Judas Priest

Ριχτε κανενα σχολιο για την επικειμενη ροκ οπερα για το Νοστραδαμο απο τους Priest για να περασει λιγο η ωρα …

Στην χειροτερη περιπτωση να ειναι μετριο. Προσωπικα περιμενω κατι πολυ καλο απ’αυτους κι ελπιζω πως θα δικαιωθω.

Kαι εγω περιμενω κατι καλο αν και σπανια εμπιστευομαι νεες κυκλοφοριες απο παππουδες.

Μην εισαι απολυτος…[-X [-X [-X [-X [-X Μπορει να ειναι καλο…:slight_smile:

Ας ελπισουμε να ειναι καλο γιατι προσωπικα το τελευταιο τους δε μου αρεσε καθολου.

εγω πιστευω οτι ειτε θα’ναι πολυ καλο ειτε πολυ μαπα, θα δειξει. παντως το Angel Of Retribution ειναι δισκαρα.

Σύμφωνα με το έγκριτο περιοδικό Bravewords ο δίσκος έχει περίπου 18 τραγούδια + κάποια ιντερλούδια που θα γεμίζουν το concept.

Όπως φαίνεται θα έχει μεγάλη διάρκεια και θα είναι 2πλο CD.

Για εμένα η επιλογή ενός concept δίσκου είναι σωστή. Το προτιμώ από ένα νέο δεύτερο Angel Of Retribution κάτι διαφορετικό. Στα live έχει χάσει λίγο ο Halford, αλλά στο studio είναι ακόμα εγγύηση.

Επίσης, το γεγονός ότι εμπλέκεται και σε αυτό ο Roy Z είναι θετικό στοιχείο.

το angel of retribution θυμιζε πιο πολυ heavy metal σε σχεση με τα παλια που ροκιζουν αρκετα…ηταν φοβερη δισκαρα και αν και το καινουργιο τους αποδειχθει εξισου καλο τοτε θα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος αν και μου φαινεται δυσκολο να ξαναβγαλουν τετοια δισκαρα…

Η δικιά μου η γνώμη για το Αngel είναι ότι ήταν πολύ μέτριος δίσκος. Μακάρι να ανακάμψουν αλλά δεν το πιστεύω

Τωρα ηχογραφουν και θα ειναι διπλο cd και εχουν παρει οργανα και χορωδιες γιατι θα ειναι συμφωνικο . Δεν ξερω αυτη η φαση με ολους τους μεταλαδες να το παιζουν Μοτσαρτ εμενα δεν με βρισκει συμφωνο εκτος αν γινεται πραγματικη συμφωνικη ενορχηστρωση . Επισης ειναι ενα μειον που ηδη εχει γινει δουλεια με ατιστοιχο θεμα απο τον Νikola Kotzev .
Για Roy Ζ εχεις δικιο και επισης για τον Rob αλλα ελα στην ηλικια του και εσυ θα εχεις χασει πολλα:)

κάτι μου λέει ότι κάποια στιγμη θα πεταχτει κανενας six string sting και θα εξυμνησει το angel of retribution. :stuck_out_tongue:

προσωπικα θεωρω το angel σαν εναν απο τους πιο αδυναμους priest δισκους ever. ενω ειχε καποιες κομματαρες, ήταν και παλι ο “δισκος του reunion”.

(τωρα θα με κραξουν πολλοι)…

ρε παιδια, μου χουν βγαλει μια δισκαρα που λεγεται demolition, και μετα φευγει ο ripper και μου βγαζουν αυτο. αν και δε μπορω να πω οτι ηταν ιδιο με αλλο δισκο τους, ήταν ομως οσο να ναι πισογύρισμα. τωρα για το νέο, ο “συμφωνικος” χαρακτηρας και τα βιολια κι ολα αυτα με φοβίζουν λιγο επειδη μιλαμε για priest. δεν μας εχουν συνηθισει σε τετοια.

προσωπικα δεν ηθελα να φυγει ο ripper. αν και δε λέω, ο halford ειναι halford. ειναι ο metal god. αλλα αφου ρε παιδια ο metal god ΔΕΝ τραβάει, και τον έχουν πάνω στη σκηνη να ειναι στατικος και να προσπαθει να του βγει η τσιριδα…

όσοι ειδαν τους priest το 2004, και τους ειχαν δει και το 2001, αν μου πει κανεις οτι το 2004 ήταν καλυτεροι καλυτερα να κοιταξει τα αυτια του. μου χουν τώρα το πυρηνικο οπλο, έναν “scream machine” και μου παιρνουν παλι τον παππου, που ειναι πραγματικα η σκια του παλιου halford που ξέραμε…

το νοστραδαμους ειναι το τελευταιο μεγαλο τους χαρτι για να δειξουν οτι ειναι ζωντανοι και πανε να μπουν στο παιχνιδι. το σιγουρο κατ εμε ειναι οτι ασχετως αν θα τα καταφερουν ή οχι, πανε να βγαλουν ενα νεο μεγαλο ‘κραχτη’…ενα νεο painkiller. αν δειτε στο αναλογο τοπικ στα δημοψηφισματα, τα ιδια πραγματα λέω όπως το ότι θα χει και ιντρο κτλ για το concept.

οι priest εκαναν όμως μια δηλωση τολμηρη. ο halford ειπε οτι θα το παιξουν ολο στην περιοδεια τους… αυτο δε το χουν κανει ποτε και προσωπικα δε πιστευω οτι θα γινοταν αυτο με εναν μετριο δισκο.δισκαρα δεν περιμενω. περιμενω όμως ενα πολυ καλο δισκο που να ειναι αξιος να εχει το ονομα priest πανω…

α, και…

ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΙΒ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!:smiley:

• 1 για Ripper αλλα λιγα για τους παππουδες Angmar γιατι θα σκοτωθουμε:)

χμ. κοιτα. οι judas priest ειναι μαλλον απο τη heavy metal σκηνη των 80’ς η αγαπημενη μου μπαντα. αλλα κακα τα ψεματα ρε συ. ο halford δε τραβαει. ο halford μονος του δε πουλαγε τοσο. ουτε οι priest με τον ripper…

χιλιες φορες θα προτιμουσα αυτην την κατευθυνση αν ηταν και ο ripper. ο ανθρωπος δεν ηταν απλα αντικαταστατης. οι priest εκαναν κατι νεο με αυτον, και η πλειοψηφια των οπαδων δε το καταλαβε ποτε. κομματια σαν τα cathedral spires, hell is home και ενα καρο αλλα ειναι πραγματικα κομματια priest. επειδη φιλε μου, οι priest ΠΑΝΤΑ κανουν κατι νεο.

το νοστραδαμους ειναι το τελευταιο τους μεγαλο χαρτι…οι οπαδοι ποτε δεν καταλαβαν, οτι ο tipton ειχε μπει στο νεο ηχο των 90’ς, και οι priest δε το καναν τοτε τοσο για να πουλησουν, οσο επειδη γουσταραν. αυτο φαινεται αν ακουσεις το baptism of fire το προσωπικο του tipton ('97), που σε αρκετα σημεια ο ηχος θυμιζει πιο πολυ jugulator παρα τα άλλα που ειχαν κανει…

κατα μια εννοια χαιρομαι για το νοστραδαμους, επειδη ειναι κατι νεο. αυτη ειναι η συνταγη των priest που μας εχουν συνηθισει. πες μου όμως dazmaniak, και σαν στουντιο αλλα και σαν λαιβ, απο φωνητικες ικανοτητες πιος ειναι πιο καταλληλος; halford ή ripper; να εχετε υπ οψην σας οτι ο ripper απο τους beyond fear εδειξε πως μπορει να βγαλει και feeling για μπαλαντες και οχι μονο σε τραχιά και σκληρα κομμάτια…

Take it easy boyyy! Συμφωνω και επαυξανω στα λεγομενα σου αλλα εγω μιλουσα γενικοτερα για τους παππουδες αφου ειμαι απο τους γηραιοτερους εδω . Μη ξεχνας μου εχεις ταξει να βρεις ενα smiley παππου με μαγκουρα:respect:

Εγω παλι ειμαι ανωμαλος και προτιμω την φωνη του Ριπερ απο την φωνη του Χαλφορντ. Γενικα, οχι μονο τωρα.

καταλαβαινω αυτα που ειπωθηκαν περι της περιορισμενης ικανοτητας του Halford εν ετει 2007, οπως νομιζω ειναι λογικο αλλα και παλι δεν θα προτιμουσα με τιποτα να συνεχισει ο Ripper στη θεση του. ειναι κι’αυτος απ’τους καλυτερους τραγουδιστες οσον αφορα τη εμβελεια της φωνης του, αλλα και μονο που υπαρχει ο Halford στη σκηνη και γενικα στο συγκροτημα προσδιδει ενα αλλο, πιο γνωριμο για τους Priest feeling, τουλαχιστον αυτο ισχυει για εμενα. τωρα δεν νομιζω οτι εχουν προβλημα συγχρονισμου, δηλαδη οτι ο Tipton εχει περασει στον ηχο των 90’s ενω οι υπολοιποι οχι, πιστευω οτι και στο Angel φανηκε οτι δεν εχουν σταματησει να πρωτοπορουν στα πλαισια του metal που παιζουν και νομιζω οτι θα συνεχισουν να το κανουν.

+1!
Γενικά το Jugulator ήταν τρελή δισκάρα! Ένα άλμπουμ πού επιβεβαιώνει για άλλη μιά φορά τη “τάση” των Priest
να πειραματίζονται (με θετικά συνήθως αποτελέσματα κάτα τη γνώμη μου)