Judas Priest/Bruce Dickinson @Release Athens 21/7/2024

18.45 η 19.00 Accept πιστεύω.

1 Like

Και κατά τις 2.30 με 3.00 οι priest.

4 Likes

Και μετά μπουζούκια

1 Like

σοβαρά?

Μετά το restless and wild

14 Likes

Κλαίω

Με τέτοια ζέστη είναι πολύ πιθανο

Εγώ έχω συγκεκριμένο σημείο στο Ριλιζ πάντα και την βγάζω ζάχαρη

4 Likes

Θα βγούνε όλα τα μυοσκελετικά προβλήματα στην επιφάνεια!

Πάντα δεξιά φαντάζομαι :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

17:45 Saturday Night Satan
18:45 Accept
20:30 Bruce Dickinson
22:30 Judas Priest

Λίγο βάρβαρο για τους Accept και για εμάς αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαστε εκεί

Θετικό ότι όπως φαίνεται από το πρόγραμμα ο Μπρους , αν δεν μας ζαλίσει ( ή δεν τον ζαλισουμε κι εμείς δλδ ) πάει για full set 90 λεπτών

5 Likes

Στους SNS ούτε ο ηχολήπτης θα είναι παρών.

7 Likes

Εγω πιστευω παει για 75’ ο Bruce. Θα δειξει.

3 Likes

ωωω 45 λεπτά αναμονή μετά λες , ε; Βαρύ

Εύχομαι να έχω έχω δίκιο χαχα

Η εμπειρία από το release aυτο δείχνει.
1 ώρα και ένα 15 ο Bruce

Μην κουραστεί το παλουκάρι…

Τα 45 λεπτά αναμονή είναι στανταρ στο Release. Και πολλές φορές είναι και απαραίτητα για να κατσουμε λίγο οι γηραιότεροι , να πάρουμε καμιά μπύρα , να ρίξουμε ένα ( τουλάχιστον ) κατούρημα και να επιστρέψουμε στη θέση μας.

3 Likes

Σωστη η ανακοινωση του release για τα καπνογόνα. Με μια αντίστοιχη στους maiden θα είχαμε δει το the number of the beast.

12 Likes

Καλά δεν ιδρώνει το αυτί μερικών.
Αυτό πάντως με το να τους πετάξουν έξω, θα έπρεπε να είναι ο κανόνας σε όλες τις συναυλίες.

Εύχομαι και στο αυτονόητο, στο κάπνισμα στους εσωτερικούς χώρους

11 Likes

μπα

απλά σε σχέση με άλλους διοργανωτές εμπιστεύομαι λίγο περισσότερο το Ριλιζ ότι θα μπορέσει να ελέγξει κάπως την κατάσταση μήπως και περιορίσει την είσοδο καπνογόνων. Αν και δεν τους θυμάμαι ιδιαίτερα θερμούς στους ελέγχους , ούτε θυμάμαι ποτέ τραγικά πολλά καπνογόνα βέβαια σε κάποια συναυλία που έχω πάει

βασικά δεν ήταν μόνο το number of the beast
H όλη συναυλία στράβωσε από το γεγονός αυτό και μόνο

4 Likes

Στη Βαρσοβία παντως με έψαξαν κανονικα , ακομα και τη θηκη για τα γυαλια μου που ηταν σκληρή και τους εκανε εντύπωση.
Προφανως ειναι θεμα νοοτροπίας, δυστυχως ζούμε σε ενα απέραντο μπουρδελο (και αυτο μαλλον είναι κοπλιμέντο για τη χωρα μας)
Ο αλλος νομιζει οτι ειναι μαγκας επειδη θα ανάψει μια τετοια μαλακια ενω σε ολη τη ζωη του τρωει τη μία φαπα μετα την αλλη.

13 Likes