Judas Priest

Εγω ειχα πατησει ενα μπαλακι και χτυπησα στη γωνια απο τη μαρμαρινη σκαλα της γιαγιας μου λιγα χιλιοστα διπλα απο το αριστερο ματι.

Μαλιστα, ο γιατρος που μου 'κανε τα τρια ραμματα μου 'πε οτι η τρυπα ηταν περιπου ενα εκατοστο.

Πειτε ο καθενας το στορυ του, να γαμησουμε το τοπικ, να κλαιει ο Γρακχος. :smiley:

ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΩ Γ@@@ΗΣΕΙ ΕΓΩ ΠΡΩΤΑ!:smiley:
μα@@@δια!
:stuck_out_tongue:

Συνεντευξη KK

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=151286

Νταξει,δε λεει τιποτα για το επερχομενο τελος.

Που ευχομαι να μην ερθει συντομα.

A touch of evil live middleton,1991

Ολιγον κατεστραμμενη η φωνη του στα μεσσαια-πολυ λεπτη η χροια δηλαδη ακουγεται (ειχε σπασει και τη μυτη του στην περιοδεια θυμαμαι) αλλα ακουστε ψηλες μετα το solo…

Καποια bonus tracks που ανακαλυψα προσφατα απο το A touch of evil live

Υπαρχει και το breaking the law live καπου.

έλα καινούργιο υλικό…:smiley:

Με ξεχωριστή ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του, ο κιθαρίστας της μπάντας, Glenn Tipton, δηλώνει:

«Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι για την περιοδεία. Προς το παρόν διεξάγουμε συναντήσεις, όπου συζητάμε για τη σκηνική παραγωγή των συναυλιών, αλλά κυρίως για το setlist. Έχουμε σκοπό να συμπεριλάβουμε κάποια κλασικά κομμάτια των Priest που δεν έχουμε παίξει ποτέ ξανά, καθώς φυσικά και τα παλιά αγαπημένα που όλοι θα θέλουν να ακούσουν».

«Για να μην ανησυχεί κανένας, αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει το τέλος της μπάντας. Στην πραγματικότητα, γράφουμε νέο υλικό αυτό τον καιρό, ωστόσο η περιοδεία “Epitaph” σκοπεύουμε να αποτελέσει την τελευταία μας μεγάλη παγκόσμια περιοδεία».

Για πείτε, τί άλλο θέλετε να μάθετε?

έλα το είπανε και άλλοι.:roll:/:stuck_out_tongue:

σιγά μην την “κάναν” τόσο ξαφνικά

[B]14:51 [/B]

Originally Posted by ChrisP View Post
Δεν ξέρω τι διαβάζετε εσείς, αλλά εγώ βλέπω “τελευταία παγκόσμια περιοδεία”.

Ούτε διάλυση αναφέρει, ούτε δισκογραφική απραγία, ούτε αποκλείει μεμονωμένες εμφανίσεις.
[B]
14:52 [/B]

Originally Posted by crimson_idol View Post
δηλαδή δεν παίζει να βγάλουν άλλο δίσκο χωρίς παγκόσμια περιοδεία…??
δεν πιστεύω οτι δεν θα βγει άλλο άλμπουμ…

EDIT: ότι λέει ο από πάνω

άπλα γράφεις πιο γρήγορα χεχεχχε

Toυλάχιστον ας είναι κάτι καλό γιατί και τα 2 τελευταία δεν μου άρεσαν…

ισχυει…

Τελεια νεα!!

Σε οσους δεν αρεσαν τα τελευταια δυο ελπιζω επισης να μην τους αρεσε το τελευταιο των maiden:p

Δε θα με χαλαγε ενας αποχαιρετιστηριος back to the roots δισκος!

Εμενα παντως το Angel Of Retribution μ αρεσε κ μαλιστα το θεωρω κ καλυτερο απο πατατες του στυλ Ram It Down, Jugulator κλπ…Νταξει το τελευταιο ηταν μια πατατα κ μιση…Ενας back to the roots (roots=painkiller,defenders,steel) οντως θα ηταν οτι καλυτερο για το κλεισιμο μιας τεραστιας πορειας!!

παντως εγω το λατρεψα το Nostradamus και σαν συνολο το θεωρω καλυτερο του Angel of Retribution και σαφως ανωτερο [COLOR=“Red”]ΜΕΡΙΚΩΝ[/COLOR] δισκων που κυκλοφορησαν την δεκαετια του 80.

Αυτα ειναι… Εννοειται οτι ανυπομονουμε για καινουριο υλικο και ας κανουν μεμονωμενες συναυλιες και οχι μεγαλες παγκοσμιες περιοδειες, αρκει να υπαρχουν και να μας ομορφαινουν την ζωη.

το AOR ειχε τρια παρα πολυ καλα κομματια αλλα μεχρι εκει.

Το Nostradamus ειχε φυσικα και πατατες αλλα καμποσα καλα κομματια.

Ενα Best of του Nostradamus μια χαρα δισκος θα ητανε.

ει,οταν λεμε back to the roots εννοουμε πρωτα απο ολα sad wings:)

Μεγάλη κουβέντα και συμφωνώ μαζί σου, αλλά νομίζω πως δεν παίζει κάτι τέτοιο.

Το επισμαινω για οσους νομιζουν οτι αρχισαν απο το British Steel,ή εχουν ακουσει κομματια απο το 1980 και μετα.

Μακαρι να βγαζανε κατι στο 70s style τους.

Θέλω να πω “αποκλείεται”, αλλά η εμπειρία του Νοστράδαμου δε μ’ αφήνει. Ναι, είναι όντως πιθανό να το γυρίσουν στα 70’ς. Άλλωστε και στο Angel of Retribution είχαν τέτοια στοιχεία.

Συμφωνω οτι το ΑΟR ειχε στοιχεια απο 70’s Priest κ παρολο που μ αρεσουν ολοι οι 70’s δισκοι τους εκτος απ το sin after sin (stained class big fav) θα προτιμουσα εναν δισκο με περισσοτερα 80’s k painkiller στοιχεια ως αποχαιρετιστηριο…

Δεν τα βγάζει μωρέ ο κακομοίρης - να τον πεθάνεις θες; Κρίμα δεν είναι; :stuck_out_tongue: