[ol]
[li]Scars on Broadway[/li][li] Cynic - Traced In Air[/li][li] Grand Magus - Iron Will[/li][li] Disturbed - Indestructible[/li][li]Shinedown - The Sound of Madness[/li][li]Volbeat - Guitar Gangsters & Cadillac Blood[/li][li]Burst - Lazarus Bird[/li][li]Slipknot - All Hope Is Gone[/li][li]Virus - The Black Flux[/li][/ol]
Ολα αυτα ειναι τερατα σε τυχαια σειρα. Αφηνω ομως και μια θεση ανοιχτη. Ισως να τη γεμισω αργοτερα με Μoral.
Gojira - The Way Of All Flesh Burst - Lazarus Bird Guns N Roses- Chinese Democracy Opeth- Watershed Cavalera Conspiracy- Inflikted Offspring- Rise and Fall, Rage and Grace Scars on Broadway- Scars on Broadway Blaze Bayley- The Man Who Would Not Die Grand Magus- Iron Will Movastro-Unplugged
OI 3 ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
3. GOJIRA-THE WAY OF ALL FLESH
2. SLIPKNOT-ALL HOPE IS GONE
METALLICA-DEATH MAGNETIC
KAI OI ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕΙΡΑ
TESTAMENT- THE FORMATION OF DAMNATION
VOLBEAT-GUITAR,GANGSTERS & CADILLAC BLOOD
UNEARTH-THE MARCH
TRIVIUM-SHOGUN
MOTORHEAD-MOTORIZER
MOTLEY CRUE-SAINTS OF L.A.
THESE ARMS ARE SNAKES-TAIL SWALLOWER AND DOVE
THE SWORD-GODS OF EARTH
CAVALERA CONSPIRACY-IFLICTED
SOULFY-CONQUER
IN FLAMES- A SENSE OF PURPOSE
SCARS ON BROADWAY
DISTURBED-INDESTRUCTUBLE
BURST-LAZARUS BIRD
BLEEDING THROUGH-DECLARATION
WALLS OF JERICHO-AMERICAN DREAM
AZRIEL-A WILL OF FIRE
ALL THAT REMAINS-OVERCOME
Δεν βλέπω πουθενά Genghis Tron όπως και πέρσι δεν είδα πουθενά Big Business.
Κρίμα, αλλά φέτος είναι της μόδας οι Gojira και Meshuggah και πέρσι ήταν οι Mastodon.
Bauhaus - Go Away White Cynic - Traced In Air Death Angel - Killing Season Destruction - D.E.V.O.L.U.T.I.O.N. Face Down Hero - Where All This Anger Grows Γιώργος Τσίγκος και οι Μαύροι Κύκλοι - ΒΟΜΒΑ Grand Magus - Iron Will Hocico - Memorias Atras Motorhead - Motorizer Paradox - Electrify Run Level Zero - Arctic Noise Semen Of The Sun - Radio Adult Tankard - Thirst The Lamp Of Thoth - Portents, Omens, & Dooms Van Der Graaf Generator - Trisector
είναι και άλλοι αλλά αυτοί είναι που μ έρχονται τώρα.
Aυτή νομίζω είναι η τελική κατάταξη, με κάποια στο τέλος έτσι για να βρίσκονται, μια και δεν πρόκειται να πάρουν και καμια ψήφο. ¶ντε και του χρόνου ακόμα καλύτερα ελπίζω…
Last Shadow Puppets - The Age Of The Understatement
Βασικά, εν έτει 2008 όταν παίζεις κάτι καινούριο είναι από μόνο του φοβερό. Δεν κρίνω τα προσωπικά γούστα του καθενός, εγώ πχ το θεωρώ έτη φωτός μπροστά από κάθε άλλη φετινή κυκλοφορία, εσύ πάλι όχι και είναι απόλυτα σεβαστό.
Απλά κάνω τη σύγκριση του promotion ανάμεσα σε μπάντες του ίδιου περίπου χώρου.
Τεσπά, για μένα top-5 μέχρι τώρα:
Genghis Tron “Board Up The House”
Danava “Unonou”
Scars On Boradway “s/t”
Metallica “Death Magnetic”
Aura Noir “Hades Rise”
Απογοήτευση οι Cradle Of Filth.
Θα επανέλθω με χειμαρρώδες ποστ όταν θα έχω την τελική δεκάδα.
Επειδή την έχω έτοιμη, να μια πρόχειρη πρώτη δεκάδα. Δίχως κανένα αντικειμενικό κριτήριο, απλά ποιους δίσκους έλιωσα πιο πολύ και ποιοι δίσκοι μου μίλησαν πιο πολύ. Κλασικά σε κανα εξάμηνο η λίστα θα είναι εντελώς διαφορετική.
Όταν δε θα βαριέμαι θα κάνω 30αδα για να το παίξω ψαγμένος να ουμ(όχι σοβαρά θα το κάνω γιατί είναι τόσες πολλές οι φοβερές κυκλοφορίες που είναι κρίμα να μην τις αναφέρω)
1.Metallica-Death Magnetic
2.Burst-Lazarus Bird
3.Fleet Foxes-Fleet Foxes
4.The Stiletto Formal-¡Fiesta Fiesta Fiesta Fiesta!
5.Portishead-Third
6.Steven Wilson-Insurgentes
7.RPWL-The RPWL Experience
8.Alpha Galates-A Stimulus For Reason
9.Beardfish-Sleeping In Traffic: Part Two
10.Opeth-Watershed
1.Metallica-Death Magnetic
2.Scars On Broadway-Scars On Broadway
3.Satyricon-The Age Of Nero
4.In Flames-A Sense Of Purpose
5.Cavalera Conspiracy-Inflikted
6.Amon Amarth-Twilight Of The Thunder God
7.Moonspell-Night Eternal
8.Testament-The Formation Of Damnation
9.Aura Noir-Hades Rise
10.Evergrey-Torn
Πέρα από τα 2 πρώτα που για μένα ήταν οι δίσκοι που έλιωσα φέτος όλα τα υπόλοιπα είναι σε τυχαία σειρά
Απογοήτευση της χρονιάς και βραβείο μεγαλύτερου χασμουριτού: Judas Priest-Nostradamus, από πολύ κοντά και η νέα αηδία των Iced Earth.
Χρυσή μετριότητα τα Black Ice Αλλά δεν πειράζει και το άλλο αναμενόμενο comeback των GNR εμένα με άφησε αδιάφορο…γούστα είναι αυτά.
Άντε και του χρόνου ακόμα καλύτερα, ήδη οι Kreator μας έχουν πάρει τα σώβρακα, Megadeth, Paradise Lost, Slayer κτλ.
Λίγοι το εκτίμησαν όμως και δυστυχώς δεν τους βλέπω να έρχονται στο Ελλαδιστάν…και είναι κρίμα γιατί όσοι τους είδαμε το 2000 θα θυμόμαστε πάντα ένα live γεμάτο ενέργεια…