Kαλύτερες κυκλοφορίες 2009

Το Agalloch πότε να το περιμένουμε?

Δεν ξέρουμε ημερομηνία, το μόνο νέο που έχω βρει σχετικά με το καινούριο album είναι αυτό:

Mastodon - Crack The Skye
Crippled Black Phoenix - The Ressurectionists
Gazpacho - Tick Tock
Joe Bonammasa - The Ballad Of John Henry
Answer - Everyday Demons

αρκετά ενδιαφέροντα έρχονται στη συνέχεια, αν και η φετινή χρονιά είναι ενδεικτική του πόσο επιφυλακτικοί πρέπει να είμαστε σε μεγάλα ονόματα (αν και το Heaven And Hell εξακολουθεί να μου είναι συμπαθές). Μόνο για τους Dream Theater υπάρχουν οι απαραίτητες συστατικές επιστολές ότι θα παίξουν πολύ ψηλά.

τα κορυφαία:

~ Gazpacho - Tick Tock
~ Crippled Black Phoenix - The Resurrectionists
- - - - - - - -

στα +

Lamb Of God - Wrath
Giant Squid - The Icthyologist
Kylesa - Static Tensions
Cobalt - Gin
Satellite - Nostalgia
Isis - Wavering Radiant
Mastodon - Crack The Skye
Black Pyramid - S/t

εν αναμονή Dredg, Orphaned Land, Riverside, Paradise Lost, Amplifier,Minsk

στα -

My Dying Bride - For Lies I Sire
Pure Reason Revolution - Amor Vincit Omnia
'Ryche - American Soldier

θες να πεις ότι δεν αναμένεις το Theater;
δε θέλω καν να πιστεύω ότι σε αλλαξοπίστησαν…!

αν μπλέξουμε με τα +/- ο Cornell έχει παγώσει.

Χα, τι λές ρε. Ούτε καν.
Εννοείται οτι αναμένεται και αυτό. Και αναμένεται δισκάρα σαφώς.
:slight_smile:

Όπως επίσης και νέο INDUKTI παιδιά, με τον τραγουδιστή των Sleepytime Gorilla Museum.
Ε, είναι και άλλα.

Μεχρι στιγμης:

Amesoeurs - Amesoeurs
Beherit - Engram
Blut Aus Nord - Memoria Vetusta II: Dialogue with the Stars
Magenta - Art And Accidents
Church Of Misery - Houses Of The Unholy
Propagandhi - Supporting Caste
Wolves In The Throne Room - Malevolent Grain & Black Cascade
Mono - Hymn To The Immortal Wind
Kreator - Hordes of Chaos

& ειναι παρα μα παρα πολλα αυτα που δεν εχω ακουσει και θελω. & αρκετα αυτα που μ αρεσανε, αλλα οχι αρκετα ωστε να μπουν εδωπερα.

Το Magenta να το ακουσετε. Ψιλοφοβερο.

Edit: Σωστος ο αποκατω για το Kreator. Το βαζω κιε γω.

Για μένα τα 2 που έχουν κλέψει την παράσταση είναι το Kreator και το Candlemass! Είναι πολύ νωρίς όμως ακόμα και περιμένουμε δίσκους από πολλές μπάντες κάποιες εκ των οποίων τεράστιες(Slayer, Megadeth, Paradise Lost κτλ). Επίσης το Hatebreed είναι πολύ καλό μιλάμε για πολύ κοπάνημα! Και περιμένουμε και από δαύτους καινούριο υλικό κατά τον Σεπτέμβρη!!!

Καλα τοπ-10, τοπ-5 και τέτοια δεν βγαίνεί με τίποτα ακόμα. Το μόνο που πιστεύω ότι θα έβαζα από τώρα για το τέλος της χρονιας σε με τέτοια λίστα είναι το White Lies - To lose my life…

Με τιμαει που δεν εχω ακουσει ακομα φετινή κυκλοφορία…?:lol:

να τι ξεχασα.

Kreator - Hordes of Chaos
Slough Feg - Ape Uprising

dude,σοβαρα σου αρεσε τοσο το Hordes of chaos?

Eχει βαλει και αναλογο αφιερωμα στο Φατσες.

Προς το παρών

Kreator - Hordes Of Chaos
Kylesa - Static Tensions
Lamb Of God - Wrath
Gazpacho - Tick Tock
Mastodon - Crack The Skye(κατώτερο από τα παραπάνω αλλά αν και πήγα να το ακούσω αρκετά αρνητικά προκατειλημένος μου άρεσε πολύ τελικά)

ψηλά θα πάνε λογικά όταν κατασταλλάξω ακούγωντας τα περισσότερο τα

Hacride - Lazarus
Big Business - Mind The Drift
Isis - Wavering Radiant(Μου άρεσε περισσότερο απόσο περίμενα)

Και αργούν πολύ και τα ρημάδια τα Nevermore και Thorns(αν βγει τελικά) για να τα βάλω πρώτα και να τελειώνω με την αγωνία γαμώτο.

Edit: Επίσης πολύ καλά αν και επειδή δεν είναι τα προσωπικά μου Cups Of Tea θα αργήσω να τα εκτιμήσω όπως πρέπει για αυτό που είναι τα:

Amesoeurs - Amesoeurs
Giant Squid - The Ichthyologist

Επίσης ύστερα από όλο το χαμό που παίχτηκε στο Thread τους και από τις 2 ακροάσεις που έριξα στα Crippled Black Phoenix ακούγονται πολύ υποσχόμενα.

Μαζί με το Firebird μόλις προστέθηκε και το τελευταίο Ad Hominem. Τι μπαντάρα είναι αυτή ρε πούστη μου!!! Τσεκαρετέ τους!

ναι, ισχύει. μετά από γύρω στις 80 ακροάσεις, εξακολουθεί να μ αρέσει όσο μ άρεσε και στην πέμπτη ξέρω γω.

Δεν είναι και άσχημο album. Όχι οτι είναι και top, αλλά αρκετά καλό. Έτσι κι αλλιώς δεν περίμενα οι Kreator να πιάσουν επίπεδα “Violent Revolution” και “Enemy Of God”.

Εμένα μη σου πω ακόμα περισσότερο.

Στην ίδια φάση ήμουνα και γω αρχικά αλλά τελικά έχω αναθεωρήσει. Με το δικό του τρόπο είναι τουλάχιστον ισάξιο. Σαν Album πιστεύω έχει καλύτερη ροή και με κερδίζει εκεί(όχι ότι ατομικά τις συνθέσεις του δεν τις βρίσκω στο ίδιο επίπεδο με τις αντίστοιχες των προκατόχων του).

Περιμένω κριτική στο κεντρικό για το νέο Firebird. Δισκάρα, σίγουρα παίζει για τα καλύτερα. Κάτι ξέρεις Weedow που το εκθειάζεις:wink: