Αρχιζει κ θυμιζει line up 00s πια
Και κα(υ)λύτερη
ΔΕΧΟΜΑΙ
Έχει κανείς ιδέα πως πάει η προπωλήση τη συγκεκριμένη μέρα;
Έλεγα να πάρω το τριήμερο στα 100 ευρω αλλα δεν μου βγαίνει τόσο νωρίς. Η αλήθεια είναι πως τη συγκεκριμένη μέρα τη φοβάμαι λόγω Bruce, ότι δηλαδή θα γίνει sold out και δεν θα βρω.
Απο που ξερεις τις τζιτζιφιες εσυ;
Γιατί στα εισιτήρια προσφορών δεν φαίνονται οι accept κάπου,αφού είναι 21/07 μαζί με priest και dickinson? Δλδ αν δεν θελεις 2ημερο και μόνο να δεις τις μπάντες priest,accept,dickinson πως θα γίνει?
Τι εννοεις? εφοσον ειναι και οι 3 μπαντες την ιδια μερα, δεν χρειαζεσαι εισιτηριο προσφορας. Παιρνεις εισιτηριο για 21/07 απλά
Μάλλον κάτι δεν διάβασα σωστά,55€ για 21/07 για τις 3 μπάντες,οκευ,έβλεπα τις προσφορές 2ημερο πρώτα και με μπέρδεψε.
Spoiler για setlist Bruce:
Ψιλοαπογοητευση το πρωτο(?) του Bruce,απο 3 κομματια accident και wedding.
4 απο τον νεο και μεσα δεν ειναι το eternity.Περιμενα να ειναι προβλεψιμο αλλα οχι τοσο ρε γμτ.
ΥΓ.Καλο το Jerusalem αλλα χαθηκε να μπει ενα Book of Thel ξερω γω?Που ειναι το Tower γτχμ?
Τελος παντων,ειναι πολλα τα 26 χρονια απο την τελευταια φορα που τον ειδα,οπως και να εχει αγαπαμε…
Καλα ρε, ντεμπουτο The Alchemist φέτος? Ενταξει, κι εγω θελω πιο πολλα απο αυτα τα δυο άλμπουμ ειναι η αλήθεια… και δεν ξερω αν θα εχει και κουτσουρεμενο σετ εδω.
Δεν μου άρεσε η αλήθεια είναι . Για να δούμε
Ήθελα Man of sorrows σαν τρελός …
Πού πας χωρίς Book of Thel ρε Bruce !?!
Μετριο priest μετριο dickinson. Παμε μωρη acceptαρα
Ε ναι ρε συ , οριακά ντροπή ξέρω γω
Το δεύτερο βράδυ άλλαξε το laughing με το starchildren και το Jerusalem με το thel. Μάλλον δε θα παίζει την ίδια παντού. Α έβαλε και tower.
Ερωτας η μπασιστρια…
Ούτε mistress of mercy ούτε face in the mirror για να μην ακούνε την αγριοφωνάρα μου οι μπροστινοί
Τα εύσημα στον Coverdale α,που ξέρει να διαλέγει.
Starchildren ΕΠΟΣ!!