Judas Priest. Η ώρα πλησιάζει...ψηφίστε!

Διαβάστε τι έχω να πω για τη νέα δισκογραφική προσπάθεια του γκρουπ…

Έχουν δηλώσει οτι θα κάνουν μια περιοδεία που θα το παίξουν ολόκληρο στη σκηνη…αρκετά τολμηρή δήλωση. Με έναν μέτριο δίσκο αμφιβάλλω αν θα επιχειρούσαν κάτι τετοιο.

Από την άλλη το περιγράφουν σαν metal opera με concept τη ζωη του νοστραδαμου…σαν περιγραφή με φοβίζει λίγο επειδή μιλάμε για Priest. Ανησυχώ μην είναι κανένα αποτυχημένο πειραμα…κάτι μου παει στραβα με τον ορισμό ‘metal opera’…

Από την άλλη, όταν κανανε την διαφορά με το Turbo, πάλι δισκάρα βγήκε, αν και πολλοί το κράζουν.

Εγώ προσωπικά, αυτο που θέλω να ελπίζω είναι οτι το πάνε για Painkiller no 2. Θα βάλουν καποια intro-outro για τις ανάγκες του concept, και θα το κάνουν λίγο πιο ατμοσφαιρικό σε κάποια σημεία, και καλά για να δικαιολογήσουν τον χαρακτηρισμό ‘metal opera’…

Δεν έχω απαίτηση να βγάλουν πάλι δισκους της κλάσης των Screaming For Vengeance, Defenders Of The Faith, Painkiller, κ.τ.λ…παρόλα αυτα, περιμένω κάτι καλό, μόνο και μόνο επειδή δήλωσαν πως θα το παίξουν όλο live…

είμαι οπαδός του γκρουπ, και κατά την γνώμη μου πατατα δεν έχουν βγάλει. ακομα και το Demolition, που όλοι το θάβουν, εγώ προσωπικά θα το έβαζα στα 5 αγαπημένα μου απο Priest…

λοιπον. πειτε μου τη γνώμη σας…και πάνω απ’ όλα, ψηφίστε!

Πιστευω οτι το cd θα ειναι εξαιρετικο και θα κανει θραυση…Δεν ξερω γιατι,αλλα αυτη την αισθηση εχω.Απο τη μια το concept για το Νοστραδαμο,που ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον,απο την αλλη η επανενωση και το πολυ καλο Angel Of Retribution και ο ορος metal opera που πρωτη φορα χρησιμοποιουν…
Τους εμπιστευομαι απολυτα.Ελπιζω να μη διαψευστω.

Πιστεύω πως θα ναι μια μετριότητα…

Το angel… ήταν μετριότητα και νομίζω δεν θα αλλάξει τίποτα και τώρα. Μακάρι να βγω ψεύτης γιατί είναι τεράστια μπάντα αλλά… Αυτές είναι οι συνέπειες των επανασυνδέσεων για τα λεφτά. Μόνο που θυμάμαι πως απέκλειε το ενδεχόμενο επανασύνδεσης κάποτε ο Halford τρελαίνομαι. Ά ρε τι κάνουν τα λεφτά!!!

Εγω πιστευω οτι θα ειναι μονο για τους φαν της μπαντας.Και το aor καλο για priest, αλλα εχει πιασει σκονη στη δισκοθηκη μου.Θα βγεις εξω θα πιεις κανα δυο μπιρες θα το ακουσεις θα γουσταρεις μια δυο φορες αλλα απο εκει και περα τιποτα.Ενταξει αυτο το στυλ ηταν για την εποχη του, τι παραπανω να δωσει? Και αυτοι οι στιχοι περι ανεμων και υδατων εχουν καταντησει βαρετοι.Νοστραδαμος…οτι να ναι.

δεν συμφωνω. για πολλους αυτο το στυλ ειναι τροπος ζωης και ποτε δε θα ξεμεινει, και ας χρησιμοποιει την ιδια θεματολογια στους στιχους. εγω με μια πολυ μικρη επιφυλαξη ψηφιζω οτι θα ειναι κορυφαιο, και αυτη η επιφυλαξη μονο και μονο για τον ορο “metal opera” που θα αποπειραθουν να χρησιμοποιησουν οι μεταλικοι θεοι.

Θα δειξει, παντως η ιδεα με το Concept δεν με ενθουσιασε.

Μπορεί ν’αξίζει, μπορεί και όχι… Δεν πιστεύω πως το ταλέντο και η έμπνευση χάνονται και, προσωπικά, το Angel of Retribution μου άρεσε (όχι ότι τρελάθηκα κιόλας, αλλά το βρήκα αξιοπρεπέστατο). Concept album από Priest δεν έχουμε δει ακόμα και είμαι κάπως περίεργος… Αλλά άν δεν τ’ακούσω δεν κάνω προβλέψεις. Ούτε στη μουσική ούτε στα ντέρμπι Παναθηναικου- Ολυμπιακού, το αποφεύγω όσο μπορώ… :smiley:

Και μόνο που πα΄νε να κάνουν κάτι διαφορετικό αποκτά αυτόματα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.