Α ναι , να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, εννοείται. Δεν θα μας φας εσύ την πελατεία
θα καταντησω πιο γραφικος απο τους γερους του Muppet show, αλλα με τετοια ονοματα στο line up δεν με νοιαζει καν το ελληνικο support, και θα προτιμουσα να τελειωσει εως τις 23.30 μπας και προλαβουμε τα ΜΜΜ.
καλά, δεν πρόκειται να το δω, εδώ αλλα έξω, αλλά ναι, περιμέναμε το κάθε πληρωμένο ελληνικό σαππορτ. με εξαίρεση silent winter και elysion, οτι άλλο έχω δει να ανακοινώνουν ήταν επιεικώς αστείο. βσκ και αυτά τα ακυρα συντεριάσματα helloween με minger δε λέγανε. αλλά στους γκαβούς, βασιλεύει αυτός που φέρνει μανογουορ και βάζει σακις για 1001 φορά.
Παντως εαν εχει κεφια το Release, ας βαλει support τους Rotting Christ στους Megadeth
Κι αν έχει μεγάλα κέφια, ας προσθέσει κάπως και τους Metallica
Γελάνε και οι καθρέφτες των Mercedes GN στο αμαξοστάσιο της Ανθούσας…
Πόσα support πια;
Ενα γρηγορο σχολιο εδω
ειδα χθες Dickinson στο Παρισι και ηταν ε ξαι ρε τι κος. Μπάντα μπετόν αρμέ, πολύ φαν, σετλιστ μπεστ οφ και εκτιμησα ακομα περισσοτερο τα νεα κομματια, πο λαηβ ακουγονταν καλυτερα. Και χωρίς να ζητάει ο κοσμος maiden απο κάτω, η μπαντα πέταγε. Θα προσπαθησω να τον ξαναδω στην Αθηνα
Δυστυχώς πάμε για τρελό πακέτο με 40 βαθμούς την Κυριακή.Δε ξέρω πως θα την παλέψουν οι Accept.
they have to ACCEPT it
Ναι,μετά, κατα τις 7.00 που θα βγουν οι accept , θα έχει ψυχρούλα.
Δεν έχουμε ακόμα αξιόπιστα στοιχεία πρόβλεψης για την Κυριακή. Από αύριο Τετάρτη και σίγουρα από την Πέμπτη και μετά θα έχουμε αξιόπιστη πρόβλεψη.
Με τα σημερινά δεδομένα η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 37, αλλά εσείς βάλτε 1-2 βαθμούς κάτω λόγω τοποθεσίας. Μετά τις 7 θα πέσει.
Καλημέρα. Αν κάποιος δεν έχει πάρει ακόμα εισιτήριο για την Κυριακή, ας μου στείλει pm να του δώσω το barcode μου από τους Megadeth για την έκπτωση. Να υπενθυμίσω πως με ένα barcode μπορείς να πάρεις δύο εισιτήρια, οπότε αν είναι κάποιος που θα το εκμεταλλευτεί για δύο ticket, ακόμα καλύτερα.
Edit: Δόθηκε ο κωδικός, ευχαριστώ.
Οι Accept λογικά θα βγουν 18:30 - 19:00 ή το πολύ 19:30 αλλά μετά ξεφεύγουμε με τους υπόλοιπους
οπότε θα είμαστε φουλ ζέστη ακόμα
Ναι γεια σας
21 Ιουλίου πάντως είναι κυριακή και όχι παρασκευή
lol, λες να ειναι scam;
Δεν ξέρω για το δικό σου αν είναι legit, αλλά μου έχει τύχει σε διαγωνισμό στο Facebook να έχω “κερδίσει” (η χαρά μου κράτησε μόλις ένα-δύο λεπτά) κι εγώ αλλά και όλοι σχεδόν οι συμμετέχοντες! Φυσικά και έπρεπε να κάνουμε κλικ σε κάποιον ύποπτο σύνδεσμο για να διεκδικήσουμε το δώρο μας.
Στα της συναυλίας τώρα, προσωπικά δεν θα ήθελα να κάψω κάποιο σαπόρτ, ειδικά τους Accept λόγω του καύσωνα. Μακάρι να παλεύεται η φάση γιατί δεν είμαστε όλοι survivor material.