απο αυτα που ειχε εδω το touch of evil μου προκαλουσε και μου προκαλει απιστευτα συναισθηματα.
Ολοι επαιζαν στο top of the pops τότε. Σχεδον ολοι.
To Dreamer Deceiver…
Μπορει, αλλα αυτοι το επεδιωξαν καργα… μην παρεξηγηθω, μου αρεσουν φυσικα οι Judas Priest, τους προτιμω βεβαια στα 80ies.
Τί επεδίωξαν; Να βγουν στο Top of the Pops; Αφού είπαμε ότι τότε δεν ήταν καθόλου δύσκολο να πετύχεις κάτι τέτοιο. Εμένα μου φαίνεται ότι ο πραγματικός λόγος που προτιμάς τους Πριστ στα 80’s από τα 70’s δεν είναι ότι και καλά στα 70’s είχαν πιο εμπορική κατεύθυνση (ίσα ίσα συμβαίνει το αντίθετο, στα 80’s ήταν πολύ πιο εμπορική η μουσική τους), αλλά ότι τότε ήταν λιγότερο heavy.
Αμάραντε μη μασάς… χώσ’τους…
Οχι αυτοι. Η τότε εταιρια τους, η Columbia. Μια απο τις πιο πανισχυρες πολυεθνικες ever.
Και γιατι να διαφωνησουν αλλωστε?
Ουτε πανκ ηταν ουτε κατι αλλο για να πεις οτι ειχαν καποιο ερισμα διαφοροποιησης.
Ναι, τους προτιμω επειδη ηταν πιο heavy και πιο “επικινδυνοι”. Αλλα πιστευω οτι ηθελαν εμπορικη αναγνωριση και παραπανω λεφτουδακια εκεινη την εποχη (70ies) αλλα και στην επομενη δεκαετια με κομματια οπως το breaking the law, living after midnight, you’ve got another…, some heads are gonna roll, turbo lover κ.α.
Εκτος απο κατι αναρχοπανκηδες, εσυ ξερεις καποιον αλλον που δεν ηθελε η δεν θελει λεφτα?
Οχι ομως γραφοντας τετοια κομματια…
Εγω παντως εμμενω στο beyond the realms of death…
…και πολύ καλά κάνεις…εκπληκτικό κομμάτι:):!:
[SPOILER][SIZE=“7”]ΕΡΜΗΝΕΙΑ-ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ[/SIZE][/SPOILER]
victim of changes,touch of evil για αρχη
Το Hellrider με είχε πορώσει απίστευτα όταν είχε βγεί το aor. Με τον καιρό το συνήθισα μάλλον, αλλά τόση πόρωση δεν μου έχουν ξαναβγάλει οι Judas Priest
Η δυλογια dreamer deceiver-deceiver.
the sentinel μαλλον
Δεν είμαι δα και χάρντκορ οπαδός Πρηστ αλλά το Victim of Changes το αγαπώ
leather rebel!υμνος και το πρωτο τραγουδι που ακουσα απο priest οποτε αιωνια το αγαπημενο μου.