Το Release Athens 2027 υποδέχεται τους Judas Priest, τους αδιαμφισβήτητους Metal Gods της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, την Τετάρτη 14 Ιουλίου, στο Markopoulo Complex. Με ένα ρεπερτόριο γεμάτο διαχρονικούς ύμνους και μια κληρονομιά που ξεπερνά τις πέντε δεκαετίες, οι θρύλοι του σκληρού ήχου επιστρέφουν στην Αθήνα για μια συναυλία που τιμά τη διαχρονική παρουσία και την επιρροή τους στο heavy metal.
Τι Τετάρτη γαμω. Μακάρι καλά support για να αξίζει η κάθοδος
Μαλλον παλι το πανε σε gigs στυλ.
Δεν νομιζω οτι θα τους παει το ιδιο καλα οταν ο συναυλιακος χώρος ειναι στου διαόλου τη μανα.
Αναρωτιέμαι πώς θα αγοράσει κάποιος εισιτήριο χωρίς να ξέρει τους τρόπους μετάβασης…
(θα μου πεις έγινε και στους Neighborhood)
Δύσκολο τασκ. Για να δούμε πώς θα πάει η φάση. Τετάρτη, ακριβώς στη μέση της εβδομάδας. Με οποία κίνηση από κόσμο που δουλεύει ή τελειώνει δουλειά. Και την επόμενη μέρα ξανά γραφείο. Μάλιστα.
Σιγά μην ενδιαφέρουν τους νέους τέτοια πράγματα
.
αυτούς θα τους πάνε οι γονείς τους
Πόσο μαλάκας νιώθω που νόμιζα ότι θα έχουμε κανονικό φεστιβάλ στη χώρα…
Από τη μία χαίρομαι, επειδή θα ξαναδώ metal gods, από την άλλη σπάζομαι άσχημα και για τη μέρα και για τον χώρο. Κι εγώ ελπίζω σε καλά support για να δικαιολογηθεί κάπως περισσότερο η ταλαιπωρία που θα φάμε. Μακάρι όλοιδιο με την προηγούμενη φορά, δλδ Accept + Dickinson.
