Juventus

Δεν ξερω αν εχει ξαναυπαρξει τοπικ για την συγκεκριμενη ομαδα και το σβησατε για καποιο λογο, αλλα ειναι ανεπιτρεπτο να μην εχουμε ενα για να συζηταμε για την ομαδα μας! :stuck_out_tongue:

Ξεκινησαμε με το δεξι την μετα-Μεγαλεξανδρου εποχη, 2-0 την Παρμα με τους Λιχτ και Πιρλο* να σκοραρουν στο 54 και στο 58, αντιστοιχα και το περιβραχιονιο του αρχηγου να το εχει ο Μαρκιζιο!

*δεν ξερω αν εχει περασει η μπαλα την γραμμη, δεν μπορω να διακρινω! Αν οντως εχει περασει, μιλαμε για θεικο γκολ!! 8)

Υ.Γ. ελα να δω ποσοι Γιουβεντινοι ειμαστε εδω μεσα! 8)

Ελα μωρη Μεγαλη Κυρια 8)8)8)

Δεν εχει περασει τη γραμμη απο οτι εδειξε η μεταδοση στην Ιταλια και δεν ηταν και κατι το ιδιαιτερο,απλα ενα συρτο φαουλακι στην ακρη της περιοχης.

[SPOILER]Παναθηναικος αντεχεται.Αλλα και Ρεαλ και Γιουβεντους ρε ΚΕΝ?Και ειχα αρχισει να σε συμπαθω :p[/SPOILER]

[SPOILER]Κανω ανσαμπσκραημπ τωρα για να μη μαθαινω τα νεα της βρωμοομαδας σας[/SPOILER]

[SPOILER]Η οποια παντως τα 3 τελευταια χρονια παιζει μπαλαρα και ας την μισω παθολογικα.Χωρις τις βρωμερες τσατσιες του παρελθοντος με την διατησια απροκαλυπτα υπερ της σχεδον σε καθε ματς,παιζει ποδοσφαιρο που χαιρεσαι να το βλεπεις :slight_smile: Απο οτι φαινεται η καθοδος της εκανε καλο[/SPOILER]

Κι έλεγα ν’ ανοίξω εγώ το θρεντ κάποια στιγμή, με πρόλαβαν τελικά :stuck_out_tongue:
Σήμερα χωρίς καμιά ιδιαίτερη απόδοση το πήραμε το ματς, αν και στο πέναλτι που κερδίσαμε προηγήθηκε οφσάιντ του Lichsteiner. Όσον αφορά το φάουλ του Pirlo, σε δύο replay από streaming μου φάνηκε ότι πέρασε τη γραμμή, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Γενικά είχαμε καλή κυκλοφορία απλά λείπανε οι σωστές τελικές πάσες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ελπίζω να μην έπαθε κάτι σοβαρό ο Giovinco ο οποίος ήταν πολύ κινητικός σήμερα.

Κατά τ’ άλλα πάμε πρωτάθλημα και φέτος, και ελπίζω σε καλή πορεία στο Champions League.

Λολγουάτ, δεν υπήρχε θρεντ για την ομαδάρα; Στηρίζουμε και περιμένουμε τσουλού για να κάνει ο Πίρλο το μαλλί αλά Μπαλοτέλι! :smiley:

Και εγω ειμαι πολυ κοντα σε μια παρομοια κατασταση με τον ΚΕΝ ! :smiley: (γουσταρω Ρεαλ αλλα οχι οτι δεν γουσταρω και Μπαρτσελονα… και απο ιταλικες η Μιλαν παντα μου ηταν συμπαθης και απο αγγλικες ειμαι United αλλα τις γουσταρω τις περισσοτερες αγγλικες ομαδες. Και Chelsea και Liverpool και η Citi μου αρεσει με το επιθετικο της ποδοσφαιρο και παλιοτερα μου αρεσε παρα πολυ η Αρσεναλ…)

Τραυματιας ο Lucio ; Ατυχια…

Ολο και γινεται μεγαλυτερος ντορος οτι ο Γιορεντε θα παει στη Γιουβεντους. Φοβερη κινηση θα ειναι αυτη… ακομα και αν ερθει ο Τζεκο θα ειναι σουπερ !

Τι να κανω ρε private joker εχω μερικες μεγαλες αρρωστειες σε αυτην την ζωη 8)

Και ετσι θα εχετε πλεον στην ιδια ομαδα Βουσινιτς,Ματρι,Κουαλιαρελα + οποιον σουπερ σεντερ φορ απο τους 2 παρετε? Ε αυτο ειναι μλκια γιατι καποιος απο αυτους τους παιχταραδες θα παραγκωνιστει,ιδιαιτερα οταν συνηθως θες ενα καλο σεντερ φορι για να βγει η χρονια με μια καλη αλλαγη… :-k Moυ θυμιζει οτι επαθε η Ιντερ με Μιλιτο,Παντεφ,Φορλαν,Πατσινι που ειχε 4 απο τα καλυτερα σεντερ φορ του πλανητη, παιζανε συνηθως λογικα μονο οι 2 και δεν υπηρχε κανεις να τους πεταξει μια μπαλια :lol:#-o

Αν ερθει καποιος εκ των Γιορεντε-Ντζεκο, θα φυγει ενας εκ των Ματρι-Κουακαρελια…ο 2ος εχει ηδη ακουστει για Φιορεντινα(μαζι με Λισαντρο, Μποριελλο, Μπερμπατοφ)! Λογικα, μπροστα θα εχουμε διδυμο Γιορεντε ή Ντζεκο/Ματρι ή Κουακ με Βουτσινιτς/Τζιο!

Ενα διδυμο Γιορεντε/Βουτσινιτς προβλεπω να κανει τρελες κηδειες! 8)

Κοκκινος διαβολος,Μαδριλενος και γιουβεντινος;

Αχ αυτος ο Βαζελος σε κατεστρεψε εσενα :stuck_out_tongue:

δεν νομιζω οτι θα αφησουν τον Ματρι τοσο ευκολα
ειναι παιχταρας

Καμια σχεση με Ιντερ αλλα ειναι μεγαλη κουβεντα αυτη…

Θα αρχισω να κλαιω…απο Llorente-Jovetic πηγαμε σε Berbaton-Bendtner! Ο Δανος ειναι #1 επιλογη αν δεν κλεισουν λεει τον Βουλγαρο #-o:lol::lol:

Liorente απο Γεναρη μαλλον… Αλλα αυτοι οι δυο που ακουγονται ειναι για αλλαγη δεν ειναι για βασικοι.

πέρασα μια βόλτα από το θρεντ για να χαιρετίσω το μερακλίδικο μουστάκι του mirko του vucinic

κιμπάρης

Τετραμπαλο χθες μες το Φριουλι.Αυτα ειναι 8)8)

Giuseppe Marotta, ο Κωστακης Αντωνιου της Ιταλιας…τον χαλαγε ο Immobile(των 28 γκολ περυσι) και πηγε και πηρε τον Bendtner! #-o:lol:

και εχεις και τον Ματρι wannabe Τοτσε #-o

Παμε για το διπλο στο stamford bridge σημερα 8)

Ώρα να μετρηθούμε λίγο σε ματς υψηλού επιπέδου, γιατί η περσινή πορεία έγινε ελλείψει ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Στην Ιταλία ξεκινήσαμε πολύ καλά πάντως.