Kαλύτερες κυκλοφορίες 2008

Καλα δεν εχεις αδικο. Μεσουγκιζει και πολυ μαλιστα. Απλα ανεφερα το στοιχειο που (παραδοξως) με χαλασε.

Απ οτι φαινεται δε του εχω αφιερωσει τοσο χρονο. Θα δοκιμασω ξανα απ το νεο ετος, οποτε τυχει να εχουμε κουραγια δλδ

Δεν πειράζει, οι δισκάρες είναι για κάθε χρόνο! :stuck_out_tongue:

Εγώ πάλι χαίρομαι ιδιαιτέρως που τις διοχέτευσε μέσω των Scars!

Αφενός γιατί έβγαλε δισκάρα, αφετέρου γιατί θα ήθελα ο επόμενος SOAD δίσκος να μην κινείται σε τόσο pop μονοπάτια…

Για μενα a sense of purpose- In flames, Watershed- Opeth και Metallica- Death Magnetic.

Τα καλυτερα του 2008 για μενα παντοτε

Trivium - Shogun

Machinehead - The blackening

Scar Symmetry - Holographic Universe

Poisonblack - A dead heavy day

Deathstars - Termination bliss
(Θα εβαζα και το Night electric night αλλα θεωρειται του 2009)

Testament - Formation of damnation

In flames - A sense of purpose

The haunted - Versus

Amon Amarth - Twilight of the thunder gods

Soulfly - Conquer

Disturbed - Indestructible

Rise against - Appeal to reason(αν και δεν το εχω ακουσει καλα το αλμπουμ,αρα δεν ιεμαι σιγουρος)

machine head δισκάρα του 07

το ίδιο για το haunted νομίζω

Η ελληνική metal σκηνή έκανε θαύματα το 2008!
Septic Flesh - Communion
Firewind - The Premonition
Heathendom - Nescience
Αλλά και οι Biomechanical με το εκπληκτικό Cannibalised που μπορεί να θεωρούνταιι αγγλική μπάντα αλλά Έλληνας γράφει τα τραγούδια!

το Haunted βγήκε το 2008 :wink:

Το ελληνικό Metal Hammer έκανε θαύματα το 2008! :lol: :lol:

Ε, ναι! Αλλα ειναι αξιολογα αλμπουμς τουλαχιστον. Για φαντασου να σ εβαζε κ το Moral:lol:

προσθεσε και

ΒattleroaR - To Death And Beyond
Airged L’amh - Ode To Salvation

Δυο διαμαντια του ελληνικου επικου μεταλ !

1. Cynic
  2. Meshuggah
  3. Burst
    4.Genghis Tron
  4. Disfear
  5. Misery Index
  6. Death Angel
  7. Testament
  8. Opeth
    10.Virus
  9. Leviathan
    12.Scars On Broadway
  10. Into Eternity
    14.Protest THe Hero
  11. Paradox
    16.Jucifer
    17.Intronaut
    18.Benediction
    19.NAchtmystium
    20.Aura Noir
    21.Cult Of Luna
  12. Hail Of Bullets
  13. Grand Magus
  14. Darkthrone
  15. Αυτααααα

Ψήφισα τα εξής:

Karan Casey - Ships in the forest(άσχετο μ’ αυτά που ψηφίζουμε, αλλά για μένα το διαμάντι της σεζόν, ανεξαρτήτως μουσικών ρευμάτων - ΤIOCFAIDH AR LA!)
Danava - Unonou (χαλαρά ό,τι καλύτερο έχω ακούσει εδώ και χρόνια στο χώρο του παλιομοδίτικου heavy rock - up there with the mighty Witchcraft and Spiritual Beggars!)
Flogging Molly - Float (η ψυχάρα ο Dave όσο γερνάει, τόσο πιο συγκλονιστικά κομμάτια γράφει! Μακάρι να μας ξανάρθουν και να αναπληρώσω για την απουσία μου από το Rockwave. TIOCFAIDH AR LA λέμε!)
Sahg - II (η δεύτερη πιο βαρυσήμαντη “θεριακλίδικη” κυκλοφορία του 2008 - doom the fuck on motherfuckeeeeers!!!)
The Mars Volta - Bedlam in Goliath (το κάνανε πάλι το θαύμα τους! Δεν είμαι τόοοσο ενθουσιώδης όσο κάποιοι που το θεωρούν το καλύτερό τους album, αλλά σίγουρα σπέρνει και έχει κομμάτια που τα υπόλοιπα συγκροτήματα απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ - μάλλον οι ηγέτες του σκληρού ήχου τη σήμερον ημέρα)

Κόπηκαν στο νήμα:

Virus - Black Flux (δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν είναι καλύτερο απ’ το ντεμπούτο τους, αλλά δεν τίθεται θέμα ότι είναι από τα κορυφαία πράγματα που κυκλοφόρησαν φέτος - σοκ και δέος, γειά σου ρε Carl Michael!)
Battleroar - To Death and Beyond (τέτοιοι δίσκοι, σε κάνουν να νιώθεις και πάλι έφηβος! Κλασσικό / επικό χέβι μέτσαλ (ρε μ…ά) από τα λίγα, και μάλιστα από την ημετέρα. Hail!)
Hammers of Misfortune - Fields / Church of Broken Glass (ίσως ο αδικημένος -από μένα- δίσκος της χρονιάς, καθ’ ότι απαιτούσε από την φύση του άπειρες ακροάσεις που δυστυχώς δεν βρήκα ακόμα καιρό να του δώσω, ώστε να το κρίνω όσο γίνεται πιο σφαιρικά - παρ’ όλα αυτά, απ’ όσο το έχω ακούσει, πιστεύω ότι είναι χαλαρά μέσα στους δίσκους της χρονιάς και ο βαθμός ικανοποίησης δεν μειώνεται, αλλά αυξάνεται με κάθε ακρόαση - γι’ αυτό το’ βαλα :wink:)
Biomechanical - Cannibalized (αν και θεωρώ ότι δεν έφτασε τα ύψη των δύο πρώτων τους, καθώς ήταν λίιιιιγο πιο χαοτικό και αποπροσανατολισμένο, εκείνο το θεόρατο “Through Hatred Arise” θα έφτανε να βάλει στα τοπ και τους πιο κουλούς πουθενάδες, πόσο μάλλον μια ούτως ή άλλως γκρουπάρα όπως οι ΒΜ)΅
Οpeth - Watershed (το 2001, με το “Βlackwater Park”, τους προσκύνησα. Τα μετέπειτα χρόνια ψιλοέχασα το ενδιαφέρον μου - το Watershed παίζει να είναι ο δίσκος που θα αποκαταστήσει αυτή τη σχέση. Απίστευτα μεθοδικό πάντρεμα ακραίου metal - progressive rock)

Δεν ήταν κι άσχημη χρονιά! :slight_smile:

Υπάρχουν ένα σωρό δίσκοι που δεν πρόλαβα να ακούσω, καριόλα ρουτίνα… :frowning:

Οσους σας κίνησε την περιέργεια η #1 επιλογή μου, κάντε κι ένα κλικ! 8)

Χωρίς δισταγμό, ιδιαίτερα αφού δεν έχω ακούσει και πολλές κυκλοφορίες του '08 οπότε δεν έχει νόημα να το παλεύω, την πρώτη θέση παίρνει το καινούριο Cynic, χαλαρότατα.

Αμέσως μετά νομίζω πρέπει να πάει το Ayreon γιατί ήταν δισκάρα. Και το καινούριο Edguy με άρεζε πολύ.

'Εκανα άλλο ένα σημαντικό ποστ, λοιπόν!

Ωπ, ο Γκράχους μου θύμισε το καινούριο Mars Volta :expressionless: Ξέχασα την κυκλοφορία μιας από τις πιο αγαπημένες μου μπάντες, οκ.

Πολυ καλο γουστο!!!

Όχι να το παινευτώ, αλλά γενικά το γούστο μου γαμάει. Αν κάνεις και μια βόλτα από τον πιο όμορφο ηθοποιό/τραγουδιστή, θα το επιβεβαιώσεις :stuck_out_tongue:

Ειδικά το Evolutionary Sleeper υπερκομματάρα :slight_smile:

Το καινούριο των Cynic σίγουρα… τα’σπασε!

Δεν άκουσα και πολλά φέτος, γενικά ακούω πρώτα αυτά που με ενδιαφέρουν και τσεκάρω αργότερα άλλα που αποσπούν διθυραμβευτικά σχόλια.

1.Scars On Broadway - s/t
Το βάζω νο1 για φέτος γιατί πέρα ότι όλα τα κομμάτια του δίσκου είναι καταπληκτικά, έδειξε ότι δεν χρειάζεται να είσαι γαμάτος και τεχνικός να βγάλεις δισκάρα.
Φρέσκες ιδέες θέλει μόνο και όρεξη.

2.Opeth - Watershed
Εντάξει είμαι φαν, αλλά η μπάντα ακόμη μια φορά έδωσε δισκάρα χωρίς να επαναλαμβάνεται.

Από κει και πέρα…

Cynic - Traced In Air
Δεν είχα την παραμικρή επαφή με την μπάντα, αλλά με κέρδισε εύκολα.

Slipknot - All Hope Is Gone
Ο χειρότερος δίσκος τους, αλλά δεν παύει να είναι πολύ καλός.
Μπορεί να είναι σε διαφορετικά μονοπάτια απ’ότι μας έχουν συνηθίσει αλλά δεν σημαίνει ότι δεν κάνανε φοβερή δουλειά.

Αmon Amarth - Twilight Of The Thunder God
Αν δεν είχε 2-3 κομμάτια που υστερούν, θα ήταν καλύτερο από το With Oden…
Εξαιρετικός δίσκος.

Metallica - Death Magnetic
Το βαρέθηκα , αλλά μάρεσε πολύ.:wacko:

Μάρεσαν αρκετά όσες φορές τα άκουσα, αλλά θέλουν και άλλες ακροάσεις τα

Grand Magus - Iron Will
Sahg - II
Meshuggah - ObZen (όντως το πιο ευκολοάκουστό τους)

Δεν άντεξαν τα

Testament - Formation f Damnation
Cavalera Cospiracy - Inflikted

Το 2009 προβλέπεται καυτό.

[SIZE=“5”]Paradise Lost

My Dying Bride

Mastodon

Slayer
[/SIZE]
:metal:

8O

#-o

Τί ζώο που είμαι… [-X

=D>=D> :smiley:

:eek:

Chris, μην το πεις ούτε του παπά. Συμφωνήσαμε σε κάτι!

:stuck_out_tongue: