Kαλύτερες κυκλοφορίες 2009

Οτι κ αν ειναι.Ισως φταιει το οτι μετα την 5η προσπαθεια που εκανα να το ακουσω περσι το μαιο,το παρατησα γιατι δεν το αντεχα αλλο.Ισως να μη θυμαμαι και καλα.Αλλα πραγματικα,πολλοι τους εθαβαν στο Μπλαντ μαουντεν που για μενα ειχε κομματαρες μεσα.Σε τουτο τους βαραω και γω αλλυπητα.Αυτο το πραγμα δεν ειναι μαστοντον.Πες το οτι θες,βαλε αλλο τιτλο μπαντας,αλλα εχασες τον ηχο σου.Συγχαρητηρια

Πες 6 κομματάρες που είχε το BM (βγάζω έξω τον Καρέλια λοιπόν - που να πατάν κάτω τα άλλα 6 του skye) και καθάρισες.

Μιλούσα πριν λίγο με τον Troy και ευχαριστεί πολύ για τα συγχαρητήρια.

Μ’αρεσει η ειρωνια.Ειπα ειχε μεσα κομματαρες,οχι οτι σαν συνολο ηταν τιποτα το φοβερο.Τωρα εγω απο αυτο το συνοθηλευμα που λεγεται Crack the Skye δεν προκειται να βγαλω ατακες εκθειασμου οπως:Αυτος ειναι ο συγκλονιστικος ηχος μιας μπαντας που εκτεινεται στα ορια της και εξερευνει στην πληροτητα της τη συλλογικη μουσικη της ταυτοτηα σαν μια σειρα απο πιθανοτητες και οχι σαν μια σειρα απο ιδιωματα.Ουτε θα πω ενα ΠΩ ΠΩ ΚΑΒΛΑ.Θα πω σιγα τ αβγα.Μας εκλασες μια μαντρα.Εχεις βγαλει το λεβιαθαν ρε πουστη μου

Έλα πες μας ποιος είσαι απέναντι για να συντομεύουμε.

τι σε νοιαζει εσενανε ποιος ειμαι που παω και τι κανω

Και το Lifesblood.

Τα 3 πρωτα μαζι,το ενα καλυτερο απο το αλλο.Τελος παντων δεν εχει νοημα αυτο που κανουμε.Η πραγματικοτητα ειναι απλη:Εχω δικιο και ειστε αμουσοι!

Θες να ποστάρω φώτο τώρα?

νσι αλλα μπηκε το 2010 και ασχολειστε ακομα με μαστοντον.

ε σε αυτό το τοπικ ο κόσμος ασχολείται με τις καλύτερες κυκλοφορίες του 2009, θα έπρεπε να το περιμένεις.

περιμενα να βαλουν μερικοι μυαλο, υπαρχουν τοσο ομορφες μπαντες εκει εξω που δινουν περισσοτερα απ’ τους μαστοδοντες και δεν το βλεπετε γιατι εχετε τυροπιτακια στα ματια σας, ο Corrupted πως τα ειδε του τα κλεψανε;;;

Είμαι απο αυτούς που μάλλον σταθηκαν απορημένοι μπροστα στο Blood Mountain επειδή εβλεπα τους πάντες να το εκθιάζουν και εγω δεν μπορούσα καν το το ακούσω ολοκληρο με την μια, το έβρισκα κουραστικό.

Το crack the skye πήρε τα 10αρακια νωρίς και όταν έκατσα να το ακουσω (κατεβασμενο φυσικά) είμουν κάπως αρνητικά προκατελημένος. Και όμως όχι απλά μου άρεσε αλλα έμεινα κάγκελο. Καταρχήν δεν συμφωνώ πως εχάσαν τον ήχο τους, με τίποτα αυτο που ακουώ έχει σίγουρα φαρδιά πλατιά την υπογραφη τους. Το ότι έχουν ροκ επιρροές απο τα '70 δεν τους κάνει αυτοματα ποστ-ροκ (τι σκατα σημαινει αυτος ο όρος τελος πάντως με έχουν κουράσει αφάνταστα οι ταμπελες τελευταια) ή και εγω δεν ξέρω τι άλλο. Εδω oi Mastodon βγαλαν τεραστια τραγούδια, είναι απο τις φορές που μπορω να πιστέψω τις δηλώσεις τύπου “αυτο που παιζουμε βγανει απο την καρδιά μας και την ψυχή μας”

Εμενα με πεισαν πως είναι τεραστιοι δημιουργοι και ξερουν να γραφουν ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ και όχι απλα να παιζουν σωστα (λεγε με blood mountain). Συνεχίζοντας μάλιστα να κρατανε αναλοιωτη την ταυτοτητας τους σαν μπαντα, ειδικά σε αυτο δεν σηκωνω κουβέντα, οι Mastodon δεν έφυγαν απο τις ρίζες τους, συνεχιζουν να κραταν την ταυτοτητα τους.

ρε μαγκες

οκ ειναι καλος δισκος το κρακ δε σκαι δε λεω

αλλα αμα το θεωρειτε 10/10 κ το prog rock αριστουργημα της χρονιας/δεακετιας/αιωνα

ε μαλλον δεν εχετε ακουσει κ πολλους δισκους που να αξιζουν πραγματικα για 10

ενα αξιοπρεπεστατο 8 ειναι.ως εκει.

καλα εννοειται οτι το black ice των 'παιζω τα ιδια 3 ακορντα 40 χρονια τωρα ’ acdc ειναι ο δισκος της 10ετιας #-o#-o#-o

[SIZE=“5”]τυροπιττες στα αυτια , σπανακοπιττες στο μυαλο[/SIZE]

μιας και πιάσαμε τις πίτες…

[SIZE=“7”]ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ, ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ.[/SIZE]

Κρίμα πάντως που σχεδόν κανείς δεν ανέφερε το νέο album των τρομερών Flaming Lips…

Awake, you 've dispraised Red Sparowes in the past. Your argument and any argument about post rock/metal you’ll ever state is invalid :razz:

Έγιναν αρκετές αλλαγές στη λίστα μου και την τελική εικοσάδα μπορείτε να τη δείτε στο λαστ/φμ μου και συγκεκριμένα σε αυτό το λινκ:
http://www.last.fm/user/manos87/journal/2010/01/06/3bhanc_best_of_2009

Όλα είναι δισκάρες και προσωπικά τα συστήνω ανεπιφύλακτα. Φιλιά =)

Και η δική μου λίστα. Είναι τα άλμπουμς που έλιωσα περισσότερα από όλα φέτος. Η σειρά πάει με επίπεδο λιωσίματος.

1. The Last Drive - Heavy Liquid
  2. Kreator - Hordes Of Chaos
  3. Jello Biafra and the Guantanamo school of medicine - The Audacity Of Hype
  4. New Model Army - Today Is A Good Day
  5. Ανάπλους - Ανοσία
  6. Nightstalker - Superfreak
  7. Film - Persona
  8. Βaby Woodrose - Baby Woodrose
  9. Believer - Gloria
  10. Eloy - Visionary
  11. Poem - The Great Secret Show
  12. Deathstars - Night Electric Night