Judas Priest Epitaph Tour 2011

Δεν βλέπω να ανοίγει κανένας άλλος thread, Οπότε το κάνω εγώ.

th June Sweden Rock Festival, Sweden
11th June Sauna Festival, Finland
17th June Copenhell Festival, Copenhagen, Denmark
19th June Hellfest, Nantes, France
22nd June Gods of Metal Festival, Milan, Italy
25th June Graspop Festival, Belgium
23rd July HIgh Voltage Festival, London, UK
5th August Wacken Festival, Germany

Δεν θέλει και πολύ σκέψη…Θα τους δούμε και από κοντά εκεί προς το καλοκαιράκι ξέρετε εσείς χωράφια και έτσι …:stuck_out_tongue:

φουλ Μαλακασα…

θα τα υποβάλλουμε τα σέβη μας… ξανά.

:wink: :slight_smile: :!:

Άντε ελπίζω να βγάλουν ημερομηνία για εδώ και μη γίνει καμιά μαλακία.

Τελευταία περιοδεία λένε οπότε ευκαιρία να τους δω πρώτη φορά.

αν δεν ερθουν θα παω σιγουρα καπου!!!
μου ηρθε σαν τουβλο στο κεφαλι!

Ελπίζω και σε ανάλογο special setlist.

Ε, λογικό να το διαλύσουν το μαγαζί μετά τα 2 τελευταία μέτρια ως κακά άλμπουμ που κυκλοφόρησαν. Θα τους ξανά-τιμήσουμε όμως για τα μεγαλεία του παρελθόντος.

To Angel Of Retribution ήταν όντως άνισος δίσκος, αλλά με έξι τραγουδάρες, το Nostradamus κατά την γνώμη μου είναι ένα έπος, λίγο ξένο για την λογική των Judas Priest, αλλά έπος…και πάντα θα περιμένω να το παίξουν ολόκληρο:):!:

σας παρακαλω Judas Priest ελατε Ελλαδα!!! :bow2::papas:

Θα έρθουν Ελλάδα και φυσικά θα είμαστε εκεί για να τους τιμήσουμε όπως αξίζει σε μια μπάντα που ανήκει στο πάνθεον της heavy metal μουσικής.

Πριν κάμποσο καιρό είχε κάνει κάποιος (όνομα δεν θυμάμαι) copy paste στο topic “Φήμες” δηλώσεις του Halford και αν θυμάμαι καλά είχε πει ότι το καλοκαίρι με του Priest θα είναι Ελλάδα. Οπότε δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας για το αν θα έρθουν ή όχι… Επίσης δεν υπάρχει και λόγος και συζητάμε που θα γίνει… Λατρεμένο μου χωράφι (δυστυχώς) σου ξαναρχόμαστε…

Eιναι απο τις πολυυυ αγαπημενες και δικες μου μπαντες. Σκοτωνω να τους δω εστω μια φορα, μακαρι να δω ημερομηνια και διπλα Greece.

χωραφι ξεχωραφι εγω θα τους δω!

:lol::lol: επιταφ λεει!
αναλογα με το σετλιστ μπορει να τιμησω

Οταν μιλαμε για [B]JUDAS PRIEST[/B] δεν κοιταμε σετλιστ ΡΕ :!:

Διαβάζοντας αυτό το δυσάρεστο νέο σχετικά με τους Judas Priest έκλεισαν καπάκια τα εισιτήρια για Wacken χωρίς καν να το σκεφτώ.
Τι να πω; Έχοντας δει JP με Owens και με Halford, ελπίζω να ανακαλέσουν γιατί ειλικρινά με ανησυχεί πολύ το γεγονός ότι παίζει να μην τους ξαναδώ ποτέ live.

Αμα ειναι να δουμε Priest μ’ αυτη την περιοδεια, επιβαλλεται ο epitaph να γινει επιτιμο μελος του φορουμ ε. :yahoo:

Με στεναχωρησε πολυ η ειδηση για τελευταια περιοδεια και ευχομαι απο τωρα να ειναι μαλακιες και να το παρουν πισω. Γιατι ρε γαμωτο, γιατι? Λογικα θα μας ερθουν φετος και θα ειμαστε εκει για προσκυνημα… :bow2: Και μετα κοιταμε και για εξω.