφόρησε κάπου το 97.

Εγω το βρηκα…παρανομως:D

Μεγαλωσες με το live meltdown?8O

Για μενα η επιστροφη του Rob ηταν πολυ θετικη και θεωρω και τα δυο albums ανωτερα (ειδικα σαν συνολο) των αντιστοιχων με Ripper.

Αφηστε που ο Ripper αν και επιανε νοτες κτλ,δε μου αρεσε καθολου η χροια του και η βλαχοαμερικανικη προφορα του.Κατεστρεφε ολα τα κλασικα κομματια.

Τεινω να καταληξω οτι το Aor ηταν καλυτερο εν τελει του Nostradamus,οσο και αν μου αρεσε να ακουω κατι πιο πειραματικο απο ενα συγκροτημα που αν μη τι αλλο ποτε δεν επαναπαυθηκε στο ιδιο στυλ.
(γκουχου maiden)

Αλλο ομως να εχεις εναν τραγουδιστη ο οποιος να ειναι τοσο πεσμενος και αλλο να εχεις εναν που διατηρειται ακομα σε πολυ καλη φορμα.(πχ Dickinson στους Maiden)

Καλό live αλλά η φωνή έχει φάει τρελή επεξεργασία!

O Bruce ειναι αλλη φαση, ο ανθρωπος ειναι πιλοτος η φυσικη κατασταση ενος πιλοτου δεν συγκρίνετε με ενα απλο ανθρωπο. Οσο για Halford εχω να πω πως καποια πραγματα δεν γινετε να τα αντικαταστησεις, η φωνη του Ρομπ ειναι δεδωμενη πλεον αυτο ομως δεν σημαινει πως πρεπει να παρει δρομο, τελος πιστευω πως ειναι λαθος κινηση το λάιβ τους

Γιεπ, το περίμενα πως και πώς, 17χρονος τότε πέρναγα τη φάση που αγόραζα τη δισκογραφία τους, άκουγα το Jugulator και περίμενα πως θα έλεγε ο Ripper τα τραγούδια των Priest. Μερικά τα απογείωσε. Γενικά, το live μου έβγαζε και συνεχίζει να μου βγάζει απίστευτη δύναμη.

είναι στο σύνολό τους. Cathedral Spires όμως. και γενικά σε μεμονωμένες στιγμές τα album με τον Ripper έχουν δύναμη. έχουν και πολύ filler όμως.

διαφωνώ απείρως. άκουσε μόνο πως λέει το Desert Plains στο live in London, ας μην πω και το Diamonds And Rust. Σήμερα ο Halford δεν ακουμπάει καν εκει.

Το Nostradamus το επικροτώ ακόμα σαν κίνηση, αλλά ακόμα με κουράζει. Κομμάτια σαν το Alone βέβαια είναι άλλο πράγμα. Το ήθελα και το περίμενα καλύτερο πάντως.

Οκ μην τρελαθούμε, δεν διαφοροποιούσαν και τόσο πολυ το ύφος τους οι Priest. Περισσότερο την παραγωγή διαφοροποιούσαν.

Εκεί όσο και αν δεν το θέλουν κάποιοι υπάρχει τεράστια διαφορά. Αν υπάρχει ένα πάνθεον πιο παλιών τραγουδιστών Dickinson, Dio, Adams είναι σε άψογη κατάσταση, ενώ ο Halford “τα χρειάζεται” στα live. Μου έχουν πει για πολύ delay.

Ρε παιδιά είναι άδικο να συγκρίνουμε έναν 60άρη μ’ έναν 30άρη, δε νομίζετε;

Ο Rob προφανώς και δεν μπορεί να φτάσει τις ψηλές του Ripper.

Αλλά ο Ripper αντίστοιχα δεν μπορεί να φτάσει τη χροιά του Rob.

Όσο για τους άλλους που λέτε, πρέπει να έχουμε υπ’ όψιν μας ότι ούτε ο Bruce, ούτε ο Ronnie οδήγησαν ποτέ τη φωνή τους τόσο στα άκρα όσο ο Rob.

Ο Adams απ’ την άλλη περισσότερο από τους άλλους δύο, και όντως είναι σε καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή, αλλά επίσης είναι νεώτερος, και αν θυμάμαι καλά κι αυτός τα είχε φτύσει πριν κάποια χρόνια.

Λίγος σεβασμός για τα ιερά και όσια τέλος πάντων. :frowning:

Καλά τα λέει ο Γράκχος. Άν υπάρχει ταβάνι στους μέταλ υψίφωνους, μόνο ο Χάλφορντ το ακούμπησε.

Mόνο εγώ πιστεύω ότι μετά τα 2 θεικά λάιβ του Χάλφορντ και το Μελτντάουν του Όυενς, αυτή η κυκλοφορία είναι ανούσια?

Δεν κάθονται να γράψουν κανά αλμπουμάκι λέω εγώ?

πρώτα από όλα κανείς δεν μείωσε την αξία του Halford. το ότι του έχει πέσει (η φωνή ντε) εδώ και χρόνια είναι απλά ένα συμπέρασμα.

τα ύψη που έχει φτάσει όλοι τα ξέρουν.

τι άλλο δίσκο; δεν έχουν ένα χρόνο που έβγαλαν το Νοστράδαμους. ότι να’ναι λεμε.

τώρα κάνουν περιοδεία στην Αμερική παίζοντας όλο το British Steel και μετά έχουν σκοπό να παίξουν όλο το Nostradamus live αν τα καταφέρουν.

Τα live album μετά το Meltdown (ένα μετά από κάθε album) δεν έχουν ιδιαίτερη αξία, αλλα μια χαρά είναι για τον οπαδό της μπάντας. Καλύτερα να υπάρχουν και όποιος θέλει να παει να τα πάρει, παρά να μην υπάρχουν. Δεν αναγκάζει κανείς κανένα να πάει να αγοράσει.

Εγώ αν και συμφωνώ εν μέρει ότι η φωνή του δεν φτάνει στα ίδια ύψη με παλιότερα, δηλώνω ότι η εκφραστικότητα του λόγω της εμπειρίας που έχει τώρα δεν συκγρίνεται ούτε με 100 οκτάβες μαζί. Ο τύπος απλά γαμάει.:metal:

Όχι και εγώ έχω ακριβώς την ίδια άποψη:wink::!:

!

Δε σ αρεσει το Metal Messiah?! Ελα ρε.

Το Demolition ειναι αναμεσα στους δισκους των Priest που πραγματικα δε μου παει καρδια να κανω skip σε κομματι. Αν και τα Machine Man & Jekyll And Hyde ειναι ομολογουμενως ψιλομετρια.

Αναμενομενο βεβαια, ειναι κι 71 λεπτα δισκος εδω που τα λεμε.

Κι εγω το θεωρω ανισο btw, αλλα για εντελως διαφορετικους λογους. Παραγωγη. Γελα ο κοσμος.

Βλακειούλα είναι και το Demolition αλλά τουλάχιστον ήταν καλύτερο από το σχεδόν απαράδεκτο Jugulator-ακόμα κλαίω τα λεφτά μου!

Πραγματικα, ξερεις πως η ψυχη σου προκειται να καιγεται στην πυρα forever after για τις υβρεις που ξεστομιζεις, ε;

Ε οχι κι απαραδεκτο μωρε. =\ Burn In Hell και Cathedral Spires; Καλα, ειναι κι αλλα που μ αρεσουν, αλλα προφανως δεν αρεσουν σε σενα. :?

Παίζει αυτά τα 2 και το ομώνυμο να είναι τα μόνα που αξίζουν! Ειλικρινά μου την δίνει στα νεύρα αυτός ο δίσκος! Όσο για την παραγωγή του Demolition ένα δίκιο το έχεις…

Εχει δυναμη,επειδη ειναι νεος ο τραγουδιστης.Συναισθημα στα παλια κομματια δε βγαζει με τιποτα ομως.

Ενα συν ομως το παιρνει για το Touch of Evil και το Diamonds.

Διαφωνω για το desert plains,πιστευω η αντιστοιχη live εκδοση του Halford του 82 ειναι ασυλληπτα ανωτερη.

Μη μιλησω για Sentinel στο Priest live που τα τα ισοπεδωνε ολα.Γενικα ολο το Priest…live! απο πλευρας φωνητικων τα σπαει ασχημα.

Θεωρω το burn in hell μια απλα πορωτικη ποζερια.Το Cathedral Spires οντως ειναι φοβερο.

Λετε αν βγαζαμε ενα best of του Nostradamus να εβγαινε καλυτερο του AOR?Τεσπα.

Καλα δε λεω heavy metal κανανε καθαρο,ειδικα στα 80s.Αλλα σκεψου και τα albums των 70s τι διαφορες εχουν μεταξυ τους.Σκεψου επισης ποσο ανατρεπτικες ηταν οι κυκλοφοριες Turbo και επειτα Painkiller για το υφος των Priest.(κ Nostradamus)

Τι εννοεις delay?Εννοεις την ηχω που βαζουν ως εφφε?

Dickinson και Dio ειναι σε καλυτερο επιπεδο σιγουρα,για adams δεν ξερω.

Σκεφτειτε ομως ποσο στο οριο πηγε τη φωνη του ο Rob (που το αναφερατε κιολας) και τις καταχρησεις που εχει κανει.Εξαλλου,ο Rob ηταν σιγουρα πιο “αυθεντικος” μεταλας απο και τους Dio και Dickinson.Αυτο βγαινει και στις ερμηνειες του,που εβγαζε και συναισθημα και αυτο το in your face.

Για μενα τα αποκορυφωμα του Rob ειναι στα 70s ξεκαθαρα.Ακουστε ερμηνειες στα sad wings,sin after sin κτλ.

Επισης να πω οτι δεν πιστευω οτι εχει πεσει επεξεργασια,γιατι ακουγοταν σχεδον ακριβως ετσι στο live το προηγουμενο καλοκαιρι,δηλαδη πεσμενος!Μη μου πειτε οτι ειναι ικανοποιητικη για τα επιπεδα που ειχε βεβαια,αποδοση.

Παντως το 2004 ειδικα και το 2008 οσο κ να εχει πεσει,τραγουδαει πορωτικα ρε παιδες.Κι ας μην του βγαινει τοσο οσο παλαιοτερα…

Αφηστε που πραγματικα εδωσε φοβερη ερμηνεια στο 2004 στο Diamonds and Rust.Τι Ripper μου λετε μετα…