Kαλύτερες κυκλοφορίες 2009

Sorry αν δεν επιτρέπεται αυτό αλλά…

http://www.metal-temple.com/review.asp?id=3714

Απο τα πολυ λιγα φετινα αλμπουμ που ακουσα,και τα πιο κοντινα στον ακραιο-ροκ ηχο κιολας,ξεχωρισα:
Giant Squid-The Ichthyologist
Mastodon-Crack The Skye(personal best!!)
Isis - Wavering Radiant
Mono - Hymn To The Immortal Wind
Kylesa - Static Tensions(το ακουσα μετα απο παροτρυνση πολλων εδω και μου αρεσε αρκετα)
Steven Wilson - Insurgentes(αν και τελη δεκεμβρη βσκ…)…

Aπ’όσα έχω ακούσει ως τώρα, το Mumakil θερίζει αμπελώνες, βοσκοτόπια και βιάζει αυτάκια.
Με μια γρήγορη και το Agoraphobic Nosebleed πρέπει να σκοτώνει, αλλά θα το ακούσω κι άλλο.

Περιμένουμε Minsk & Big Business.
Και κάτι σφύριξε ο Νομιστεράκις για νέο Breach ή είμαι ζωάδι και κατάλαβα άλλα γι’άλλα?

χθες ανακαλυψα οτι οι breach εχουν βιντεοκλιπς!!!

bleedin προς το παρον βολεψου με το νεο coalesce!!! :slight_smile:

τελικα το νεο coalesce ειναι δισκαρα

μου φανεται θα συναγωνιστει και αυτο για μια θεση

kylesa,mastodon,isis…απλα τα πραγματα

Μέχρι στιγμής μου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον:

Kylesa, Cobalt, Big Business και Truckfighters.

Με το ένα τραγούδι που έχω ακούσει Minsk και Slayer υπόσχoνται πολλά.
Αλλά το ίδιο έλεγα και για Lamb of God και τελικά βγήκε μούφα.

Θα πάρουν κι άλλες ευκαιρίες: Church Of Misery, Firebird, Agoraphobic Nosebleed.

Θα το σκεφτώ για Mastodon όταν κατακαθίσει ο ντόρος.

Πάω τώρα να ψάξω και για τίποτ’ άλλο.

ακου τα funeral mist και <code>, εισαι πειραματιστης εσυ, θα σ’ αρεσουν.

Ωραίος ο νομιστεράκιος!!!

το code μαρεσε και μενα

ρε συ weedow οχι και μουφα το log
κατωτερω των προσδοκιων ναι, αλλα οχι και μουφα!! :slight_smile:

εχουμε παντως παρα πολυ πραγμα ακομα

οεο

atheist,gnostic,morbid angel (?),suffocation,dream theater,madder mortem,mute math,keelhaul,slayer,cage,paradise lost,amorphis,exodus,voivod,riverside,devildriver,high on fire,between the buried and me,the red chord,borknagar,orphaned land,megadeth,anthrax,yakuza,baroness και χιλια δυο ακομα!!!

Του Forkboy του φάνηκε μούφα και διαφωνώ μαζί του όσο και μαζί σου. Μου φαίνεται χαλαρά ανώτερο του Sacrament. Τελικά οι Atheist για φέτος είναι?

εδω: http://www.youtube.com/watch?v=8qjiWb1O_L4 το βιντεακι απ’ το καινουργιο.
τους εχω παρατησει απ’ το tuonela, αλλα εχω να πω οτι μεχρι και στο προηγουμενο κομματια σαν το her alone που στο τελος βαζουν αυτα τα γλυκα φωνητικουλια και παιζουν ομορφες μελωδιουλες δε μπορεις να πεις κακες κουβεντες. ετσι και στο Silver Bride.

Nεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεο breach???WTF?infos?ή ηταν ολα παρανοηση??

λαθος καταλαβε ο μπλιντιν, ειχε ακουσει μονο το βενομ και του ειπα ν’ ακουσει το κολλαπς.
μη τρελαινεσαι.

Eιναι απο τα ultimate αγαπημενα bands για αυτο :slight_smile:

οποτε συμφωνουμε στο Kollapse > It’s Me God > Venom ;

Το λοκέισον μου μόνο τυχαίο δεν είναι τελικά… :frowning:

Χμμμ εγω ειμαι στο kollapse > Venom > Its’me God λογω helldrivers,diablo kαι heroline αλλα ενταξει τα αγαπω ολα.Η διαφορα μεταξυ τους στην εκτιμηση μου ειναι μηδαμινη

<code> έχω ακούσει το μισό αν και δεν με τρέλανε. Θα το ξανακούσω βέβαια, παρέα και με το πρώτο τους που μου είχε διαφύγει. Funeral Mist θα το τσεκάρω. Θενκς.

Όσο για το Lamb of God, εντάξει μούφα ακριβώς δεν είναι ,αλλά μου φαίνεται πολύ βαρετό. Όταν είχα ακούσει διάσπαρτα κομμάτια μου άρεσαν, σαν σύνολο όμως μου φαίνεται ότι επαναλαμβάνονται.
Αυτό, σε συνάρτηση με το status των Lamb of God σήμερα. Περιμένεις περισσότερα.

Σε καταλαβαίνω αλλά δε νομίζω ότι είναι πιο μονότονο από τα προηγούμενα τους εκτός και αν εννοείς ότι σου φαίνεται ότι ακούς πράγματα που ξανάκουσες και σε προηγούμενα Album τους.